Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πρεπει να γινει κατι και με το υπόλοιπο περιβάλλον των windows , για να είναι καλύτερα με την αφή. Καλά θα κάνει να βελτιώσει και εκει την εμπειρία χρήσης με Tablets.

Τότε να έβλεπες κράξιμο που θα έτρωγε!!!

Εδώ έβαλε ως εισαγωγικό (μετά την εκκίνηση) ένα ευχάριστο περιβάλλον όπως το Metro UI - Start Screen που άλλαξε, με χαριτωμένο τρόπο, την αίσθηση των γνωστών μας Windows και πέσανε όλοι να την φάνε ενώ θα μπορούσαν απλά να το αγνοήσουν είτε με τον απλούστατο τρόπο του να κλικάρουν κατευθείαν στο κλασσικότερο Desktop UI είτε να έκαναν κάποιες αρκετά απλές ρυθμίσεις, ΜΙΑ μόνο φορά και να το προσπερνάει από εκκίνηση.

Κοντεύει να καταδικαστεί το πιο σύγχρονο, στρωμένο, δυναμικό, κλπ κλπ λειτουργικό σύστημα από ένα σωρό κόσμο με "κριτική σκέψη", απλά και μόνο επειδή "τόλμησε" να γίνει λίγο πιο χαρωπό κατά την εκκίνησή του ώστε να μπορεί να σταθεί ικανά σ' έναν σύγχρονο ανταγωνισμό που έχει γεμίσει με εικονίδια που σέρνονται και κάνουν και δείχνουν και μαγεύουν τα μάτια των νεότερων ανθρώπων που προσεγγίζουν με φρέσκο μάτι τους υπολογιστές, όχι μόνο σαν υπερεργαλεία αλλά και σαν παιχνιδιάρικους συνεργάτες στην διασκέδασή τους.

Αν το έκαναν ΚΑΙ αυτό που λες και μάλιστα από τώρα, ε μετά κάποιοι θα έκαναν πορείες διαμαρτυρίας και διαδηλώσεις στο Σύνταγμα...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πρεπει να γινει κατι και με το υπόλοιπο περιβάλλον των windows , για να είναι καλύτερα με την αφή. Καλά θα κάνει να βελτιώσει και εκει την εμπειρία χρήσης με Tablets.

Εχεις δοκιμάσει τα vista και τα 7 σε touch οθόνη?

Δοκιμαστα και μετά πέρνα στο desktop UI των 8!Και θα καταλάβεις,αν έγινε ή όχι κατι και σ'αυτο το UI!

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι κάπου μέσα στο σπίτι σου θα υπάρχει τουαλέτα... μπορείς να ξεράσεις άνετα εκεί τη χολή σου!

ΕΔΩ θα συνεχίζουμε να έχουμε το δικαίωμα να γράφουμε ΚΑΙ εμείς μια άποψη, στην οποία ενδεχομένως να μη συμφωνείτε κάποιοι!!

Άλλωστε το insomnia είναι forum που αφορά τη τεχνολογία, κι όχι καφενείο με παππούδες που σκοτώνονται για πολιτικά...

Εγω τη χολη να τη ξερασω ρε φιλε αλλα εσυ τι θα κανεις με τη σχιζοφρενεια σου;

Δημοσ.

Εγω τη χολη να τη ξερασω ρε φιλε αλλα εσυ τι θα κανεις με τη σχιζοφρενεια σου;

Πειράχτηκες??? Aχ, τι κρίμα!!! :-)

Αυτά παθαίνει κανείς όταν απαντάει ειρωνικά σε έναν σχιζοφρενή...

Να προσέχεις άλλη φορά! ;-)

Δημοσ.

πανε να γινουν apple εκει στη microsoft? θα πληρωνεις τα update (και θα χαιρεσαι επειδη δινεις λιγα? )

ή απλα γινεσαι beta tester και σιγα σιγα αγοραζεις ολο το λειτουργικο σε δοσεις...

με εχουν μπερδεψει

Δημοσ.

Κατ'αρχας το πιο πιθανό να είναι updates που να βελτιώνουν το νέο UI και γι'αυτο να μην θέλουν να δώσουν το όνομα sp!

Όπως επίσης να είναι μια δωρεάν αναβαθμηση,όπως γινόταν και με τα sp!

Καλύτερα να περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από την ίδια τη ms!

Και μετά βλέπουμε αν θα κραξουμε,όλοι μαζί ή όχι!

Δημοσ.

Πηγαινε να δεις τα windows να αναβοσβηνουν στα 10 δευτερολεπτα για να παρεις τη δοση σου και να ερθεις στα ισα σου...

