Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 και στο τέλος δίνει ρεύμα η ΔΕΗ?
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 συνηθως οσο ξερω παιζουν με dc αφου πρωτα ναι παρει dc ο μετασχηματιστης.κατι rectifiers κατι τετοια.Η δεη απο που τρυπωνει δεν ξερω.δεν την εχω πετυχει ποτε
ChRis6 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Σημειώστε παρακαλώ οτι το ping δεν έχει καμια σχέση με το bandwidth.Η διαφορα στο ping με VDSL θα ειναι αμελητεα
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 αυτο ειδα και εγω με τις δοκιμες.σε interleave οταν ειναι και τα 2 εχουν τα ιδια Ping.αν δεν δωθει fast se vdsl τοτε το fast se adsl θα παιζει καλυτερα καλως η κακως .
Ntinaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ναι πρωτα μπαινει το νεο kv μετα βγαινουν τα καλωδια κεντρικα και απερχομενα απο το παλιο καφαο και τα βαζουν στα καινουρια σε νεες ρεγκλετες μετα μπαινουν μηχανηματα κοινως dslam και βεβαια και η οπτικη.το καφαο χωριζεται σε 2 compartments να το πω ετσι.στο ενα οι ρεγκλετες στο αλλο το dslam σε αυτο που ειδα διπλα στο σπιτι μου το μισο ηταν γεματο ψιλα καλωδιακια στα ραφια,και το αλλο ηταν σχεδον αδειο.ααρα...
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 αρα οπως φαινεται kv ειναι.φαινεται γενικοτερα οταν ειναι Kv διοτι συνηθως διπλα ξηλωμενο θα ειναι το παλιο καφαο.β.γραφει πανω οτε με μπλε μεγαλα γραμματα.εχει 2 compartments που κλειδωνουν μπροστα.στο Link στην υπογραφη εχω βαλει και φωτο και κλειστο και ανοιχτο τετοιο Kv.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Σημειώστε παρακαλώ οτι το ping δεν έχει καμια σχέση με το bandwidth.Η διαφορα στο ping με VDSL θα ειναι αμελητεα το θετικό με το VDSL όμως είναι ότι όταν με το καλό δώσουν fastpath όσοι παίζουν από KV θα κλειδώνουν και πάλι στα ίδια, ενώ στην adsl έχουν χασούρα
mentorxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 μαλιστα αρα το ping στην πραξη δειχνει να ειναι ιδιο ... παρολαυτα ειχε αφιερωμα σημερα στον ΣΚΑΙ στην vdsl του ΟΤΕ και βγηκε ο γενικος υπευθυνος του ΟΤΕ και μιλησε και ειπε οτι θα υπαρχει μεγαλη βελτιωση στο on-line gaming λογω καλυτερων ping ... τωρα ή μας δουλευουν, ή ξερουν κατι που δεν ξερουμε ... btw. κανενα νεο για ροδο ??? σημερα ειδα να περνανε κατι πορτοκαλι καλωδια προς τα παλια kv της περιοχης .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 θα είμαστε 1000% σίγουροι όταν δούμε pings από VDSL μέσω FTTC...
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 το θετικό με το VDSL όμως είναι ότι όταν με το καλό δώσουν fastpath όσοι παίζουν από KV θα κλειδώνουν και πάλι στα ίδια, ενώ στην adsl έχουν χασούρα ναι απο το Kv γενικα ειναι δυσκολο να εισαι μακρια.οχι οτι δνε υπαρχουν και Kv πανω απο 1 km μακρια αλλα ειναι λιγα ειδικα εδω αθηνα. μαλιστα αρα το ping στην πραξη δειχνει να ειναι ιδιο ... παρολαυτα ειχε αφιερωμα σημερα στον ΣΚΑΙ στην vdsl του ΟΤΕ και βγηκε ο γενικος υπευθυνος του ΟΤΕ και μιλησε και ειπε οτι θα υπαρχει μεγαλη βελτιωση στο on-line gaming λογω καλυτερων ping ... τωρα ή μας δουλευουν, ή ξερουν κατι που δεν ξερουμε ... btw. κανενα νεο για ροδο ??? σημερα ειδα να περνανε κατι πορτοκαλι καλωδια προς τα παλια kv της περιοχης . καλα παιζει να πεφτει και δουλεμα για να πουλησουν.μου θυμιζει το video του οτε για εξυγιανση καλωδιων και οτι παλευουν να μειωσουν το attenuation(ναι θα φερουν τον οτε πιο κοντα στο σπιτι για να το μειωσουν και τετοιες βλακειες).εκτος αν δωσουν fast path. θα είμαστε 1000% σίγουροι όταν δούμε pings από VDSL μέσω FTTC... δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.εκτος αν εισαι οτε που γενικοτερα εχει καλυτερα Pings.φαντασου οτι τα Pings που ετρεξα στο vdsl ειταν μεσα απο το αστικο κεντρο(attenuation <1).οποτε δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι πχ παλι σε forthnet απλα σε fttc.
