Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!!! εχω την εξης απορια, και στα 3 λαπτοπ που εχω (της υπογραφης μου) δεν μου εδωσαν με την αγορα κανενα dvd με windows η drivers καρτας γραφικων, μητρικης κλπ.. αλλα μπορω να κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις με καποιο κουμπι νομιζω καποιο F και ρωταω εγω τωρα εαν χαλασει ο σκληρος τους τι θα κανω πως θα βαλω τα windows kai drivers???

Δημοσ.

Εαν χαλασει ο σκληρος δισκος ξεχνας το λειτουργικο και οτι αλλο ειχες μεσα! Ολα τα λαπτοπ εχουν σε ξεχωριστο partition για να κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις ετσι ωστε αν συναντησεις καποιο προβλημα να μπορεις να επαναφερεις απο εκει το λειτουργικο+drivers

Δημοσ.

Συνήθως όλες οι εταιρίες έχουν κάποιο πρόγραμμα για να φτιάξεις τα δικά σου back up DVDs!

• Like 1
Δημοσ.

αν θες δισκακι επικοινωνησε με τις εταιρειες να σου πουν τι προβλεπεται, αν θα πρεπει να δωσεις ενα μικρο ποσο extra ή ο,τι αλλο. Αλλιως με ενα δισκακι πειρατικα κατεβασμενο μπορεις ιδιας εκδοσης θα μπορεις να βαλεις λογικα το κλειδι σου και drivers θα εχει η καθε εταιρεια στο site της

Δημοσ.

Θα πάρεις 4ο ? :P

Δεν έχεις φτιάξει τα δισκάκια που σου λέει με μεγάλα γράμματα το manual ? (recovery disks) ?

Πέρα από αυτό όμως μπορείς να πάρεις και ενα image του δίσκου σου με 3ου κατασκευαστή πρόγραμμα,μπορείς να παραγγείλεις dvd από την αντιπροσωπία σου με μια μικρή επιβάρυνση,και γενικά η πρόληψη είναι και η καλύτερη θεραπεία..

• Like 1
Δημοσ.

Συνήθως όλες οι εταιρίες έχουν κάποιο πρόγραμμα για να φτιάξεις τα δικά σου back up DVDs!

To εχω ψαξει κανενα εμενα δεν εχει τετοιο προγραμμα εχουν ενα recovery αλλα δεν εχει πουθενα επιλογη να καψω δικο μου δισκακι με το λειτουγικο κλπ :cry:
Δημοσ.

Δε θα ανησυχουσα τοσο πολυ εγω, αν ειναι να χαλασει ο σκληρος τοτε αυτο το προβλημα θα φαινεται μηδαμινο, μπροστα στο κοστος αλλου σκληρου και στην αναζητηση των δεδομενων που μπορει να ειχες μεσα

Δημοσ.

To εχω ψαξει κανενα εμενα δεν εχει τετοιο προγραμμα εχουν ενα recovery αλλα δεν εχει πουθενα επιλογη να καψω δικο μου δισκακι με το λειτουγικο κλπ :cry:

Φυσικά και έχει.για το τοσηιβα δε που κοίταξα τώρα το γράφει κιόλας όπως σου είπα πιο πάνω και τον τρόπο που θα το κάνεις..

Σου Ανεβάζω και το screenshot απο το manual του δικού σου samsung αλλά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τους ρίξει μια ματιά..

post-227308-0-66294100-1354186367_thumb.jpeg

Δημοσ.

το 5920g έχει σχετικό πρόγραμμα και τα έχω χρησιμοποιήσει - σου δίνει την δυνατότητα να γραψεις τους drivers και την δυνατότητα για cd επαναφοράς [δεν δημιουργούν όμως το recovery partition]

Δεν συνιστώ το εργοστασικό λειτουργικό στο συγκεκριμένο μηχάνημα καθώς έχει 1000 βλακίες προγράμματα και πάει χαράμι το μηχάνημα.

Με win7 64bit είναι καλύτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...