Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ εχουμε και λεμε για να μην πολυλογω.

ειχα ενα θεμα με την καρτα γραφικων (ειχα αναφερει σε παλαιοτερο Post) σε νεο pc οπως και με τη μιτρικη τελικα.

τελοςπαντων με rma εγιναν αλλαγη και τα 2 αλλα δεν υπηρχε σε διαθεσιμοτητα αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28497&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

οποτε για να μην περιμενω αποφασισαμε να μου την αλλαξουν με αυτη http://www.visionstu...ndefined&step=3

το θεμα ειναι οτι μου ρθε το pc και τωρα κανει μερικα κρασαρισματα απο οταν παω να δω βιντεο μεσα απο το pc η απο το youtube η παω να παιξω ενα παιχνιδι εκει που ειναι ολα καλα κολαει με μαυρη οθονη η μπλε η αλλο χρωμα(δεν ειναι παντα ιδιο) και πρεπει να κανω reset δεν κουνιετε τιποτα

στο idle ειναι 41 βαθμους η καρτα.ειναι καλα?

i5 3570 εχω με gigabyte z77 ud3h

συν οτι διαβαζα το απο πανω θεμα με τις asus dcII που εχουν καποιο θεμα???

δεν ξερω μπορει να βοηθησει καποιος

ουτε το 3dmark τρεχω κολαει αμεσως

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η καρτα κρασαρει και καλα καλα δε μπορω να δω ουτε βιντεο απο το youtube.ειναι θεμα της συγκεκριμενης καρτας η μπορω να κανω κατι για να το φτιαξω?

Δημοσ.

για δοκιμασε με τους 12.11 μηπως και φτιαξει..

οκ φιλε μου κατεβαζω τωρα και θα γραψω αποτελεσματα.ελπιζω να δουλεψει.εχω ταλαιπωρηθει ηδη κανα μηνα με rma και τετοια

και ακομα δεν εχω ευχαριστηθει το pc και δε το χω πληρωσει και λιγο.για να δουμε

Δημοσ.

εμενα παντως με τους 12.11 ενω σε benchmarks μου δειχνει περιπου 10% καλύτερα score, στην πραγματικότητα σε αρκετα παιχνίδια με αποκορύφωμα στο Skyrim (αστράφτεί συνέχεια,φλασάρει και σε καποια στιγμή τελικά κρασάρει) έχω θεματάκια

Δημοσ.

μπααααααααααα.τα ιδια.φορτωνει κανονικα το crysis μεχρι το σημειο που ειναι να κανω resume game και μετα παπαλα.κρασαρει και μου βγαζει μια οθονη με χρωμα αναλογο του σημειου που βρισκομουν.και κολαει τελειως πρεπει να κανω ρεσετ για να μπορω να κανω κατι.

το ιδιο και το 3dmark ξεκιναει κανονικα και μετα απο λιγο το ιδιο ακριβως.

τι μπορει να ειναι?αν κανω φορματ παιζει να διορθωθει τιποτα?

παντως η θερμοκρασια ενω ηταν σταθερα στους 42 πριν τωρα ειναι 32 αλλα αποτελεσμα κανενα

Δημοσ.

εμενα παντως με τους 12.11 ενω σε benchmarks μου δειχνει περιπου 10% καλύτερα score, στην πραγματικότητα σε αρκετα παιχνίδια με αποκορύφωμα στο Skyrim (αστράφτεί συνέχεια,φλασάρει και σε καποια στιγμή τελικά κρασάρει) έχω θεματάκια

Εχεις βαλει ολα τα patch στο παιχνιδι?

Δημοσ.

Αυτο' είναι δικό σου screenshot που ανέβασες στο techpower η τι ???? :confused:

(κάτι δεν μου κάθεται καλά)

εχμ...δεν ηξερα πως αλλιως να το βαλω να το δειτε.

δεν επρεπε???

και στο bf3 το ιδιο κανει με παει μεχρι την οθονη με τις κλασικες επιλογες campaign options και τετοια και με το που παταω να μπω κρασαρει.τι μπορει να ειναι ρε παιδια?

Δημοσ.

εχμ...δεν ηξερα πως αλλιως να το βαλω να το δειτε.

δεν επρεπε???

και στο bf3 το ιδιο κανει με παει μεχρι την οθονη με τις κλασικες επιλογες campaign options και τετοια και με το που παταω να μπω κρασαρει.τι μπορει να ειναι ρε παιδια?

οχι μια χαρά έκανες και τα ανέβασες τα screen .Εγώ έκανα λάθος ,μπέρδεψα τα ρολόγια με άλλης κάρτας... Βασικά πρέπει να αποκλείσεις πρώτα από όλα ότι δεν είναι προβληματικό το τροφοδοτικό σου βρίσκοντας δανεικό κάποιο άλλο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...