@_zerocool Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Γειά, Ποια custom rom για το Galaxy s3 είναι αυτή που κρατάει τα motions της Samsung και το S Voice αλλά αφαιρεί τα bloatware και έχει λίγοτερη χρήση μνήμης; Υπάρχει; Αν όχι τι roms έχετε εσείς; Τι χρήση ram έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Γειά, Ποια custom rom για το Galaxy s3 είναι αυτή που κρατάει τα motions της Samsung και το S Voice αλλά αφαιρεί τα bloatware και έχει λίγοτερη χρήση μνήμης; Υπάρχει; Αν όχι τι roms έχετε εσείς; Τι χρήση ram έχετε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά. Μέτρια η JB της Samsung.Ακόμα δεν έχει φτάσει στα σωστά επίπεδα:έχει bugs,πολλά κολλήματα. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την LiquidSmooth rc9.Αν εξαιρέσεις ένα bug με την κάμερα και το φλας,είναι απίστευτη.Το κινητό έχει ανασάνει.Με 15 εφαρμογές στο background έχω 130mb ελεύθερα. Και με το siyah kernel μπορώ όταν θέλω να κάνω dual boot στην rom της samsung αν θέλω να βγάλω καλές φωτογραφίες/βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα