Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποκτήστε Πρώτοι Το Πολυαναμενόμενο Apple iPad Mini WiFi 16-32-64GB (από €329) με 7,9" LED Οθόνη και Ετοιμοπαράδοτο

Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές:

• €329 για Apple iPad Mini WiFi 16GB με παραλαβή
  • €332 για Apple iPad Mini WiFi 16GB με αποστολή
  • €449 για Apple iPad Mini WiFi 32GB με παραλαβή
  • €452 για Apple iPad Mini WiFi 32GB με αποστολή
  • €559 για Apple iPad Mini WiFi 64GB με παραλαβή
  • €562 για Apple iPad Mini WiFi 64GB με αποστολή

Περισσότερα ---- >>>> εδώ !!!!!

Δημοσ.

Eδωσα ομως ηδη μεσα σε 5 λεξεις καποια στοιχεια που βοηθανε... μπαινεις στο section "Προσφορες" και κανεις αναζητηση με το ονομα του μαγαζιου.... διαβαζεις 1-2 θεματακια τυπου Sony DS3 24 ευρω ή PS3 199 ευρω και κρινεις μονος σου...

Δημοσ.

Αφού υπάρχει εγγύηση apple γιατι είστε τόσο καχύποπτοι ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Και σιγα την τιμη 329 είναι ακριβο πάλι

Δημοσ.

Αφού υπάρχει εγγύηση apple γιατι είστε τόσο καχύποπτοι ;

Και σιγα την τιμη 329 είναι ακριβο πάλι

Παιδιά Προσοχή!!!

Εχω παραγγείλει από 22 Σεπτεμβρίου το iPhone 4S και ακόμα δεν τόχω πάρει!!

Τα 469 τα πήραν από την κάρτα την ίδια ημέρα.

Το ίδιο νομιζω έχει γίνει με το iPad.

Προσφορές από αυτούς θα έπρεπε να κλειδωνονται αμέσως.

• Like 2
Δημοσ.

Αναφέρει παράδοση σε 3 μέρες. Στα υπόλοιπα έλεγε 3-4 βδομάδες. Νομίζω ότι 3 μέρες είναι λογικό χρονικό διάστημα.

Ακομα και 3-4 εβδομαδες να ελεγε, εειναι ΗΔΗ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ και δεν εχουν παραδωσει, εχω εχουν "τσιμπησει" το χρημα !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και 3-4 εβδομαδες να ελεγε, εειναι ΗΔΗ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ και δεν εχουν παραδωσει, εχω εχουν "τσιμπησει" το χρημα !!!!

Συμφωνώ και γι'αυτό ακύρωσα το ipad που είχα παραγγείλει. Αλλά αυτή τη φορά λέει παράδοση σε 3 μέρες (ενώ αν πας να το πάρεις μόνο σου -είναι σχετικά κοντά μου- το παίρνεις άμεσα)

Δημοσ.

Παιδιά Προσοχή!!!

Εχω παραγγείλει από 22 Σεπτεμβρίου το iPhone 4S και ακόμα δεν τόχω πάρει!!

Τα 469 τα βουτηξαν από την κάρτα την ίδια ημέρα.

Το ίδιο νομιζω έχει γίνει με το iPad.

Προσφορές από αυτούς θα έπρεπε να κλειδωνονται αμέσως.

Έτσι κάνω και εγώ επιχείρηση.Μαζεύω παραγγελίες, τοκίζω το χρήμα και μετά από 3-4 μήνες προμηθεύομαι τα προϊόντα (που θα έχουν και μειωμένη τιμή). Είχα ενδιαφερθεί για μια Canon 600d που έδιναν αλλά ευτυχώς μου έκοψε και δεν προχώρησα στο να δώσω τα 550. Για μένα μαύρο δαγκωτό σε αυτούς.

Δημοσ.

Η Groupon πάντως όταν ακύρωσα το ipad δε μου είπε τίποτα. Το έκανε άμεσα. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω κι αυτή τη φορά ΑΝ δε μπορέσουν να μου προσφέρουν αυτό που υπόσχονται. Με τη Groupon συναλλάσσομαι και αυτή μέχρι τώρα μου φέρθηκε μια χαρά. Στην πραγματικότητα πελάτης της groupon είμαι και όχι του καταστήματος (το οποίο και δεν γνωρίζω -μου αρκεί ότι είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου για να πάω να παραλάβω).

Δημοσ.

To καλο με αυτες τις προσφορες απο τα συγκεκριμενου ειδους site ειναι οτι εχεις ασφαλεια για τα χρηματα σου. Τουλαχιστον με οσα εχω συναλλαγει και ξερω

Δημοσ.

To καλο με αυτες τις προσφορες απο τα συγκεκριμενου ειδους site ειναι οτι εχεις ασφαλεια για τα χρηματα σου. Τουλαχιστον με οσα εχω συναλλαγει και ξερω

Αυτο μας ελειπε να φανε και τα χρηματα!

Δηλ. μετα απο ατοκο δανεισμο 1,2,3 μηνων ,ταλαιπωρια να τηλ.καθε εβδομαδα,αν παρελαβαν η οχι, θα ειμαστε ευχαριστημενοι που μας επεστρεψαν ( μετα απο αιτηση) το ποσο που τους δανεισαμε!

Διαβαστε και την γνωμη ενος φιλου απο εδω για το samsung 3

http://www.insomnia....20#entry5048410

Το ιδιο εκαναν και περισυ με το iphone 4 ,απο 27-7-11,μονο που παρελαβαν σχετικα γρηγορα.

http://www.insomnia....groupon iphone

• Moderators
Δημοσ.

...μου αρκεί ότι είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου για να πάω να παραλάβω...

20 ωρες και 10 λεπτα λοιπον μετα, μπορω να ρωτησω αν παρελαβες; (10 λεπτα ειπες θες, αφησα κατι παραπανω :P )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον δεν το είδα. Πάντως τους τηλεφώνησα πριν λίγο και μου είπαν να περάσω να παραλάβω σήμερα (αγόρασα εχτές την προσφορά και μου ήρθε τα ξημερώματα το κουπόνι). Σε κανένα 2-ωρο θα ξέρουμε. Δεν αμφισβητώ αυτά που λες. Απλά καταγράφω τη δική μου εμπειρία (μέχρι τώρα).

Update: Μόλις παρέλαβα το δικό μου. Όντως το μαγαζί αποτελείται από 2 γραφεία μόνο (χωρίς προϊόντα). Την ώρα που πήγα τους είδα που ετοίμαζαν τις αποστολές 5-6 ipads mini και υπήρχε μία κούτα ολόκληρη με σφραγισμένα ipad mini.

Επεξ/σία από Hal9000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...