andreas_p Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 παιδια αν απο το δεκτη παρω μια εξωδο scart για μια τηλεοραση και μια hdmi για δευτερη θα παιξει?
efkola Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 qwerr,βρες αυτο που θελεις να τους ζητησεις κ παζαρεψε το. 60€ το μηνα μετρητα κ μαλιστα για οικιακη χρηση δεν ειναι καθολου λιγα σε αυτη τη χρονικη περιοδο για οποιαδηποτε εταιρεια,ποσο μαλλον για μια τετοιου τυπου υπηρεσια που σου προσφερεται..
argi73 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 παιδια αν απο το δεκτη παρω μια εξωδο scart για μια τηλεοραση και μια hdmi για δευτερη θα παιξει? Παίζει...
xetasa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Νεα συνδεση εισαι; γιατι εγω που ειμαι, τους πηρα να δω τι και πως και μου ειπαν το φερνει ο τεχνικος, οοοταν ερθει για το internet(οχι για τη nova). σε 3 βδομαδες ειπαν... Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα? Θα έρθει πάλι τεχνικός για να συνδεθούμε στο internet? Δεν γίνεται αυτόματα?Εμένα μου έχουν δώσει ημερομηνία ενεργοποίησης 17/12 (το πιάτο ήδη εγκαταστάθηκε).
pOLoS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 σε μενα σημερα μου εφερε ο courier τα χαρτια της αιτησης, βλεπω με το νεο ετος να μου βαζουν τη nova
ca6mio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 παιδια αν απο το δεκτη παρω μια εξωδο scart για μια τηλεοραση και μια hdmi για δευτερη θα παιξει? Δεν το δοκιμασα αλλά έτσι είπε ο τεχνικός που ήρθε.
Razor7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 σε μενα σημερα μου εφερε ο courier τα χαρτια της αιτησης' date=' βλεπω με το νεο ετος να μου βαζουν τη nova[/quote'] 25 Ιανουαριου μου ειπανε εμενα....
danaz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα? Θα έρθει πάλι τεχνικός για να συνδεθούμε στο internet? Δεν γίνεται αυτόματα? Εμένα μου έχουν δώσει ημερομηνία ενεργοποίησης 17/12 (το πιάτο ήδη εγκαταστάθηκε). όχι ρε συ, η ενεργοποίηση του net γίνεται αυτόματα δε χρειάζεται να έρθει κάποιος στο σπίτι σου.
amakrypat Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά εγώ έκανα την αίτηση πήρα τον εξοπλισμό και σήμερα με πήρε η HOL από την οποία εφευγα και μου έδωσε δωρεάν αστικά υπεραστικά Internet 24 και hol tv με 18 Ευρω το μήνα με ΦΠΑ για ένα χρόνο. Μετά από σκέψη πήγα πίσω τον εξοπλισμό και έμεινα στην hol Sent from my iPad using Insomnia
pOLoS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά εγώ έκανα την αίτηση πήρα τον εξοπλισμό και σήμερα με πήρε η HOL από την οποία εφευγα και μου έδωσε δωρεάν αστικά υπεραστικά Internet 24 και hol tv με 18 Ευρω το μήνα με ΦΠΑ για ένα χρόνο.Μετά από σκέψη πήγα πίσω τον εξοπλισμό και έμεινα στην hol Sent from my iPad using Insomnia η hol tv τη εχει;
amakrypat Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 http://www.holmytv.gr/GR/holmytv/presentation/Pages/about.aspx Sent from my iPad using Insomnia
xetasa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μετά από σκέψη πήγα πίσω τον εξοπλισμό και έμεινα στην hol Sent from my iPad using Insomnia Η forthnet σου έδωσε πίσω και τα 49 ευρώ που είχες πληρώσει για τον δέκτη?
amakrypat Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Sent from my iPad using Insomnia Εννοείται άμεσα Sent from my iPad using Insomnia
gioren Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Και σε εμένα μου πρότειναν το ίδιο χωρίς tvhol όμως .Λόγω μη ύπαρξης στη περιοχή μου όπως μου είπαν αλλά δεν δέχτηκα τελικά . Τα ντοκιμαντέρ είναι ο λόγος που βάζω Νόβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα