Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα κάποιος που ξέρει με σιγουριά να μου πει αν μπορώ να ενεργοποιήσω φραγή εισερχόμενων κλήσεων με απόκρυψη στο σταθερό μου τηλέφωνο. Το τηλέφωνό μου είναι ασύρματο, η εταιρία μου είναι η wind. Με λίγα λόγια δε θέλω να δέχομαι κλήσεις στο σταθερό μου με απόκρυψη στη γραμμή pstn που έχω.

Δημοσ.

Έχει αυτή τη δυνατότητα αυτό το router; Γνωρίζει κάποιος; Άλλη λύση δεν έχω βρει προς το παρόν. Όλες οι σοβαρές προτάσεις δεκτές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

δεν ξερω αν μπορει να γινει διαμεσω του ρουτερ αλλα καποιοι παροχοι πχ forthnet σε αφηνουν να βαλεις φραγη με καποιο χ κωδικο ωστε να μην μπορει να σε παρει καποιος με αποκρυψη

Δημοσ.

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το γνωρίζω αυτό, αλλά δε θέλω να αλλάξω πάροχο προς το παρόν. Με αυτά τα δεδομένα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου, ή μεσω του router ή μέσω κάποιου άλλου τρόπου.

Δημοσ.

διαβασα λιγο σε διαφορα sites και λενε οτι το avm εχει λιστα να φτιαξεις με τα τηλεφωνα που θες να μπλοκαρεις.εκει δεν δινει καμια δυνατοτητα για τα νουμερα που δεν εχουν id??

Δημοσ.

Δεν ξέρω, γιατί δεν το έχω. Αν μάθω ότι όντως γίνεται, τότε θα το αγοράσω. Είναι κρίμα να το πάρω και τελικά να μην κάνει αυτό που θέλω να κάνει. Με ενδιαφέρει μόνο για τα τηλέφωνα που καλούν από απόκρυψη.

Δημοσ.

θα σου ελεγα να κατεβασεις το manual για να δεις τι δυνατοτητες σου δινει στο κοματι του voice παντα για αναλογικη γραμμη και οχι για voip.

Δημοσ.

Κι εγώ ψάχτηκα πριν γράψω εδώ. Είχα κατεβάσει και το manual, αλλά δεν είδα να αναφέρει κάτι για το θέμα. Ίσως κάποιος που έχει ή ξέρει το συγκεκριμένο router να μπορούσε να με διαφωτίσει. Γενικά, όποιος έχει κάποια ιδέα για το θέμα ή γνωρίζει κάτι, αν θέλει ας ποστάρει. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

επειδη δεν βλεπω να απανταει καποιος αλλος θα σου λεγα να μιλησεις η να στειλεις κανα email στην fritz μπας και σου πουν κατι παραπανω.η αν εχει δικο της forum να ρωταγες εκει.

Δημοσ.

πολλες εταιρειες πχ εχουν ειτε Live chat που μιλας ειτε στελνεις το κλασσικο email ειτε εχουν καιδικο τους forum που θα ειναι πιο εξειδικευμενο πανω στα ρουτερ τους και στα προιοντα της εταιρειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...