Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 γιατί λιγότερα mbit? στα μισθωμένα μπορεί να θεωρηθεί και "FTTH" 100αρι, βέβαια θα έχει και την ανάλογη τιμή...
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ας τονισω το κομματι που εγραψα πιο πανω.ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΕΝΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ MBIT ΣΤΟ DOWNSTREAM υποχρεωτικα λογω οτι ειναι symmetric και μερος απο τις συχνοτητες θα παει στο παραπανω upload οπως και το βασικο οτι θες σταθεροτητα και δεν μπορεις να φτασεις την γραμμη στα ακρα.αυτο για ενα ζευγαρι χαλκου .πολλα ζευγαρια χαλκου μπορουν να κανουν οτι θες και μετα ναι ftth που δινει απο 10mbit μεχρι οσο αντεχει η τσεπη σου.
mentorxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 οσον αφορα το upload, νομιζω δινουν διαφορετικα πακετα ο καθε provider ... ? απ'οσο θυμαμαι η wind δινει παντα 10 mbit upload , οπως και η cyta, μετα ο ΟΤΕ αν θυμαμαι καλα δινει μονο 2,5 με την 30αρα και 5 με την 50αρα ? ας μας επιβεβαιωσει καποιος τα παραπανω αν ξερει, επισης χρησιμο θα ηταν να μαθουμε τι κανουν και οι υπολοιποι providers οσον αφορα το upload. προσωπικα εγω "καιγομαι" για το ping και το upload, το download μου ειναι εντελως αδιαφορο αν θα ειναι 30 ή 50 ... ετσι κι αλλιως και τα 30 ειναι υπερ-αρκετα ... το προβλημα ειναι μονιμα τα μεγαλα ping και το μικρο upload ...
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 οσον αφορα το upload, νομιζω δινουν διαφορετικα πακετα ο καθε provider ... ? απ'οσο θυμαμαι η wind δινει παντα 10 mbit upload , οπως και η cyta, μετα ο ΟΤΕ αν θυμαμαι καλα δινει μονο 2,5 με την 30αρα και 5 με την 50αρα ? ας μας επιβεβαιωσει καποιος τα παραπανω αν ξερει, επισης χρησιμο θα ηταν να μαθουμε τι κανουν και οι υπολοιποι providers οσον αφορα το upload. προσωπικα εγω "καιγομαι" για το ping και το upload, το download μου ειναι εντελως αδιαφορο αν θα ειναι 30 ή 50 ... ετσι κι αλλιως και τα 30 ειναι υπερ-αρκετα ... το προβλημα ειναι μονιμα τα μεγαλα ping και το μικρο upload ... μηπως το παραπανω upload ειναι για οταν εισαι σε ιδιοκτητο και οχι οταν εισαι απο kV γιατι εκει ειναι του οτε τα dslam??forthnet αν θυμαμαι καλα apo kv λογικα θα ειναι το κλασσικο του οτε αλλα στο ιδιοκτητο εχω δει και 50/5 και 50/10.δεν ξερω αν θα δωθει το δευτερο βεβαια..για Ping θες fast path εσυ το οποιο δεν ξερω τι θα γινει με το vdsl>για μεγαλυτερο Upload ναι μονο το vdsl σε σωζει.
chrstosRHO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα σας! Βρέθηκα και εγώ εδώ ψάχνοντας για το VDSL ! Φίλε mentorxxx είμαι και εγώ από τη Ρόδο και έχω προσέξει ότι περάσανε οπτικές ίνες και καινούρια KV σε πολλά σημεία της Ρόδου είπα να ρωτήσω σχετικά με αυτό και πήρα μια απάντηση αλλά πάντα σας λέω επιφυλακτικά γιατί δεν την έχω επιβεβαιώσει ! Μου είπανε ότι οι οπτικές ίνες που περάστηκαν και τα KV θα τα χρησιμοποιήσουν σαν μητροπολιτικό δίκτυο του δήμου Δηλαδή την τοπική δικτύωση των δημόσιων υπηρεσιών και σχολείων της Ρόδου! Αν ισχύει αυτό τότε μη περιμένεις πολλά... Έτσι και αλλιώς φαίνεται από τις υπάρχουσες συνδέσεις που για 24mbps παίρνεις μετά βίας 6-7... Έχουμε δυστυχώς έλλειψη από υποδομή και σε αυτό τον τομέα! Έχω τεστάρει Forthnet και ΟΤΕ και για τον ΟΤΕ είμαι πολύ δυσαρεστημένος να σου πω την αλήθεια!
mentorxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μου είπανε ότι οι οπτικές ίνες που περάστηκαν και τα KV θα τα χρησιμοποιήσουν σαν μητροπολιτικό δίκτυο του δήμου Δηλαδή την τοπική δικτύωση των δημόσιων υπηρεσιών και σχολείων της Ρόδου! Αν ισχύει αυτό τότε μη περιμένεις πολλά... δυστυχως νομιζω οτι εχεις δικιο, ο ΟΤΕ δηλωνει οτι ναι μεν δινει vdsl ροδο αλλα μονο αν μενεις διπλα στο κεντρο (max 1 km ακτινα), επισης τελευταια παρατηρουσα τα καινουργια KV οπτικων ινων και οντως ολα ειναι εξω απο σχολεια αρα τζιφος παλι ... θα παερσουν παλι 10 χρονια μεχρι να βαλουν vdsl και στην υπολοιπη πολη ...
chrstosRHO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δυστυχως νομιζω οτι εχεις δικιο, ο ΟΤΕ δηλωνει οτι ναι μεν δινει vdsl ροδο αλλα μονο αν μενεις διπλα στο κεντρο (max 1 km ακτινα), επισης τελευταια παρατηρουσα τα καινουργια KV οπτικων ινων και οντως ολα ειναι εξω απο σχολεια αρα τζιφος παλι ... θα παερσουν παλι 10 χρονια μεχρι να βαλουν vdsl και στην υπολοιπη πολη .. Ναι και το χειρότερο είναι ότι έπεσαν τόσα χιλιάρικα ευρό μη πω εκατομμύρια (γιατί οι οπτικές ίνες δεν είναι καθόλου φτηνές) για να να δικτυώσουν 10 δημοσιά κτήρια... που με τέτοιο δίκτυο συνδέουν χιλιάδες!! (ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ποιους ρώτησες?
argirisparxas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ναι και το χειρότερο είναι ότι έπεσαν τόσα χιλιάρικα ευρό μη πω εκατομμύρια (γιατί οι οπτικές ίνες δεν είναι καθόλου φτηνές) για να να δικτυώσουν 10 δημοσιά κτήρια... που με τέτοιο δίκτυο συνδέουν χιλιάδες!! (ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) Τουλάχιστον να δώσουν πρόσβαση σε αυτό το δίκτυο και να αφήσουν μια standard ταχύτητα για τις υπηρεσίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 τουλάχιστον να είμαστε 100% σίγουροι ότι θα γίνει αυτό πρώτα, γιατί η ράδιο αρβύλα πάει σύννεφο...
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 χλωμο το κοβω ο οτε να αλλαξει ολα τα καφαο για να δωσει σε 10 κτιρια.αν θελει να το κανει αυτο θα μπορουσε πολι απλα η να βαλει Mini dslam η να δωσει ftth απευθειας μεχρι εκει.πχ και εδω μερικα κτιρια εχουν δικο τους dslam κτλ.οποτε μαλλομν για ραδιο αρβυλα μου παει.
mentorxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 χλωμο το κοβω ο οτε να αλλαξει ολα τα καφαο για να δωσει σε 10 κτιρια.αν θελει να το κανει αυτο θα μπορουσε πολι απλα η να βαλει Mini dslam η να δωσει ftth απευθειας μεχρι εκει.πχ και εδω μερικα κτιρια εχουν δικο τους dslam κτλ.οποτε μαλλομν για ραδιο αρβυλα μου παει. δεν αλλαζει ολα τα καφαο, μονο αυτα που ειναι εξω απο σχολεια .... γι'αυτο και υποθετω οτι ο φιλος που το ανεφερε εχει δικιο ...
chrstosRHO Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα σας! Είπα ότι "το λέω επιφυλακτικά" γιατί δεν ήταν και η καλύτερη πηγή! Έναν γνωστό μου που δουλεύει στο δήμο ρώτησα! γιατί περνούσαν οπτικές ίνες ακριβώς έξω από το σπίτι μου και απλά ρώτησα! τώρα αν δεν ισχύει αυτό που μου είπε τότε γιατί δεν έχουμε πρόσβαση; (οι οπτικές ίνες έχουν περαστεί πανό από 1 χρόνω στην περιοχή μου "Ανάληψη") Παιδιά μακάρι να είμαι λάθος.., Πάντα επιφυλακτικά τα λέω! Αν κάποιος γνωρίζει ή μπορεί να μάθει ας μας ενημερώσει περαιτέρω!
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ναι και το χειρότερο είναι ότι έπεσαν τόσα χιλιάρικα ευρό μη πω εκατομμύρια (γιατί οι οπτικές ίνες δεν είναι καθόλου φτηνές) για να να δικτυώσουν 10 δημοσιά κτήρια... που με τέτοιο δίκτυο συνδέουν χιλιάδες!! (ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) οι οπτικες ινες ειναι φτηνοτερες απο το χαλκο.
chrstosRHO Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 οι οπτικες ινες ειναι φτηνοτερες απο το χαλκο. το υλικό ίσως... η εγκατάσταση???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα