Προς το περιεχόμενο

ltc_hosts.exe Virus ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Σήμερα το πρωί με το που άνοιξα τον υπολογιστή και σερφάριζα στο ιντερνετ, ξαφνικά άρχισε να ανεβάζει στροφές το ανεμιστηρακη της κάρτας γραφικών και του case, μετά που άνοιξα ένα πρόγραμμα για να δω τις θερμοκρασίες διαπίστωσα ότι η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών είχε φτάσει στα 85C! Συνήθως κυμαίνετε στα 56C, μόνο αν παίζω κάποιο παιχνίδι φτάνει τους 85C.

Έκανα scan τον υπολογιστή με το ESET Nod και βρήκε περί 20 threads.Επίσης κατέβασα και το malwarebytez όπου και με αυτό έκανα scan το pc. Και τα δυο τα έτρεξα επίσης και σε safe mode.

Μετά από επανεκκίνηση τον υπολογιστή μου βγάζει ένα παράθυρο dos με κάποια διεργασία ltc_hosts.exe, καθώς επίσης και μήνυμα από Malwarebytez για Project.exe / cmdhosts.exe .

Σας παραθέτω screenshot.

post-129033-0-83129700-1354182553_thumb.jpg

Επειδή το Google δεν βοηθαει ιδιαίτερα μήπως γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται και πως μπορώ να αφαιρέσω αυτό το πρόβλημα? Διότι το antivirus που έχω και το malwarebytez δεν διορθώνουν το πρόβλημα.

Δημοσ.

μαλλον καποιος ιος ειναι θυμαμαι και εγω κατι παρομοιο στο παλιο λαπτοπ αλλα εμενα πηγαινε η cpu 100% κολλουσε εκει και εφτανε 95βαθμους!!!!! παροτι εκανα τα παντα δεν καταφερα να το φτιαξω και τελικα εκανα φορματ :eek:

Δημοσ.

Το ίδια είχε πάθει το PC του σχολικού μας εργαστηρίου.

Το proccess λεγόταν :devil: uni4net.exe :devil: και εμφάνιζε τα ίδια

συμπτώματα. Mέχρι που κατάλαβα πως ήταν Fake.

Το έβγαλα μέσω Linux Live CD ήταν στο

C:\temp\un4n3t.exe το ριμαδι... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...