Millennium Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δεν φαινεται να εχει προθεση για 2 εκδοσεις Broadwell απο οσο εχω δει.Σε socketed cpu μπορει να επιστρεψει αργοτερα με τον Skylake αλλα σε high end.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 My next everyday PC: Tablet @ 24" monitor via HDMI, usb hub με ποντικι και πληκτρολογιο. Τελος. Και ενα PS4 και τελειωσαμε... Αφου ετσι θελουν Πολυ κριμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 δεν έκατσε τελικά η αναβάθμιση το 2014
Skylined Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 My next everyday PC: Tablet @ 24" monitor via HDMI, usb hub με ποντικι και πληκτρολογιο. Τελος. Και ενα PS4 και τελειωσαμε... Αφου ετσι θελουν Πολυ κριμα... Γιατί πολύ κρίμα; Επίσης μπορεί να μη χρειαστείς καν κονσόλα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 δεν έκατσε τελικά η αναβάθμιση το 2014 Οτι θα μου τη χαλαγε η Intel δε το περιμενα. Seriously τωρα, εχουμε πολυ καιρο ως τοτε... Γιατί πολύ κρίμα; Επίσης μπορεί να μη χρειαστείς καν κονσόλα.. Πολυ κριμα γιατι θελω να παραμετροποιω συμφωνα με τα δικα μου γούστα αυτο που παιρνω και χρησιμοποιω. Δεν θελω να μου το σερβιρει ετοιμο κανεις.
Millennium Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πολυ κριμα γιατι θελω να παραμετροποιω συμφωνα με τα δικα μου γούστα αυτο που παιρνω και χρησιμοποιω. Δεν θελω να μου το σερβιρει ετοιμο κανεις. Δεν εισαι ο μονος εδω μεσα
Seaside Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μπράβο καντε το αυτό καραγκιόζηδες. Και οταν θα χρεώνετε 500 ευρώ για mobo-cpu θα ειναι πιο εύκολο να βγαίνει off μιας και θα είναι πακέτο θα το αλλάζετε όλο.
Vaggos02 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά δεν είναι θέμα μονωπωλίου ούτε της γενικής tabletοποίησης. Είναι θέμα nm, όταν θα πάμε στα 5nm αν δεν είναι κολλημένος ο επεξεργαστής πάνω στην μητρική και μπαίνει με τον παραδοσιακό τρόπο, τα pins του επεξεργαστή για τη σύνδεση με την motherboard θα είναι τόσο μικρά που θα στραβώνουν για πλάκα άμα δεν γίνει 100% σωστό κούμπωμα. Εγώ εδώ έχω να κάνω μια ερώτηση. Για ποίο λόγο, αν μικρύνει κι άλλο η αρχιτεκτονική των DIEs θα μικρύνουν ντε και καλά και το casing του chip; Παιδιά όλα αυτά δεν είναι καινούρια. Εδώ και χρόνο πλασάρεται η ιδέα του laptop σαν desktop replacement. Ξεκινώντας από αυτήν την ιδέα πήγαμε στην κυριαρχία των smartphones και την εξάπλωση των tablets. Στην ουσία δυνατό pc θα έχουν αυτοί που πραγματικά το χρειάζονται για δουλειά, καθώς με αυτήν την εξέλιξη πληττεται και το pc gaming. Μέχρι και στα custom pc μας βλέπουμε πολύ κόσμο να στρέφεται σε κουτιά τύπου bitfenix prodigy αδιαφορώντας για την μη δυνατότητα εγκατάστασης ... οχταπλού ψυγείου. Εντάξει, με αυτήν την εξέλιξη κάτι wannabe enthusiasts του στυλ "Βοήθεια για o/c σε E2200 για να βελτιώσω το σκορ μου στο 3dmark" θα εξαφανιστούν αλλά αυτό κατά τη γνώμη μου θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς, καθώς δεν εδράζονταν σε κάποια πραγματική ή έστω επίπλαστη εκ της αγοράς ανάγκη. Όλη η ιστορία δεν εχει να κάνει με την intel ούτε κυρίως με την intel. Aπλά αυτή τραβάει περισσότερο τα πράγματα λόγω της θέσης της στο χώρο. Η μείωση της καταναλωσης και το μεγέθους είναι η ιστορία και δεν είναι θέμα της amd. Αυτή είναι η λογική της apple, αυτή είναι η λογική της ms και αυτή είναι η λογική και της ίδιας της amd που φάνηκε με 3 κινήσεις: -apu (δεν κατάργησε το lga αλλά την dedicated κάρτα) -brazos -δεδηλωμένη επιθυμία για κύρια ενασχόληση με mobile επεξεργαστές. Σε λίγα χρόνια, όσο και να μας παραξενεύει αυτό, τα pc δεν θα είναι παραμετροποιησίμα όπως δεν είναι και τα πλυντήρια και τα ψυγεία. Η συσκευή έχει αναπτυχθεί τόσο που δεν χρειάζεται πλέον τον "ειδικό" για να την λειτουργήσει. Αρχικά, χάνεται το νόημα όταν προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις μόδες. Έγινε μόδα η φορητότητα και μας πήρε ο διάολος πακέτο. Σε λίγα χρονάκια θα ψάχνουμε keyboard και δεν θα βρίσκουμε με όλα τα touch που μπλέξαμε. Απ την άλλη, το o/cing δεν θα πεθάνει ποτέ, όπως δεν θα πεθάνουν οι κάγκουρες αν πάρουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το θέμα πλέον δεν είναι στο αν θα μπορούμε να βάλουμε χέρι στο pc και στο αν θα μπορούμε να το αναβαθμίσουμε όπως το κάναμε τόσο καιρό, αλλά στο οτι οι εταιρίες ανακοινώνουν ανοιχτά ότι χέστηκαν για την desktop φιλοσοφία των pc. 3
michael92 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Εγώ εδώ έχω να κάνω μια ερώτηση. Για ποίο λόγο, αν μικρύνει κι άλλο η αρχιτεκτονική των DIEs θα μικρύνουν ντε και καλά και το casing του chip; Γιατί άμα δεν μικρύνουν και πολλαπλασιαστούν τα pins δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει αρκετά γρήγορα με την motherboard ο επεξεργαστής το οποίο θα του καθιστά bottleneck.
Vaggos02 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Το να πολλαπλασιαστούν τα pins και να αυξηθεί το μέγεθος του socket και του chip δεν μας κάνει; Αυτό ακριβώς έκαναν στο 2011. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 http://www.maximumpc.com/article/news/intel_says_company_committed_sockets2012 Intel supporting socketed CPUs for "foreseeable future"
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 BGA θα βγαλει απλα θα χει και LGA μαζι μαλλον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 το θέμα είναι πότε...
aslanG7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Και η Intel παραμένει στην κατασκευή socketed CPU parts Tην εβδομάδα που μας πέρασε, οι enthusiasts αλλά και κατασκευαστές PC σοκαρίστηκαν όταν δημοσιεύτηκαν κάποιες εκθέσεις που ανέφεραν ότι η Intel θα σταματήσει την κατασκευή LGA socketed επεξεργαστώνκαι θα στραφεί προς το BGA package, δηλαδή το CPU θα είναι μόνιμα κολλημένο στο mobo. Πέρασαν μόνο λίγα 24ωρα και η AMD σχολίασε το θέμα αυτό και είπε ότι θα παραμείνει προσηλωμένη στην κατασκευή socketed επεξεργαστών για την "Do it yourshelf αγορα" και τους Enthusiast users. Λίγα 24ώρα πέρασαν ξανά και τελειώνοντας η εβδομάδα, ανακοινώθηκε ότι η Intel δεν θα σταματήσει την κατασκευή socketed επεξεργαστών, αλλά επιλέγει να τους υποστηρίζει για το «προσεχές μέλλον». Οι Enthusiasts και οι PC builders ένιωσαν αμέσως ανακούφιση αφού η Intel για το «προσεχές μέλλον» δεν θα εγκαταλείψει την αγορά των socketed CPUs. Όμως όλοι δηλώνουν προβληματισμένοι με την φράση «προσεχές μέλλον»αφού η Intel δεν είχε δώσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ύπαρξη socketed επεξεργαστών. Έτσι οι παρατηρητές της αγοράς εκτιμούν ότι η εταιρία σε βάθος χρόνου, όντος θα περάσει σε κατασκευή BGA επεξεργαστών και έτσι η αναβάθμιση CPU θα είναι αδύνατη. Βέβαια, όλα αυτά θέλουν χρόνο για να αποδειχθούν. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι και οι δύο γίγαντες στην κατασκευή CPU έχουν δεσμευτεί σε κάτι συγκεκριμένο για το αμέσως προσεχές μέλλον. Η Intel θα ξεκινήσει τους Haswell το επόμενο έτος και πιθανότατα τουςBroadwell επάνω στο ίδιο LGA 1150 socket. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να δούμε τους Intel Broadwell και σε BGA design. Η AMD θα ξεκινήσει την διάθεση ενός updated Piledriver το επόμενο έτος και το 2014 θα δούμε τους Steamroller. Και οι δυο επεξεργαστές θα κουμπώνουν στο socket AM3 +. by bizimis Πηγη http://myplaisio.gr/news/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-intel-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-socketed-cpu-parts via: wccftech.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα