modechristo_13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 παιδια τελικα ισχυει ακομα η προσφορα?
Mirabilis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 σήμερα το απόγευμα έκανα την αίτηση εγώ.. άρα ισχύει ακόμα
pOLoS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 <p> σήμερα το απόγευμα έκανα την αίτηση εγώ.. άρα ισχύει ακόμα</p> σου ειπαν ποτε περιπου θα σου βαλουν τη nova?
andreas_p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 παιδια εμαθα απο γνωστο που ειταν παλιος συνδρομητης και το ειχε κοψει οτι πηγε σε καταστημα και του ειπαν οτι δεν γινεται να κανει την προσφορα. την επομενη μερα τον πηραν τηλεφωνο και τον ρωτησαν αν ηθελε να την παρει (αν και παλιος συνδρομητης). τους ειπε οτι ειδη ειχε απευθυνθει σε καταστημα και του ειχαν πει οχι. η απαντηση ηταν οτι τα καταστηματα ειναι υποχρεωμενα να δινουν μονο σε νεους, αλλα απο τα κεντρικα μπορουν να κανουν και σε παλιους. μηπως πρεπει να παρετε κανενα τηλ. οσοι θελετε και ειστε παλιοι συνδρομητες?
Mirabilis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 εχμμ.. όχι.. αλλά μάλλον θα αργήσει κάπως.. σου ειπαν ποτε περιπου θα σου βαλουν τη nova
paylidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Πηγα σημερα να ρωτησω και εγω και μου ειπαν αποκωδικοποιητη τελη Γενάρη και συνδεση 15 Φλεβάρη... Ειπα οτι εχω τον Dreambox και να μου δώσουν μονο καρτα και με κοιτούσαν σαν κουταβια... 2
Finn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Σιγά μη ξεπαντρέψουν την κάρτα τα σκυλιά.Έβλεπα τόσο καιρό ελεύθερα HD στον Άστρα και τωρα με το κουτί το οποίο αποκαλούν δέκτη μπορω μόνο κανάλια του hotbird.
paylidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Σιγά μη ξεπαντρέψουν την κάρτα τα σκυλιά.Έβλεπα τόσο καιρό ελεύθερα HD στον Άστρα και τωρα με το κουτί το οποίο αποκαλούν δέκτη μπορω μόνο κανάλια του hotbird. αυτοί χάνουν, ειναι δυνατον να πρεπει να περιμενεις 50 μερες για να μπεις στην προσφορά ενω παραλληλα η πληρωμη τρεχει κανονικα...; Αν ξεπάντρευαν την καρτα εγω θα εμπαινα απο σήμερα στην προσφορά..
hackertom Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα πάντως με ψήνει το όλο θέμα. Απλά φοβάμαι μην έχω τηλεόραση άμεσα και το ίντερνετ έρθει μετά απο κανα δίμηνο. Μην το φοβάσαι φίλε μου ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ!!! Ένα μήνα χωρίς Internet έχω (νέα σύνδεση) και ακόμη περιμένω! Ξέρω ξέρω δικαιολογία γνωστή "γιορτές" "ΟΤΕ" κτλπ Η NOVA ήρθε άμεσα αλλά για τα άλλα έχει ΠΕΡΊΜΕΝΕ...
panosem Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια τι γιορτες και κολοκυθια, απο αρχες σεπτεμβρη σε νεα οικοδομη περιμενο του μ@λακες του ΟΤΕ να ερθουν να περασου 3 μετρα γαμωκαλωδιο και μου ειπαν απ το νεο ετος.. Παλι καλα στην HOL που ειμαι και τους ειπα, οτι αφου δεν εχω ελλατωστε το μου ή να μη δινω καθολου αφου δεν λαμβανω καποια παροχη, και οντως μου το κανανε.. Και εχω να το λεω αυτο.... ΑΛΛΑ ο Φουστης ο ΟΤΕ τον παιζει ασταματητα...
Federer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 αυτοί χάνουν, ειναι δυνατον να πρεπει να περιμενεις 50 μερες για να μπεις στην προσφορά ενω παραλληλα η πληρωμη τρεχει κανονικα...; Αν ξεπάντρευαν την καρτα εγω θα εμπαινα απο σήμερα στην προσφορά.. Το θεμα δεν ειναι οτι δεν σε θελουν συνδρομητη... Το θεμα ειναι με το παντρεμα καρτων-αποκωδικοποιητων αποτρεπουν την αντιγραφη της καρτας και τον διαμοιρασμο της σε οσους θελεις... Αυτο που ζητας εσυ το εχουν ζητησει 1000αδες...πειρατες πριν απο σενα και δεν προκειται να το επιτρεψουν ποτε μα ποτε...
songless_bird Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και βλεπω παλι την διαφημιση στην τηλεοραση, εχουν πλεον αποθεματα σε αποκωδικοποιητες; Εχω κανει την αιτηση σε καταστημα απο της 7 Δεκεμβριου. Εκεινη την ημερα ο υπαλληλος με ενημερωσε για αρχες Γεναρη. Προχτες που μιλησα μαζι του μου ειπε για τελη Γεναρη αρχες Φλεβαρη και οτι δεν καταλαβα καλα την πρωτη φορα, μου ειχε πει τελη Γεναρη, δεν το συνεχισα γιατι αν ηταν για 2 μηνες απο την ημερα της αιτησης δεν θα τους εδινα τα 49€...Ειμαι ηδη συνδρομητης forthnet οποτε μονο Nova περιμενω.
Finn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν επειδή και τα καλά να λέγονται παραθέτω την ιστορία μου. 12/12 καταθέτω αίτηση.Μου βγάζει εκτιμώμενη ενεργοποίηση στις 28/12. 23/12 Κυριακή πρωί στις 9 με περνούν τηλ να μου πουν ότι θα έρθουν την ίδια μέρα θα έρθουν.Όντως κατά τις 11 ηρθαν,φέραν δεκτή κεραία και έφυγαν γιατί είχα ήδη εγκατάσταση. Σήμερα 28/12 μου ήρθε το modem και πριν λίγο κόπηκε το τηλέφωνο με την ADSL να συγχρονίζει πλέον στα 21000/1024 Περιμένω sms με credentials! Μοναδικό παράπονο ότι δε παίζει ο δέκτης τους με δεύτερο obb για να δω astra.
pOLoS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα 28/12 μου ήρθε το modem και πριν λίγο κόπηκε το τηλέφωνο με την ADSL να συγχρονίζει πλέον στα 21000/1024 μια χαρά! , πριν σε ποια εταιρεία ήσουν και πόσο συγχρόνιζες?
Finn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Πριν είχα ΟΤΕ και την υπηρεσία conn-x 2mbit. Έβαλα το νέο modem που μου στείλανε και συγχρόνισε στα 22000/1024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα