heavymetallicus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει λύση,ώστε να ενημερώνομαι για το υπόλοιπο δεδομένων όγκου (ΜΒ) με SMS?? Στα Windows,από τον Connection Manager της Wind,έστελνα "ΥΠ" στο 1205,και έπαιρνα απάντηση για το υπόλοιπο του προγράμματος,mobile broadband,που έχω. Με KNemo,παρακολουθώ την κίνηση δεδομένων μου,αλλά υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής SMS από την sim μου?? Για να μην αναγκάζομαι να βγάζω την κάρτα από το usb stick και να την τοποθετώ σε κινητό τηλέφωνο. Η εγκατάστασή μου: "UBUNTU 12.04 TLS" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 μπορείς να βλέπεις το υπολοιπο σου online, οι εταιρίες έχουν ένα portal το οποίο δεν χρεώνει την πρόσβαση (δεν υπολογιζέται στο bandwidth) και σου λέει τι υπόλοιπο έχεις για SMS η ελπίδες σου όλες είναι στο gnokii, χωρίς να σημαίνει ότι θα δουλέψει, αλλά ότι μπορεί να στείλει sms στο homepage του και στο arch-wiki λέει και πως να τα διαβάσεις: https://wiki.archlinux.org/index.php/USB_3G_Modem#Reading_SMS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα