Autonomous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. θέλω αν ξερετε καποιο προγραμμα που να μπορω να βάλω όσα προγραμματα θελω εγω για εγκατασταση σε ενα msi,σε ενα προγραμμα δλδ και καθε φορα να τα εχω ετοιμα δεν ξερω αν με καταλαβαίνετε.
sistah Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Για μικρα προγραμματα τυπου skype κτλ υπαρχει το Ninite.
Autonomous Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 δεν ενοω αυτο. οχι να τα κατεβαζει απο το ιντερνετ εκεινη τη στιγμη αλλ να τα εχει ετοιμα
jim_p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Αν και θελει να αφιερωσεις καποια ωρα για να το ρυθμισεις, το wpi κανει αυτο που θες http://www.wpiw.net/
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Υπά δεν ενοω αυτο. οχι να τα κατεβαζει απο το ιντερνετ εκεινη τη στιγμη αλλ να τα εχει ετοιμα Υπάρχει ένα μικρό θέμα με αυτό που λες. Επειδή δεν κάνουμε συνήθως φορμάτ κάθε 15 μέρες, ακόμα και να τα έχεις ήδη τα προγράμματα που θέλεις και τα στήσεις, θα θέλουν πάλι ενημέρωση/αναβάθμιση, οπότε πάλι θα τα κατεβάσεις. Αυτό ισχύει για τα βασικά προγράμματα όπως web browsers, system cleaners, utilities, antivirus, communication, drivers κτλ. Αν μιλάς για σπασμένα προγράμματα και μεγάλες σουίτες και εφαρμογές (π.χ. autocad, 3d studio, office, photoshop κτλ) τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο έτσι εύκολα. Αν θέλεις κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να πας σε λύσεις τύπου ghost ή image backup ολόκληρου του συστήματος.
Autonomous Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αν και θελει να αφιερωσεις καποια ωρα για να το ρυθμισεις, το wpi κανει αυτο που θες http://www.wpiw.net/ Ναι αλλα ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα γιατι πρπεει να εχεις τις εγκαταστασεισ στον φακελο και παλι πρπεει να πατας συνεχεια επομενο ,επομενο κλπ αρα σε τι με διευκολυνει ;;;
jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Υποτιθεται πως οριζεις το καθε setup να τρεχει με της silent παραμετρους, πχ για οτιδηποτε ειναι σε .msi ενα >arxeio.msi /qb θα βγαλει μια σκετη μπαρα που θα λεει την προοδο της εγκαταστασης και τιποτε αλλο. Το ιδιο πραγμα μπορει να γινει με ενα batch file που θα τεχει το ενα setup μετα το αλλο, αλλα το wpi σου δινει τη δυνατοτητα να επιλεξεις τι θα βαλεις απο ενα συνολο Ν εφαρμογων. Αν δεν εχεις τις "εγκαταστασεις" ηδη αποθηκευμενες καπου, πως θα τις βρεις χωρις ιντερνετ?
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάντως κάπου σε έχασα φίλε. Δεν θέλεις να τα κατεβάζει από το Internet και δεν θέλεις να τα έχεις σε φάκελο. Τι είναι τελικά αυτό που θέλεις; Πες μας ένα σενάριο να καταλάβουμε. Όπως είπε ο jim τα msi έχουν την επιλογή silent εγκατάστασης αλλά τα exe δεν έχουν τέτοια επιλογή. Η δυνατότητα silent δίνεται στο πρόγραμμα εγκατάστασης από την δημιουργό του. Δεν ξέρω κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να ξαναδημιουργήσεις τα setup από τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν. Υπάρχει το δωρεάν inno setup και το επι πληρωμή Setup factory της indigo rose με τα οποία μπορείς να δημιουργείς αρχεία εγκατάστασης. Επίσης στην υπογραφή μου θα δεις ένα tutorial για δημιουργία setup με το winrar στο οποίο μπορείς να επιλέξεις να κάνει silent αποσυμπίεση και δημιουργία εικονιδίων χωρίς καμιά παρέμβαση. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις τα αρχεία εγκατάστασης που θέλεις και με ένα απλό bat αρχείο να τρέχουν όλα με την σειρά. Ή ακόμα με το winrar μπορείς να συμπιέσεις έναν φάκελο με πολλούς υποφάκελους με portable tools και να δημιουργεί και συντομεύσεις από τα εκτελέσιμα στην επιφάνεια εργασίας και στο μενού έναρξη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα