mentorxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καταρχας θα ηθελα να επαναφερω ενα παλιο ερωτημα τωρα που πλεον η ιστορια με τη vdsl ειναι και πιο επικαιρη ... , οσοι απο εσας εχετε vdsl βλεπετε καποια βελτιωση του ping ? μπορειτε να μας δωσετε ενδεικτικα το ping σας για 2-3 συγκεκριμενα site ωστε να δουμε εαν οντως υπαρχει καποια βελτιωση και σε αυτο το θεμα (οπως υποστηριζουν οι providers) ή απλα προκειται μονο για αυξηση του bandwidth ? Επισης, θα ηθελα να αναφερω μια γρηγορη ερευνα που εκανα για το vdsl στη Ροδο. 1. Η forthnet δηλωνει μαυρα μεσανυχτα, το ατομο με το οποιο μιλησα δεν ηξερε τι σημαινει vdsl και ρωτουσε εμενα 2. Ο ΟΤΕ δηλωνει ευθεως οτι η Ροδος αυτη τη στιγμη εχει VDSL, παρολαυτα η κοπελα στο τηλεφωνικο κεντρο δεν ηξερε να μου πει ακριβως σε ποιες περιοχες ειναι προς το παρον διαθεσιμο, το κακο ειναι οτι η οδος που μενω δεν της "εβγαινε¨ προς το παρον στις περιοχες που καλυπτονται αμεσα απο VDSL. 3. Η wind δηλωνει οτι ναι μεν θα δωσει VDSL αλλα δεν ειχε καποιο συγκεκριμενο χρονοδιαγραμμα και μου ζητησαν το κινητο μου ωστε να με καλεσει σε δευτερο χρονο καποιος "ειδικος" για την καλυψη VDSL. 4. Απο οσο ξερω η CYTA δεν υπαρχει ως εταιρεια στη Ροδο και ουτε προκειται να ερθει στο αμεσο μελλον. αυτα ... οποτε οποιος εχει καποιο νεο σχετικα με το vdsl στη Ροδο ας μας γραψει εδω ... οπως επισης οποιος εχει πληροφοριες για το ping σε vdsl ανεξαρτητα απο περιοχη ή εταιρεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 το ping είναι μέχρι στιγμής το ίδιο αν όχι χειρότερο από το adsl2+, διότι δεν υπάρχει ακόμα η επιλογή να έχουμε fastpath σε VDSL...
mentorxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 το ping είναι μέχρι στιγμής το ίδιο αν όχι χειρότερο από το adsl2+, διότι δεν υπάρχει ακόμα η επιλογή να έχουμε fastpath σε VDSL... αχα , αυτο το ξερεις σιγουρα επειδη το τεσταρες ή το υποθετεις ? οι εταιρειες δηλωνουν οτι υπαρχει σαφης βελτιωση του ping.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 το ότι δεν υπάρχει ακόμα επιλογή για fastpath είναι δεδομένο και ότι δεν υπάρχει βελτίωση λογικό... ΙΣΩΣ να υπάρξει μια μικρή για όσους παίζουν από τα νέα ΚΑΦΑΟΥ στις περιοχές που έχουν ρίξει οπτικές μέχρι αυτά...
mentorxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 το ότι δεν υπάρχει ακόμα επιλογή για fastpath είναι δεδομένο και ότι δεν υπάρχει βελτίωση λογικό... ΙΣΩΣ να υπάρξει μια μικρή για όσους παίζουν από τα νέα ΚΑΦΑΟΥ στις περιοχές που έχουν ρίξει οπτικές μέχρι αυτά... μαλιστα, ας ελπισουμε καποιος που εχει VDSL να μας δωσει επιτελους αριθμους ... να δουμε στην πραξη τι ping εχει.
mentorxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 στη γειτονια μου προσφατα εσκαβε ο ΟΤΕ και εχω την εντυπωση οτι περνουσαν οπτικη ινα, επισης τα καλωδια αυτα καταληγουν σε ενα ΚΑΦΑΟ διαφορετικο απο ολα τα υπολοιπα στη γυρω περιοχη και ειναι αρκετα μεγαλυτερο σχεδον τριπλασιο σε μεγεθος απο τα απλα ΚΑΦΑΟ, μπορει καποιος να κανει post ενα ΚΑΦΑΟ VDSL ωστε να επιβεβαιωσουμε το ολο θεμα ? thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 http://i48.tinypic.com/289dijk.jpg τέτοιο?
mentorxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 http://i48.tinypic.com/289dijk.jpg τέτοιο? ναι, νομιζω ειναι ακριβως σαν αυτο, θα το ξανακοιταξω αυριο για σιγουρα αλλα νομιζω τετοιο ειναι, αυτο ειναι σε αποσταση μικροτερη απο 500 μετρα απο το σπιτι μου, η γυρω περιοχη γενικα εχει κατι παλια μικρα μεταλλικα καφαο, εκτος απο αυτο το οποιο τοποθετηθηκε προσφατα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καταρχην να ζητησω συγνωμη που παρεμβαινω στην pm συζητηση σας, ουτε ξερω πως καταφερα να μπω και να εχω προσβαση... ...από τα νέα ΚΑΦΑΟΥ στις περιοχές που έχουν ρίξει οπτικές μέχρι αυτά... στη γειτονια μου προσφατα εσκαβε ο ΟΤΕ και εχω την εντυπωση οτι περνουσαν οπτικη ινα, επισης τα καλωδια αυτα καταληγουν σε ενα ΚΑΦΑΟ διαφορετικο απο ολα τα υπολοιπα στη γυρω περιοχη και ειναι αρκετα μεγαλυτερο σχεδον τριπλασιο σε μεγεθος απο τα απλα ΚΑΦΑΟ, μπορει καποιος να κανει post ενα ΚΑΦΑΟ VDSL ωστε να επιβεβαιωσουμε το ολο θεμα ? thanks Επειδη διακρινω μια (καλοπροαιρετη ειμαι σιγουρος) διαθεση για πειραγμα-ειρωνια του ενος συμμετεχοντα στην συζητηση στον αλλον ( ), παρεμβαινω μονο για να δωσω αυτο: http://o2eater.soup....abel-Verzweiger ΚΑΦΑΟ τα λεγαμε μια ζωη, αλλα δεν... [Ηρθα απο το google προσπαθωντας και εγω να διαβασω εντυπωσεις για το vdsl απο καποιους που το εχουν. Σας καλημεριζω και τους δυο!] ΥΓ. Γεια σου ξαδερφε
mentorxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 http://i48.tinypic.com/289dijk.jpg τέτοιο? Λοιπον οντως το KV ηταν ακριβως ιδιο με αυτο της φωτογραφιας, δεν μας ειπες ομως τι ακριβως ισχυει... ειναι οντως για VDSL ? τα καλωδια που ειδα να περνανε οταν εσκαβαν οποτε ηταν οπτικες ινες ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ναι και στα 2... υπομονή μέχρι να τελειώσουν τα έργα και να πάρει την τυπική άδεια από την ΕΕΤΤ για την περιοχή σου ο ΟΤΕ...
mentorxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 εξελιξεις επι του θεματος .... σημερα με πηραν απο τον ΟΤΕ, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ακομα VDSL στην περιοχη μου οποτε να βαλω 24mbit adsl αμα θελω, επισης ΔΕΝ θα με ενημερωσουν στην περιπτωση που μπει το VDSL, πρεπει λεει να το τσεκαρω μονος μου απο το site τους και αν μπει θα το δω απο εκει ωραια εξυπηρετηση πελατων, αντε εγω πες που εχω πορωθει μπορει να το κοιταω που και που, ο μεσος πελατης ομως ειναι ποτε δυνατον να περιμενουν μονος του να βγαλει ακρη ????
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 για να λυθουν οι αποριες για το Ping μεταξυ adsl και vdsl.σε σημερινες δοκιμες που εγιναν σε μια γραμμη adsl και σε μια γραμμη vdsl της forthnet και τα 2.(ναι το vdsl ηταν forthnet οχι arys οτε) τα αποτελεσματα ειναι οτι τα Pings ειναι ιδια.μιλαμε για interleave παντα. εκανα Ping σε διαφορα sites οπως 194.219.227.2 Ns1.otenet.gr www.cisco.com www.insomnia.gr www.netgear.com www.xe.com www.dlink.com www.airlive.com www.asus.tw www.msi.com και τα Pings ηταν τα ιδια σχεδον.οποτε δεν χανει ουτε κερδιζει καποιος σε Pings το vdsl δοκιμαστηκε μεσα απο το αστικο κεντρο οποτε μην παραξευνευτει κανεις για το ουτε 1 attenuation και για τα τεραστια margins.
Ntinaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 στη γειτονια μου προσφατα εσκαβε ο ΟΤΕ και εχω την εντυπωση οτι περνουσαν οπτικη ινα, επισης τα καλωδια αυτα καταληγουν σε ενα ΚΑΦΑΟ διαφορετικο απο ολα τα υπολοιπα στη γυρω περιοχη και ειναι αρκετα μεγαλυτερο σχεδον τριπλασιο σε μεγεθος απο τα απλα ΚΑΦΑΟ, μπορει καποιος να κανει post ενα ΚΑΦΑΟ VDSL ωστε να επιβεβαιωσουμε το ολο θεμα ? thanks και εξω απο το σπιτι μου εχει τετοιο,αλλα απ οτι ειδα δεν εχει dslam μεσα.
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ναι πρωτα μπαινει το νεο kv μετα βγαινουν τα καλωδια κεντρικα και απερχομενα απο το παλιο καφαο και τα βαζουν στα καινουρια σε νεες ρεγκλετες μετα μπαινουν μηχανηματα κοινως dslam και βεβαια και η οπτικη.το καφαο χωριζεται σε 2 compartments να το πω ετσι.στο ενα οι ρεγκλετες στο αλλο το dslam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα