Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιχα παρομοια προβλημα με φιλου 6950 που εκανε 2 φορες RMA και παλι του εκανε αυτο το προβλημα. Θα σου προτεινα δυο λυσεις:

1) Πηγαινε στο device manager>συσκευες ηχου και απενεργοποιησε τον ηχο που αφορα την ATI και καντον disable.

2) Κανε underclock,δλδ δοκιμασε να κατεβασεις κατα τα 50Mhz το core kai to memory clock της καρτας γραφικων,και δοκιμασε μετα να παιξεις παιχνιδια.

Εχω feeling οτι η λυση 2 θα ειναι αυτη που θα σου φτιαξει το προβλημα. Δοκιμασε αυτα και πες μας.

To νουμερο 2 το δοκιμασες που σου ειπα?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To νουμερο 2 το δοκιμασες που σου ειπα?

μπα δε γινετε κατι μαλλον χειροτερα.εκει που μου φορτωνε μεχρι την καρτα με τις επιλογες(πχ campaign options κτλ)

τωρα με αυτο κολαει κατευθειαν.

αυτο με τον ηχο της ΑΤΙ το δοκιμασα χτες τιποτα παλι.

αυτο που ειναι περιεργο ειναι οτι μπορει να "παγωσει " ακομα και οταν ειμαι στο νετ η κοιταω φωτο απο το pc

οποτε δεν ξερω αν φταιει η καρτα τι να πω.πολυ περιεργο προβλημα

παντως η θερμοκρασιες και gpu και cpu ειναι κανονικες

Δημοσ.

πρέπει να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο pc για να δείς αν κάνει το ίδιο.

αν δεν το κάνει, μάλλον υπάρχει πρόβλημα στο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Σου το είπα και πιο πάνω τις προηγούμενες μέρες,το πρόβλημά σου είμαι σίγουρος ότι έχει ξεκινήσει από το τροφοδοτικό σου.Να ξέρεις πάντως ότι σε περίπτωση που το πρόβλημά σου είναι το τροφοδοτικό,όσο το αφήνεις σιγά-σιγά θα αρχίσουν να σου αρπάζουν και τα υπόλοιπα και μετά θα κλαίς.Πάνε καλύτερα σε κάποιον ιδικό να το ψάξει και μην το αφήνεις άλλο έτσι....

Δημοσ.

οταν πηγες τον υπολογιστη για rma την καρτα σου την αλλαξαν ?

μπορει και να ειναι τροφοδοτικο....να εχει προβλημα....παντως κιτα να κανεις ενα τεστ στην καρτα για θερμοκρασιες με furmarck,

υ.γ.

η μητρικη σου εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων ?

εχεις αλλη καρτα γραφικων να την βαλεις επανω για να δεις τι παιζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...