ChRis6 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παλι πιστευω οτι ακομα και σε online games,το ping θα ειναι σχεδον ιδιο.Αντί να είσαι στα 80+ ms,θα εισαι στα 70+. Για να πιάσεις λιγότερο θα πρέπει να είσαι κοντά στο server,αφού κύριος παράγοντας είναι η απόσταση.Εκτός βέβαια αν θες να στείλεις δεδομένα που δεν "χωράνε" στο καλώδιο λόγω bandwidth. Φυσικά για να πουλήσουν,πετάνε εκεί 10 νούμερα στον καταναλωτή ( 10Mbps, 24Mbps,50Mbps) και το χαρακτηρίζουν "γρηγορο" internet.Απλά όσο πιο πολλά Mbps έχεις,τόσο πιο πολλά δεδομένα στέλνεις.Δεν στέλνονται τα δεδομένα πιο γρήγορα με την κυριολεκτική έννοια. Για παράδειγμα, η επικοινωνία μέσω δορυφόρων έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ bandwidth,αλλά μέχρι να φτάσουν αυτά τα δεδομένα από ένα σημείο στο άλλο κάνουν 10 χρόνια,δηλαδή το ping σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ μεγάλο. Τώρα το fastpath είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...
mentorxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παλι πιστευω οτι ακομα και σε online games,το ping θα ειναι σχεδον ιδιο.Αντί να είσαι στα 80+ ms,θα εισαι στα 70+. Για να πιάσεις λιγότερο θα πρέπει να είσαι κοντά στο server,αφού κύριος παράγοντας είναι η απόσταση.Εκτός βέβαια αν θες να στείλεις δεδομένα που δεν "χωράνε" στο καλώδιο λόγω bandwidth. Φυσικά για να πουλήσουν,πετάνε εκεί 10 νούμερα στον καταναλωτή ( 10Mbps, 24Mbps,50Mbps) και το χαρακτηρίζουν "γρηγορο" internet.Απλά όσο πιο πολλά Mbps έχεις,τόσο πιο πολλά δεδομένα στέλνεις.Δεν στέλνονται τα δεδομένα πιο γρήγορα με την κυριολεκτική έννοια. Για παράδειγμα, η επικοινωνία μέσω δορυφόρων έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ bandwidth,αλλά μέχρι να φτάσουν αυτά τα δεδομένα από ένα σημείο στο άλλο κάνουν 10 χρόνια,δηλαδή το ping σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ μεγάλο. Τώρα το fastpath είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... σωστα ολα αυτα στη θεωρια, αλλα στην πραξη ο ΟΤΕ δηλωνει επισημα (χθες βγηκε στον ΣΚΑΙ ) οτι θα υπαρχει μεγαλη βελτιωση στο on-line gaming λογω καλυτερου ping. επισης οταν τους πηρα τηλεφωνο να ρωτησω πληροφοριες για την vdsl και τηλεφωνικα μου ειπαν ακριβως το ιδιο. μενει να δουμε αν μας δουλευουν ή αν οντως κατι εχουν υποψιν τους στον ΟΤΕ ωστε να βελτιωθει το ping στις vdsl .... απ'οτι βλεπω στην περιοχη που μενω περνανε αυτη τη στιγμη καλωδια για το vdsl, ελπιζω συντομα να φτασουν και στο δικο μου KV ωστε να βαλω vdsl και να σας πω απο πρωτο χερι τι ισχυει
Ntinaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ισως να χει σχεση το καλυτερο hardware(?) Που εχει το vdsl σε σχεση με το adsl...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παλι πιστευω οτι ακομα και σε online games,το ping θα ειναι σχεδον ιδιο.Αντί να είσαι στα 80+ ms,θα εισαι στα 70+. Για να πιάσεις λιγότερο θα πρέπει να είσαι κοντά στο server,αφού κύριος παράγοντας είναι η απόσταση. και το QoS από πλευράς ISP, σε μισθωμένο κύκλωμα πχ το ping είναι χαμηλότερο... πάντως κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερο ping, απλά ότι θα έχουμε fastpath και θα κλειδώνουμε στα ίδια
