doctorjim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας, συμφορουμητές. Έχω πολλά χρόνια στην hol και δεν είχα παλίοτερα μεγάλες απαιτήσεις από θέματα ping, downstream και τέτοια. Σας παρθέτω τα στοιχεία της σημερινής γραμμής και θα ήθελα να μου πέιτε άμα είναι "καλά". Άμα τα νούμερα δεν είναι "καλά " να αλλάξω πάροχο? Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 11.5 dB 10.5 dB Attenuation 21.5 dB 31.5 dB Upstream 990 (Kbps.) Downstream 10761 (Kbps.) Ping στο BF3 που παίζω είναι περίπου στο 80-85. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
Beerloah Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Θεωρώ ότι τα στοιχεία είναι μια χαρά και το ping εξίσου καλό.
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Σχετικά καλα εισαι, παλαιότερα ηταν καλύτερη η γραμμή σου η στα ίδια ?
doctorjim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Παλαιότερα η γραμμή μου ήταν αρκετά καλύτερα. Το downstream ήταν 12.560 και επίσης δεν έχω αυτό το "κατέβασμα" της ταχύτητας κατά τις βραδινές ώρες το οποίο φτάνει περίπου τα 5mbps. Έτσι σκέφτομαι να πάω σε forthnet και επειδή υποστειρίζει κα fast path θα έχω και καλύτερο ping(πιστεύω). Επίσης, μπορείς να μου πεις ποια θα ήταν η καλύτερη πιθανή ταχύτητα που θα έπρεπε να φτάνω με αυτά τα χαρακτηριστηκά??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα