kob6931 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους! Έχω κάνει τρεις παραγγελίες στις 25/12 και εμφανίζει: in transit DBY_GRC_UND_16123**** Γνωρίζει να μου πει κάποιος με ποιό τρόπο έρχονται τα δέματα και πόσες μέρες κάνουν περίπου να παραδοθούν; Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 να ψωνιζετε απο το woomie.gr που τα φερνει απο το SD . πληρωνεις με αντικαταβολη και στα φερνουν σπιτι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους! Έχω κάνει τρεις παραγγελίες στις 25/12 και εμφανίζει: in transit DBY_GRC_UND_16123**** Γνωρίζει να μου πει κάποιος με ποιό τρόπο έρχονται τα δέματα και πόσες μέρες κάνουν περίπου να παραδοθούν; Ευχαριστώ... Έχει απαντηθεί πριν λίγα posts. να ψωνιζετε απο το woomie.gr που τα φερνει απο το SD . πληρωνεις με αντικαταβολη και στα φερνουν σπιτι σου Αν δεν είχες τόσα μηνύματα θα έλεγα πως παίζει διαφήμιση. Σίγουρα βέβαια για κάποιον που δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει με κάρτα είναι μια λύση. Βέβαια στις μέρες μας τα μετρητά είναι είδος προς εξαφάνιση οπότε, προσωπικά, με βολεύει περισσότερο η κάρτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Πρώτη μου φορά με speedex, αεροπλάνο 30 δεκ αλλα αθηνα γιοκ. Μαλλον ειναι αεροδρόμιο και περιμένει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Σχετικό - άσχετο αλλά είδα στο paypal κάποιων χωρών εκτός Ευρώπης ότι ανανέωσαν την υπηρεσία refunded returns μέχρι 31/12/2017. Σε εμάς ακόμα δεν έχω δει κάποιου είδους ανανέωση αλλά θεωρώ ότι θα συνεχίσει να ισχύει. Πρώτη μου φορά με speedex, αεροπλάνο 30 δεκ αλλα αθηνα γιοκ.Μαλλον ειναι αεροδρόμιο και περιμένει Θεωρητικά Τετάρτη - Πέμπτη θα είναι στη Speedex για delivery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iamtasos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 παρήγγειλα χθες με το δωρεάν shipping και επέλεξα εξπρες, πριν λίγο πήγε σε Awaiting Courier Pickup και ξεκίνησε και το tracking απο dhl (Shipment information received). Ξέρετε περίπου πόσες μέρες θα κάνει για θεσσαλονίκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermarioarv Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 παρήγγειλα χθες με το δωρεάν shipping και επέλεξα εξπρες, πριν λίγο πήγε σε Awaiting Courier Pickup και ξεκίνησε και το tracking απο dhl (Shipment information received). Ξέρετε περίπου πόσες μέρες θα κάνει για θεσσαλονίκη; και εγώ χθες κατα τις 4 το απογευμα έβαλα την παραγγελία με τα δωρεαν μεταφορικα και ακόμη proccessing είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Για να λέμε και τα καλά. Επέστρεψα δέμα με τα ΕΛΤΑ πίσω στο SD στις 28/12 το απόγευμα και 02/01 στις 12 το βράδυ (?!?!) μου ήρθε μήνυμα από το SD ότι μου έκαναν το exchange. 2 (!) εργάσιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Για να λέμε και τα καλά. Επέστρεψα δέμα με τα ΕΛΤΑ πίσω στο SD στις 28/12 το απόγευμα και 02/01 στις 12 το βράδυ (?!?!) μου ήρθε μήνυμα από το SD ότι μου έκαναν το exchange. 2 (!) εργάσιμες. Μπράβο τους!!! Εγώ το επέστρεψα στις 29/12 το απόγευμα. Για να δούμε πότε θα με ειδοποιήσουν κι εμένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μπράβο τους!!! Εγώ το επέστρεψα στις 29/12 το απόγευμα. Για να δούμε πότε θα με ειδοποιήσουν κι εμένα.. Αν κρίνω από το δικό μου, αύριο μεθαύριο μάλλον θα έχεις νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Εγώ ήταν να παραλάβω στις 2/1 αλλά δεν ήρθε κάτι.Λογικά στις 3/1 θα παραλάβω και εγώ,έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Έχω να ψωνίσω απο το εν λόγω κατάστημα απο το 2014. Η παραγγελία που προορίζεται είναι >200 ευρώ. Αξίζει να επιλέξω Express Delivery (+16ευρώ), έρχονται όντως σε +-5 εργάσιμες ημέρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αν κρίνω από το δικό μου, αύριο μεθαύριο μάλλον θα έχεις νέα. Για να δούμε! Μακάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Έχω να ψωνίσω απο το εν λόγω κατάστημα απο το 2014. Η παραγγελία που προορίζεται είναι >200 ευρώ. Αξίζει να επιλέξω Express Delivery (+16ευρώ), έρχονται όντως σε +-5 εργάσιμες ημέρες? Δες ποστ #6181 & 6189 http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-του-sportsdirectcom/?p=55366229 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 σήμερα σε μένα γράφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα