vaggelis7172 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια,εχω το joomla 2.5.8 και εγκατεστησα το virtuemart 2.0.14 εβαλα το e-shop στο μενου και μολις το ανοιγω μου βγαζει μια μεγαλη σειρα απο μηνυματα,ενδεικτικα σας δειχνω μερικα: Καμία μέθοδος πληρωμής δεν ρυθμίστηκε Strict Standards: Accessing static property TableVmusers::$_cache as non static in C:\xampp\htdocs\eshoptapantaola\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 58 Strict Standards: Accessing static property TableVmusers::$_cache as non static in C:\xampp\htdocs\eshoptapantaola\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 58 Strict Standards: Accessing static property TableVmuser_shoppergroups::$_cache as non static in C:\xampp\htdocs\eshoptapantaola\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 58 Μπορει να βοηθησει καποιος?Ευχαριστω.
kastorass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Πήγαινε στο php.ini σου και άλλαξε το error_reporting = E_ALL | E_STRICT σε error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το "Strict Standards" μυρίζει PHP 5.4. Μια λύση (σίγουρα όχι η καλύτερη) είναι να απενεργοποιήσεις την προβολή σφαλμάτων και μια άλλη να δοκιμάσεις κάποια παλαιότερη έκδοση του XAMPP με PHP 5.3 (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
vaggelis7172 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Πήγαινε στο php.ini σου και άλλαξε το error_reporting = E_ALL | E_STRICT σε error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE Εννοεις το development value? γιατι το default το εχει οπως μου ειπες να το κανω. Το "Strict Standards" μυρίζει PHP 5.4. Μια λύση (σίγουρα όχι η καλύτερη) είναι να απενεργοποιήσεις την προβολή σφαλμάτων και μια άλλη να δοκιμάσεις κάποια παλαιότερη έκδοση του XAMPP με PHP 5.3 (με ό,τι αυτό συνεπάγεται). Την php 5.3 εχω,μηπως φταιει που εχω την εκδοση 2.5.8 του joomla σε συνδυασμο με την 2.0.14 του virtuemart?,παιζει καποιο θεμα συμβατοτητας μηπως?Μπηπως να κατεβαζα παλαιοτερες εκδοσεις για joomla kai virtuemart?
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Για κανένα λόγο μην βάλεις παλαιότερες εκδόσεις, εκτός και αν απλά κάνεις δοκιμές και δεν σκοπεύεις να βγει online η σελίδα που φτιάχνεις.
vaggelis7172 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτησω κατι αλλο μηπως το joomla 2.5.8 υποστηριζει την php 5.4,εγω στο xampp εχω την 5.3,λετε αυτο να φταιει?
kastorass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το error_reporting αλλαξε που δεν αρχίζει από ;
vaggelis7172 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το error_reporting αλλαξε που δεν αρχίζει από ; Ολες οι γραμμες στο αρχειο αυτο αρχιζουν απο ;
vaggelis7172 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Για κανένα λόγο μην βάλεις παλαιότερες εκδόσεις, εκτός και αν απλά κάνεις δοκιμές και δεν σκοπεύεις να βγει online η σελίδα που φτιάχνεις. Ισως αναγκαστω να βαλω παλαιοτερη εκδοση του xampp που να εχει php 5.2.4,δεν θελω ομως να κανω δοκιμες θα το δημοσιευσω το site,το προβλημα που θα ειναι?Το joomla που εχω εχει την php 5.2.4,λες αυτο να φταιει? Οι περισσότερες, όχι όλες. Εχει 3 αρχεια php.ini να το κανω και στα 3?και στις 3 value,και στην default,και στη development και στη production?
kastorass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το σκέτο php.ini (μπορεί η κατάληξη .ini να μην φαίνεται). Μετά την αλλαγή θα πρέπει να κάνεις restart τον apache.
vaggelis7172 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το "Strict Standards" μυρίζει PHP 5.4. Μια λύση (σίγουρα όχι η καλύτερη) είναι να απενεργοποιήσεις την προβολή σφαλμάτων και μια άλλη να δοκιμάσεις κάποια παλαιότερη έκδοση του XAMPP με PHP 5.3 (με ό,τι αυτό συνεπάγεται). Το εφτιαξα εν μερει,το μονο που μου εμφανιζει τωρα ειναι οτι δεν εχει οριστει νομισμα και μεθοδοι πληρωμης.Αυτο μπορω να το κανω εσωτερικα στο virtuemart η αλλιως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα