Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος θελει μπορει να μην χρησιμοποιει τον IE οπως εγω γιατι εχω συνηθισει αλλον, αλλα είναι τοσο ξεπερασμένο πλεον να τον σνομπάρεις λες και ξερεις ή μπορεις καλυτερα απο τους ιδιους ανθρωπους που τον φτιαχνουν και τον εξελίσουν. Είναι πιο ξεπερασμένο και από τον ιδιο τον ΙΕ 6

• Like 2
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όσοι δεν αλλάζουν το καβουρδιστήρι τον firefox και τον τρύπιο chrome είναι χίππιδες. ας πάνε στη goa τουλάχιστον να τρώνε ρίζες άψητες και να κάνουν ΟΟΜ ΟΟΜ να ανοίξει η σελίδα μπας και πάμε μπροστά.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει όντως html 6 και web karaoke ή δεν υπάρχουν αυτά τα features; Σχεδόν με έπεισε. Το τρολ φαντάζομαι θα έχεi windows phone και surface

Δημοσ.

και οχι μονο , απο το κινητο μου μεχρι και που παω ξερουν και κρατανε ιστορικο

και δεν σε απασχολει ε;

μια τετοια νοοτροπια ειναι που μας οδηγει αργα αλλα σταθερα σε ενα ψηφιακο μεσαιωνα.

δεν πειραζει ομως. απολαυστε την ψηφιακη σας ελευθερια, οσο την εχετε ακομη.

όσοι δεν αλλάζουν το καβουρδιστήρι τον firefox και τον τρύπιο chrome είναι χίππιδες. ας πάνε στη goa τουλάχιστον να τρώνε ρίζες άψητες και να κάνουν ΟΟΜ ΟΟΜ να ανοίξει η σελίδα μπας και πάμε μπροστά.

καρβδουδιστηρι ο firefox;

εχεις μεινει πισω. 2012 λεει το ημερολογιο και η εκδοση 17.

• Like 1
Δημοσ.

και δεν σε απασχολει ε;

μια τετοια νοοτροπια ειναι που μας οδηγει αργα αλλα σταθερα σε ενα ψηφιακο μεσαιωνα.

δεν πειραζει ομως. απολαυστε την ψηφιακη σας ελευθερια, οσο την εχετε ακομη.

με απασχολει αλλα δε θα γινω και ψυχασθενης με το συγκεκριμενο ζητημα, ουτε εχω αυταπατες οτι οι υπολοιποι σεβονται περισσοτερο την ιδιωτικοτητα μου

• Like 2
Δημοσ.

με απασχολει αλλα δε θα γινω και ψυχασθενης με το συγκεκριμενο ζητημα, ουτε εχω αυταπατες οτι οι υπολοιποι σεβονται περισσοτερο την ιδιωτικοτητα μου

δεν μιλησα καπου για συνομωσιες με πρασινους εξωγηινους.

επομενως αυτο περι ψυχασθενειας ειναι ακυρο.

εφοσων οπως λες σε απασχολει το θεμα της ιδιωτικοτητας, γιατι δεν ενεργεις και αναλογως?

γιατι να βαλεις chrome και οχι τον chromium? η τον firefox? η τον opera?

Δημοσ.

εφοσων οπως λες σε απασχολει το θεμα της ιδιωτικοτητας, γιατι δεν ενεργεις και αναλογως?

Γιατι ηδη εχει facebook, twitter, δεκαδες προγραμματα στο android που θελουν συνδεση με τη google, χαρτες που κρατανε ιστορικα κι αυτοι συνδεμενοι με το google, ανοικτο gps, παει μονος του και κανει tag τοποθεσιες για το που πινει τον καφε του, που το ποτο του κλπ, ακομη κι απο οπερα παλι θα ειναι συνδεμενος με το λογαριασμο του στο gmail αρα οτι και να γραψει στη μπαρα του google καταγραφεται, και δεκαδες αλλα.

Ο browser απο μονος του ειναι ενα ελαχιστο, μπροστα σε ολα τα υπολοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

Στο 1:15 του βίντεο "IE adopts an island of kittens and donates them to children everywhere".

Τώρα σίγουρα θα χρησιμοποιήσω τον IE μόνο και μόνο για αυτό. Είναι πολύ συμαντικό πλεονέκτημα.

Εχει όντως html 6 και web karaoke ή δεν υπάρχουν αυτά τα features; Σχεδόν με έπεισε. Το τρολ φαντάζομαι θα έχεi windows phone και surface

It's called sarcasm...

Δημοσ.

Εσύ δηλαδή βρίσκεσαι στα αζήτητα??Είσαι απόρρητος για αυτούς??Κινητό δεν χρησιμοποιείς??Το fbi δεν σε βρήσει??:PΚαλώς ήρθες στον κόσμο του 2012 (13 πάει :P)

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι ηδη εχει facebook, twitter, δεκαδες προγραμματα στο android που θελουν συνδεση με τη google, χαρτες που κρατανε ιστορικα κι αυτοι συνδεμενοι με το google, ανοικτο gps, παει μονος του και κανει tag τοποθεσιες για το που πινει τον καφε του, που το ποτο του κλπ, ακομη κι απο οπερα παλι θα ειναι συνδεμενος με το λογαριασμο του στο gmail αρα οτι και να γραψει στη μπαρα του google καταγραφεται, και δεκαδες αλλα.

Ο browser απο μονος του ειναι ενα ελαχιστο, μπροστα σε ολα τα υπολοιπα.

Για την ιστορια, εισαι συνδεδεμενος στο internet. Εαν θελεις ιδιωτικοτητα και ασφαλεια, μολις εκανες το πρωτο σου και βασικοτερο λαθος. Τα περι proxies, tor (..ναι ακομα και το tor εαν χρειαστει), vpns, κλπ, ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Ολα εχουν να κανουν με το με ποιους θες "να τα βαλεις".

Δεν απευθυνομαι στον pournara. Συμπληρωνω το επιχειρημα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...