Δεν έχω πρόβλημα με το ότι έχεις αντίθετη άποψη (καθότι ΕΧΩ windows 8 και ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ σε 10 δευτερόλεπτα, είτε σ'αρέσει, είτε όχι!!!), απλά δε μου αρέσει όταν μου απαντάνε ειρωνικά με παράθεση!

Σε όποιον δε κάνουν τα windows 8, ας συνεχίσει να ασχολείται με τα επίσης αξιόλογα Windows 7, αλλά το ν'ανοίγονται 10 threads και αντί να συζητάμε όσοι επιλέξαμε τα 8άρια, να συζητάτε/βρίζετε όσοι δε τα επιλέξατε, είναι γελοίο.

Και στο κάτω-κάτω δε κατάλαβα? Θα ρωτήσω εσένα αν εγώ θέλω να έχω "αηδίες" στον υπολογιστή μου ή θα παίρνω την άδεια σου για να γράφω τα δυνατά σημεία των Windows 8?

EINAI πιο γρήγορα και ανταποκρίνονται πιο άμεσα στην έναρξη, στο κλείσιμο, αλλά και γενικότερα στη λειτουργία τους!

Όταν κατηγορούμε κάτι, να μιλάμε με επιχειρήματα!!!

Τα βάλατε κάποιοι για 12 ώρες στον υπολογιστή σας και αποκτήσατε άποψη.

Εμείς που τα έχουμε ως βασικό λειτουργικό σύστημα είμαστε οι "σχιζοφρενείς" που πατάμε το κουμπάκι ν'ανάψει ο υπολογιστής και είμαστε μετά από 10" στην επιφάνεια εργασίας ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν'ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΣΤΡΟΦΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟ WINDOWS START UP, ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ WINDOWS!!

Αν αυτή είναι η άποψη σου, λυπάμαι, αλλά δε συμφωνώ...!!

• Like 1
Δημοσ.

Κατ'αρχας το πιο πιθανό να είναι updates που να βελτιώνουν το νέο UI και γι'αυτο να μην θέλουν να δώσουν το όνομα sp!

Όπως επίσης να είναι μια δωρεάν αναβαθμηση,όπως γινόταν και με τα sp!

Καλύτερα να περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από την ίδια τη ms!

Και μετά βλέπουμε αν θα κραξουμε,όλοι μαζί ή όχι!

αυτο παντως με το φθηνο λειτουργικο και το να πληρωνεις updates ειναι σκηνικο apple , λογικο ειναι να πηγαινει εκει το μυαλο..

Δημοσ.

αυτο παντως με το φθηνο λειτουργικο και το να πληρωνεις updates ειναι σκηνικο apple , λογικο ειναι να πηγαινει εκει το μυαλο..

Δεν είναι φτηνό το λειτουργικό,αν δε πας με την προσφορά!

Αλλά και πάλι είναι φτηνό γιατί έρχετε να προσθέσει,επιπρόσθετες πηγές εσόδων στην ms,με υπηρεσίες οπως είναι το store και επίσης να βοηθήσει την RT και τα wp να προωθηθούν!

Βασικά και δωρεάν να τα δώσει,ίσως Και πάλι να τις αποδοσουν περισσότερα κέρδη από τα 7αρια!

Δημοσ.

Δηλαδη λεει στους προγραμματιστες "μη φτιαξετε βαρβατα apps για το Metro, γιατι μεχρι να τα φτιαξετε τα Win8 θα εχουν λιγους μηνες ζωης ακομα. Για fart apps και εφαρμογες τυπου angry birds ομως το χρονοδιαγραμμα ειναι ΟΚ"

Κατι μου λεει οτι εφαρμογες τυπου Photoshop, Pinnacle Studio, Sony Vegas κλπ θα μεινουν στο classic desktop.

Δημοσ.
Κατι μου λεει οτι εφαρμογες τυπου Photoshop, Pinnacle Studio, Sony Vegas κλπ θα μεινουν στο classic desktop.

Πάντως, έτσι κι αλλιώς, όλες οι πολυπαραθυρικού τύπου μεγάλες εφαρμογές, δεν πρόκειται να καταλήξουν να έχουν το βασικό τους interface σε metro UI like περιβάλλον που, από τη μαμά του, είναι μονοπαραθυρικού τύπου στις εφαρμογές του.

Άλλο το να έχουν απλώς ένα live tile - shortcut τους και εκεί και άλλο το να φτιαχτούν με τη λογική να λειτουργούν με αυτά τα φτωχά για τέτοιες απαιτήσεις στάνταρτς.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...