Mirabilis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ελπιζω τα παγια των μηνων που απεμεναν μεχρι να εκλεινες 12 να μην ειχαν αξια κατω απο 72 ευρω... ναι ήταν λιγότερα.. δυστυχώς.. αλλά δε γινόταν αλλιώς.. ήθελα να κρατήσω τον ίδιο αριθμό.. και να μη χάσω την προσφορά
giorginho Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρα γινοτανε δυστυχως την πατησες αν και θα ελεγα να κανεις μια προσπαθεια να ζητησεις να χρεωθεις το πολυ για οσο "οφειλες" ακομα βασει παγιων και να σου επιστρεψουν την διαφορά... Το εχω κανει παλιοτερα με HOL-Vodafone και απο 50 εδωσα τελικα 30 ευρω (απλα το εκανα πριν τους πληρωσω).
aekfc212 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 παιδια ξερετε πως μπορουμε να δουμε αν εχουμε κλεισει χρονο στην χολ; δεν θυμαμαι κ δεν θελω να τους παρω τηλ. παντως ο τελευταιος λογαριασμος απο χολ μου ηρθε κανονικα με χρεωση οσο πληρωνα με τελευταια ημερομηνια την ημερα που αλλαξα σε forthnet. τα 72 ευρω για προωρη διακοπη πως σας ζητησαν να τα πληρωσετε; μεσω τηλ να πατε σε καταστημα η μεσω του λογαριασμου;
zombietone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα έρθει η nova; Την έχει ηδη βαλει κανεις;
Mirabilis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 παιδια ξερετε πως μπορουμε να δουμε αν εχουμε κλεισει χρονο στην χολ; δεν θυμαμαι κ δεν θελω να τους παρω τηλ. παντως ο τελευταιος λογαριασμος απο χολ μου ηρθε κανονικα με χρεωση οσο πληρωνα με τελευταια ημερομηνια την ημερα που αλλαξα σε forthnet. τα 72 ευρω για προωρη διακοπη πως σας ζητησαν να τα πληρωσετε; μεσω τηλ να πατε σε καταστημα η μεσω του λογαριασμου; ρώτα σε κανένα κατάστημα vodafone..
birbilis_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 κανένα νέο πότε θα έρθουν οι αποκωδικοποιητές έχει κανείς; Στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν φέρει πολλούς στα καταστήματα forthnet.
pOLoS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 κανένα νέο πότε θα έρθουν οι αποκωδικοποιητές έχει κανείς; Στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν φέρει πολλούς στα καταστήματα forthnet.πάρε τηλ να του ρωτήσειςμε το που πήρα τηλέφωνο σε μια βδομάδα μου τον είχαν βάλει
aekfc212 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 πριν λιγο με πηραν τηλ κ μου ειπαν να περασω απο το καταστημα να υπογραψω κατι αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι κ την αλλη εβδομαδα θα ερθει ο τεχνικος να μου συνδεσει το πιατο μια χαρα "ρώτα σε κανένα κατάστημα vodafone" ειχα ρωτησει αλλα μου ειπαν να παρω την χολ. τεσπα δεν σκα θα κρατησω τα λεφτα για παν ενδεχομενο κ βλεπουμε
nevermore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εμένα χθες με πήραν τηλ ότι ήρθε ο αποκωδικοποιητής οπότε σήμερα πάω να τον παραλάβω και σύνδεση από βδομάδα μάλλον..
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 με πηραν τηλεφωνο . Ηρθε ο αποκωδικοποιητης παω να τον παρω και Δευτερα - Τριτη ερχεται ο Τεχνικος
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Πότε κάνατε την αίτηση παιδιά; εγω την εκανα 17/12 και μου ειχαν πει οτι τελιωσαν θα ερθουν τελη Ιανουαριου
zombietone Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Να δούμε... Επίσης να δούμε ποσο δωρεάν θα είναι η εγκατάσταση στα σπίτια που θελει 50 μέτρα καλώδιο η εγκατάσταση και τρυπήματα τοίχοι κλπ....
hackertom Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 <p>Να δούμε...</p> <p>Επίσης να δούμε ποσο δωρεάν θα είναι η εγκατάσταση στα σπίτια που θελει 50 μέτρα καλώδιο η εγκατάσταση και τρυπήματα τοίχοι κλπ....</p> Αν δεν φτάσει το καλώδιο που έχει μέσα πράγμα περίεργο γιατί είναι αρκετά μεγάλο πληρώνεις το "έξτρα" Αν δεν έχεις καλωδιακό πριζάκι πάνω στην ταράτσα και κάτω στο σαλωνι σου πάει "λάσο" το καλώδιο απο ταράτσα στο μπαλκόνι σου και μια μικρή τρύπα στον τοίχο και τέλος απλά πράγματα. Δεν θα κάτσει ο τεχνικός που έχει άλλα πόσα σπίτια να πάει να κάνει τρελές δουλειές. Όλα τα παραπάνω εάν δεν μπεί μπαλκόνι το πιάτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα