HERTHAN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αν ειναι ετσι εννοειται οτι θα τα ζητησω αρκει να ισχυει. Ειναι σιγουρο ομως μπορω να το επιβεβαιωσω απο πουθενα?
pOLoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 αναμένω σήμερα ενεργοποίηση της forthnet, χρειάζεται username/password ή συνδέεται αυτόματα το router όπως στη hol
Mirabilis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 εμένα μου είπαν από το μαγαζί ότι απλώς το συνδέεις.. αλλά περιμένω ακόμα για τη σύνδεση, οπότε κανείς άλλος ας απαντήσει
Yian_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 αναμένω σήμερα ενεργοποίηση της forthnet, χρειάζεται username/password ή συνδέεται αυτόματα το router όπως στη hol Συνδέεται αυτόματα
xetasa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αν συνδεθείς με το ρουτεράκι που σου έδωσε η forthnet τότε συνδέεσαι αυτόματα. Αν χρησιμοποιήσεις δικό σου τότε θα πρέπει να βάλεις username+password (εμένα μου τα είχανε στείλει στο κινητό με sms).
pOLoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 χωρίς κωδικό δεν έμπαινε , μου τους στείλανε πριν λίγο με το router της forthnet συγχρονίζω στα 1.020 / 14.376 και με της hol που δοκίμασα στα 1.020 / 15.956 αλλά σαν να αργούσαν να ανοίξουν οι σελίδες
kajwbtfe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 χωρίς κωδικό δεν έμπαινε , μου τους στείλανε πριν λίγο με το router της forthnet συγχρονίζω στα 1.020 / 14.376 και με της hol που δοκίμασα στα 1.020 / 15.956 αλλά σαν να αργούσαν να ανοίξουν οι σελίδες Πριν στα ποσα ησουν?
pOLoS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πριν στα ποσα ησουν? με hol περίπου από 0,5 / 9 εως 0,8 / 11
Mirabilis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 αν θέλετε εξηγήστε τί είναι αυτά τα νούμερα και πώς μπορώ να τα μετρήσω για να συγκρίνω κι εγώ hol με forthnet
pOLoS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 αν θέλετε εξηγήστε τί είναι αυτά τα νούμερα και πώς μπορώ να τα μετρήσω για να συγκρίνω κι εγώ hol με forthnet upload / download
alexander437 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Λετε να μου την κανουν την προσφορα τωρα ;
jmallen3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ενεργοποιήθηκε σήμερα και σε μένα η υπηρεσία αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει ρουτερ και δεν μπορώ να μπω ιντερνετ. Μου έχουν στείλει με μήνυμα όμως τους κωδικούς. Μπορώ κάπως να μπω με το ρουτερ της Hol ?
platinum Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα ,έπεσε το μάτι μου στο: http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=4871 Μιας και το φθηνότερο double play με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά και 24mbs internet , είναι στα 25 ευρώ, τα 29,90 είναι μια χαρά αφού με 5 ευρώ παραπάνω έχεις + Nova start pack + Novasports 1. Εγώ που πάντα ορκιζόμουνα ότι δεν θα βάλω nova αφού δεν βλέπω ποδόσφαιρο, αλλά κοίτα που με 5 ευρώ το μήνα θα βλέπω τα κανάλια με τα ντοκυμαντερ και ο γιος μου τα παιδικά. Πάντως έχε υπόψη σου ότι τα double play έχουν φτηνήνει τρομερά-πχ. η wind προσφέρει το double play small με 15 Ε/μήνα, που δεν έχει μεν απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, αλλά μπορείς να προσθέσεις πακέτο των 2 πχ ωρών με 2 ευρώ οπότε ερχεται μολις 17 Ευρώ..και αφού δεν βλέπεις ποδόσφαιρα, ότι άλλο θέλεις να δεις-εσύ ή και ο γιος σου- το βρίσκεις τσάμπα στο ίντερνετ....
aekfc212 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ναι φιλε φυσικα κ μπορεις απλα μπες μεσα στις ρυθμισεις του ρουτερ κ αι βαλε τους κωδικους που σου στειλανε. κ εμενα χθες οπως μου ειχανε στειλει σε μηνυμα γυρισε η συνδεση σε forthnet.αψογοι σε αυτο. τωρα να πω οτι εχω κρατησει ακομα το fritz 7140 σαν ρουτερ παρολο που μου εχουν δωσει το585 ν8 οπου απλα αλλαξα κ εγω τους κωδικους. συγχρονιζω στα 19με20/1020 ενω μεχολ 17κατι /980. κ εγω βλεπω οτι αργουν να ανοιξουν οι σελιδες ειδικα αν ανοιξω κ κανα 2 με 3 ταυτοχρονα χαιρεται ενω με χολ πηγαινε σφαιρα.ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα