Προς το περιεχόμενο

Forthnet - Nova Christmas offer 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω.Μενω σε μεζονετα.Οι μια τηλεορασεις ειναι η μια κατω στο σαλονι και η αλλη στην σοφιτα.Υπαρχει τροπος να δειξουν και οι 2?Εστω το ιδιο καναλι.Επισης  μπορει να γινει η εγκατασταση (πιατο) απο το παραθυρακι της σοφιτας ?Βασικα στην σοφιτα θα ειναι ζορι να εχω καλο σημα?

Δημοσ.

μου στείλανε σήμερα ένα router technicolor TG582n, τι μάρκα είναι πάλι αυτή ?

το κλασικο thomson απλως αλαξε ονομασια η εταιρια....και η cyta αυτο δινει τωρα ....μια χαρα ειναι
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια μπορει καποιος γνωστης να αναφερει πως μπορουμε να τραβαμε σημα σε 2 τηλεορασεις εστω κ με το ιδιο καναλι στην τελικη.με αυτες τις συσκευες που μεταφερουν σημα μηπως με καποιο τροπο μπορουμε να αλλαζουμε καναλι;εχω μια τηλεοραση στο σαλονι κ μια στο υπνοδωματιο.πολυ μεγαλη αυτο απο την στιγμη που ολα τα σπιτια εχουν το λιγοτερο 2 τηλεορασεις.

Δημοσ.

εγω που εκανα αιτηση την δευτερα μου εστειλαν μηνυμα οτι πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης της γραμμης ειναι 7 ιανουαριου.

πολυ καλυτερα ποατι περιμενα αν κ βλεπουμε αν θα ερθει οντως αυτην την ημερομηνια.

Για το πιατο βλεπουμε ακομα.

μια ερωτηση η 12μηνη συμβαση ξεκιναει με την υπογραφη της συμβασης η την πρωτη ημερα του ιντερνετ;

ποιο πολυ με ενδιαφερει για την εταιρια που ειμαι τωρα που δεν θυμαμαι αν εχω κλεισει χρονο(ειχακανει αιτηση νοεμβριο κ δεν θυμαμαι αν ειχε ερθει πριν η μετα τον χρονο το ιντερνετ;

Συνηθως ειναι και ακριβης η ημερομηνια. Σε τρεις συνδεσεις forthent που εχω, εγιναν ακριβως την ημερα που εμφανιζε στο site.

Η χρεωση σου και η ημερομηνια εκδοσης του λογαριασμου ξεκινανε με την ενεργοπηση της γραμμης και οχι απο την ημερα αιτησης.

Δημοσ.

μου στείλανε σήμερα ένα router technicolor TG582n, τι μάρκα είναι πάλι αυτή ?

Κι εμένα αυτο που εδωσαν. Μεσα στη συσκευασια δεν ειχε καν cd ή καποιο manual!!

Δημοσ.

κανείς που έκανε αίτηση τηλεφωνικά του έχει ενεργοποιηθεί η nova ή ακόμα περιμένει ?

12/12 έκανα τηλεφωνικά αίτηση, Κυριακή 23/12 ήρθε άτομο να μου φέρει το δέκτη.Ενεργοποίηση ίντερνετ στις 28/12 λέει στη σελίδα τους.

Δημοσ.

12/12 έκανα τηλεφωνικά αίτηση, Κυριακή 23/12 ήρθε άτομο να μου φέρει το δέκτη.Ενεργοποίηση ίντερνετ στις 28/12 λέει στη σελίδα τους.

εμένα λέει για ενεργοποίηση internet 02/01/2013

για nova καμία ενημέρωση 

Δημοσ.

η προσφορά είναι αποκλειστικά για το δορυφορικό πακέτο κι αν κρίνω από την ουρά που είδα έξω απο το κατάστημα στην Ομόνοια συνεχίζεται κανονικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...