Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι μια χαρά έκανες και τα ανέβασες τα screen .Εγώ έκανα λάθος ,μπέρδεψα τα ρολόγια με άλλης κάρτας... Βασικά πρέπει να αποκλείσεις πρώτα από όλα ότι δεν είναι προβληματικό το τροφοδοτικό σου βρίσκοντας δανεικό κάποιο άλλο .

να σου πω την αληθεια εχω αρχισει να ανησυχώ λιγο γιατι τοση ωρα googlαρω μπας και βρω κατι παρομοιο και απο οτι φαινετε αυτες οι καρτες εχουν προβληματακια.

θα δοκιμασω πρωτα αυριο να κανω ενα καλο φορματ και να περασω και παλαιοτερους drivers μιας και διαβαζω σε καποιους παιζουν καποιοι σε αλλους καποιοι αλλοι καλυτερα κτλ.

αν οντως ειναι θεμα καρτας δεν ξερω τι πρεπει να κανω.την αλλαξα απο rma επειδη δεν υπηρχε αυτη που εστειλα εξαρχης για αντικατασταση για να μην περιμενω και ειναι λιγο εκνευριστικη η ολη διαδικασια(μενω και μακρια απο το μαγαζι)

ελπιζω να πιασει κατι θα προσπαθησω να βρω και τροφοδοτικο παντως

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια εχω αρχισει να ανησυχώ λιγο γιατι τοση ωρα googlαρω μπας και βρω κατι παρομοιο και απο οτι φαινετε αυτες οι καρτες εχουν προβληματακια.

θα δοκιμασω πρωτα αυριο να κανω ενα καλο φορματ και να περασω και παλαιοτερους drivers μιας και διαβαζω σε καποιους παιζουν καποιοι σε αλλους καποιοι αλλοι καλυτερα κτλ.

αν οντως ειναι θεμα καρτας δεν ξερω τι πρεπει να κανω.την αλλαξα απο rma επειδη δεν υπηρχε αυτη που εστειλα εξαρχης για αντικατασταση για να μην περιμενω και ειναι λιγο εκνευριστικη η ολη διαδικασια(μενω και μακρια απο το μαγαζι)

ελπιζω να πιασει κατι θα προσπαθησω να βρω και τροφοδοτικο παντως

Φίλε μου, στο screen που ανέβασες, παρατήρησα οτι η κάρτα σου τρέχει σε x16 1.1. Πάτα το κουμπί με το ερωτηματικό και μετά πάτα εκεί που λέει start render test. Αν δεν αλλάζει απο 1.1 σε 3, δοκίμασε να την ξανατοποθετήσεις την κάρτα στην θύρα pcie.

Δημοσ.

Φίλε μου, στο screen που ανέβασες, παρατήρησα οτι η κάρτα σου τρέχει σε x16 1.1. Πάτα το κουμπί με το ερωτηματικό και μετά πάτα εκεί που λέει start render test. Αν δεν αλλάζει απο 1.1 σε 3, δοκίμασε να την ξανατοποθετήσεις την κάρτα στην θύρα pcie.

οταν κανει το τεστ αλλαζει σε 3 αλλα οταν το κλεινω ξαναπαει 1.1.

πρεπει να ειναι σταθερο στο 3 παντα?

Δημοσ.

οταν κανει το τεστ αλλαζει σε 3 αλλα οταν το κλεινω ξαναπαει 1.1.

πρεπει να ειναι σταθερο στο 3 παντα?

Όχι , απο την στιγμή που γίνεται 3.0 όταν πατάς το ? , είσαι κομπλέ. Μετά γυρνάει σε 1.1 για energy saving.

Δημοσ.

λοιπον εχουμε και λεμε.εκανα ενα fresh install τα win 7 ultimate περασα drivers και παλι τα ιδια.

οταν βαζω ακομα και βιντεο να δω μεσα απο τον υπολογιστη μου κρασαρει δλδ η οθονη κολαει και βγαζει πχ λευκο χρωμα η μαυρο η μπλε αναλογα το βιντεο που βαζω.

παρατηρω ομως σε χαμηλοτερης αναλυσης βιντεο παιζει κανονικα.

σε hd κρασαρει αμεσως.

για παιχνιδια δεν περναω καν νομιζω το ιδιο θα μου κανει.εδω δεν παιζει απλα βιντεο.τι διαολο μπορει να συμβαινει?

Δημοσ.

Δεν έχεις κάνα φίλο με ανάλογο pc βρε gas να την βάλετε πάνω ?

δυστηχως οχι.δεν ξερω τι φταιει η καρτα καινουρια ειναι την πηρα ως αντικατασταση της προηγουμενης που πηγε για rma.

τι να πω τοσο γκαντεμης ειμαι να πηρα 2 σερι χαλασμενες και διαφορετικα μοντελα μαλιστα??

για αυτο μπηκα να ρωτησω εδω μπας και μπορω να κανω καποιο τεστ η οτιδηποτε για να καταλαβω τι μπορει να φταιει

Δημοσ.

Eιχα παρομοια προβλημα με φιλου 6950 που εκανε 2 φορες RMA και παλι του εκανε αυτο το προβλημα. Θα σου προτεινα δυο λυσεις:

1) Πηγαινε στο device manager>συσκευες ηχου και απενεργοποιησε τον ηχο που αφορα την ATI και καντον disable.

2) Κανε underclock,δλδ δοκιμασε να κατεβασεις κατα τα 50Mhz το core kai to memory clock της καρτας γραφικων,και δοκιμασε μετα να παιξεις παιχνιδια.

Εχω feeling οτι η λυση 2 θα ειναι αυτη που θα σου φτιαξει το προβλημα. Δοκιμασε αυτα και πες μας.

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε επειδή τράβηξα πολλά τελευταία με το pc μου και το πρόβλημά μου ήταν κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι σου έχει αρπάξει το τροφοδοτικό σου,προσπάθησε να βρεις ένα από κάποιο φίλο σου και κάνε μια δοκιμή,πάντως το ότι σου κολλάει σε βίντεο HD και σε παιχνίδια πάει να πει ότι χρειάζεται περισσότερο ρεύμα που το τροφοδοτικό σου δεν μπορεί να προσφέρει γιατί μάλλον έχει καεί κάποιος πυκνωτής και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σου κρασάρει...

Δημοσ.

Εχεις βαλει ολα τα patch στο παιχνιδι?

Ναι, αλλα απο οτι εψαξα και ειδα ,δεν ειμαι ο μονος με αυτο το προβλημα

Δημοσ.

μετα απο πολλες μερες ψαξημο στο νετ μπας και βρω λυση ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ( :devil: :mad: )

δεν ξερω τελικα αν το προβλημα ειναι στην καρτα(ετσι νομιζα εξαρχης) γιατι πλεον μου κρασαρει ακομα και οταν κανω σερφαρισμα στο ιντερνετ η αν παω να ανοιξω τιποτα φωτο που εχω στο pc. :blink:

πληρης απογοητευση εχω δωσει 1300 μονο για το κουτι με το που μου ηρθε ηταν προβληματικο εγινε rma σε καρτα και μιτρικη

και επειδη ξενερωνω να ξαναστελνω ολο το κουτι πισω για να βρουν τι εχει ειπα μπας και το ψαξω μονος μου.

τροφοδοτικο δεν βρηκα να δοκιμασω ουτε και αλλο pc για την καρτα(τι διαολο ολοι οι φιλοι μου δεν ασχολουνται με pc μα ποσο γκαντεμης.) οποτε λεω να το παω σε καποιο μαγαζι να μου το κοιταξουν που θα χουν διαθεσιμα αυτα που δεν εχω εγω.

μεχρι και τωρα που γραφω ακομα ψαχνω.

επαναλαμβανω οτι οταν κρασαρει παγωνει η οθονη και βγαζει διαφορα χρωματα. δλδ αν μπω σε ενα βιντεο το οποιο ειναι σκοτεινο θα μου βγαλει μαυρη οθονη και θα κολησει.μονο hard reset μετα.η πχ αν ανοιξω μια φωτο που εχει λειβαδεια πχ θα κολησει με πρασινο χρωμα οθονη.

εννοω οτι δεν ειναι το κλασικο μαυρη η μπλε οθονη.αναλογα το τι παω να δω εκεινη την ωρα θα βγει.

και να συμπληρωσω οτι κολαει ο ηχος και παιζει σε loop μεχρι που σταματαει μετα απο λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...