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παλι πιστευω οτι ακομα και σε online games,το ping θα ειναι σχεδον ιδιο.Αντί να είσαι στα 80+ ms,θα εισαι στα 70+. Για να πιάσεις λιγότερο θα πρέπει να είσαι κοντά στο server,αφού κύριος παράγοντας είναι η απόσταση.Εκτός βέβαια αν θες να στείλεις δεδομένα που δεν "χωράνε" στο καλώδιο λόγω bandwidth. Φυσικά για να πουλήσουν,πετάνε εκεί 10 νούμερα στον καταναλωτή ( 10Mbps, 24Mbps,50Mbps) και το χαρακτηρίζουν "γρηγορο" internet.Απλά όσο πιο πολλά Mbps έχεις,τόσο πιο πολλά δεδομένα στέλνεις.Δεν στέλνονται τα δεδομένα πιο γρήγορα με την κυριολεκτική έννοια. Για παράδειγμα, η επικοινωνία μέσω δορυφόρων έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ bandwidth,αλλά μέχρι να φτάσουν αυτά τα δεδομένα από ένα σημείο στο άλλο κάνουν 10 χρόνια,δηλαδή το ping σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ μεγάλο. Τώρα το fastpath είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... καλα το marketing Παντα ηταν ενας τροπος για να πιασεις πελατες.και β και να εχεις λιγο καλυτερο ping παλι οταν θα μπλεξεις και με Links στο εξωτερικο σχεδον ενα και το ιδιο αφου εκει δεν θα αλλαξει κατι.στο δορυφορικο ναι εβλεπα Ping 400+ .αστα να πανε.voip με λιγο delay.τωρα οταν λες 50 mbit ε ναι στον αλλο ακουγεται καλα γιατι παει το μυαλο σε κατεβασμα.εξαρτατε και τι τον ενδιαφερει.αν δεν σε νοιαζει το Ping ναι τα 50mbit ειναι πιο γρηγορα σε download. σωστα ολα αυτα στη θεωρια, αλλα στην πραξη ο ΟΤΕ δηλωνει επισημα (χθες βγηκε στον ΣΚΑΙ ) οτι θα υπαρχει μεγαλη βελτιωση στο on-line gaming λογω καλυτερου ping. επισης οταν τους πηρα τηλεφωνο να ρωτησω πληροφοριες για την vdsl και τηλεφωνικα μου ειπαν ακριβως το ιδιο. μενει να δουμε αν μας δουλευουν ή αν οντως κατι εχουν υποψιν τους στον ΟΤΕ ωστε να βελτιωθει το ping στις vdsl .... απ'οτι βλεπω στην περιοχη που μενω περνανε αυτη τη στιγμη καλωδια για το vdsl, ελπιζω συντομα να φτασουν και στο δικο μου KV ωστε να βαλω vdsl και να σας πω απο πρωτο χερι τι ισχυει τι να πω μου φαινεται παραξενο εκτος αν λογω αποστασης με το kv δωσουν fast path που και παλι σαν το adsl fast path το κοβω.θα δειξει.εγω εκανα δοκιμες σε vdsl μεσα σε a/k.σε νεο Kv οταν μου τυχει ενημερωνω και εγω. ισως να χει σχεση το καλυτερο hardware(?) Που εχει το vdsl σε σχεση με το adsl... δεν παει με το καινουριο η το παλιο.τα μισθωμενα υπαρχουν απο παλια και εχουν Pings που δεν θα εχει ποτε ουτε το adsl ουτε το vdsl. και το QoS από πλευράς ISP, σε μισθωμένο κύκλωμα πχ το ping είναι χαμηλότερο... πάντως κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερο ping, απλά ότι θα έχουμε fastpath και θα κλειδώνουμε στα ίδια απλα τα μισθωμενα συνηθως ειναι λιγοτερα mbit αν και μπορεις να ζητησεις οσο θες αλλα ανα χαλκο βγαινει λιγοτερο λογω οτι ειναι symmetric.απο την αλλη ναι τα Pings τους ειναι θεικα οπως και η τιμη τους βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα