Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Cyberlink δεν είναι που χρέωνε για driver updates παλαιότερα; Η αγορά τα καθορίζει αυτά, αν τα πρόβατα πάνε και βάλουν ό,τι τους πασάρει η κάθε Μ$ καλά να πάθουμε. Ε ρε linux που σας χρειάζεται...

Στο άλλο θέμα, είναι ενικός το λειτουργικό, στα αγγλικά λέγεται "το" Windows. Όπως αναφέρθηκε, γράφει windows is installing κλπ. Ουδέτερο δεν είναι (δεν υπάρχει στα αγγλικά) αλλά πιστεύω όλα αυτά αναφέρονται στο operating system (αρσενικό ενικός).

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα βγάλουν service pack βρε παιδιά?

Θα δούμε.Μπορεί τελικά να είναι ένα μεγάλο update που θα απαιτεί καθαρή εγκατάσταση στον υπολογιστή :devil:

Εγώ απο αυτά που γράφονται συγκρατώ πώς 1 μήνα μετά την κυκλοφορία των 8 βγήκαν οι πρώτες κουβέντες για update και SP. Καλά μέχρι χθές οι περισσότεροι δεν έλεγαν πώς σταματάει η πολιτική της MS στα update-SP. Δεν ακουγόταν έντονα ότι τα Windows 8 θα είναι τα πρώτα που δεν θα έχουν SP ? Μάλλον τελικά κάτι παραπάνω ξέρουν...

Δημοσ.

Πώωω! Κουράστηκα ήδη!

Όλα στον αέρα είναι κι εμείς θα αρχίσουμε, τι λέω, αρχίσαμε ήδη (και βάζω και τον εαυτό μου σε αυτό) να πλέκουμε ό,τι σενάρια μας έρχονται πιο πρόχειρα.

Μήπως να το σιγουρεύαμε πρώτα με τα "τι", τα "πώς", τα "πότε" κλπ κάπως στο πιο επίσημο;!

Όχι τίποτ' άλλο δηλαδή αλλά, αν είναι να "κράξουμε", να μην πάει και τσάμπα. Μετά δε θα φταίει κανείς να μας κατηγορεί για τίποτα "εγκάθετους" κι έτσι...

• Like 2
Δημοσ.

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι με τα 8αρια ειμαι πολυ ικανοποιημενος, ΑΝ ομως αρχισει να χρεωνει τις αναβαθμισεις (ειδικα οταν προκειται για Bugs, αν και δεν το πιστευω...) τοτε μαλλον ηρθε η ωρα να ξαναγυρισω στα λινουξ...

Δημοσ.

Ew, η microsoft μετα απο τα Windows 8 εχει πεσει πολυ στα ματια μου. Επισης αυτες οι μαλ... προσπαθειες της για τον χωρο του hardware απλα κανουν την κατασταση χειρότερη.. ΣΤΑ ΤΓΕΝΑΑ

Δημοσ.

Ποσο σιγουρος ειμαι πως πολλοι εδω μεσα νομιζουν πως τα win8 ειναι μονο με tiles.

εχουν κανονικα desktop ui παιδια

Δημοσ.

Ποσο σιγουρος ειμαι πως πολλοι εδω μεσα νομιζουν πως τα win8 ειναι μονο με tiles.

εχουν κανονικα desktop ui παιδια

Αυτό είναι το πρόβλημα οτι έχουν και desktop αντί να έχουν μόνο desktop.

Δημοσ.

Ό,ΤΙ και να λέτε, όπως το έγραψα και σε άλλο topic, το γράφω κι εδώ...

Τα Windows 8 αφήσανε ΧΡΟΝΙΑ πίσω τους όλες τις προηγούμενες εκδόσεις windows!!

Μέσα σε λιγότερο από 10" ανάβουν και σβήνουν, μέσα σε λιγότερο από 10' χρειάζονται για να εγκατασταθούν ως νέο λειτουργικό σε υπολογιστή. Σταθερότητα, απίστευτη ταχύτητα, κανένα κόλλημα, κανένα πρόβλημα συμβατότητας!

Αν από'κει και πέρα καταδικάζουμε ένα λειτουργικό σύστημα επειδή τοποθέτησε την έναρξη σε άλλη θέση από αυτήν που συνηθίσαμε μέχρι τώρα, κι αν επίσης το καταδικάζουμε επειδή δεν υποστηρίζει φουρφούρια του στυλ aero (που εν εποχή vista οι σκληροπυρινικοί fans των xp το βρίζατε, ενώ τώρα σας καλοάρεσε), είναι μια εντελώς διαφορετική άποψη και ΔΕΝ έχει να κάνει με τη σταθερότητα και τη ποιότητα του λειτουργικού!

• Like 4
Δημοσ.

Ό,ΤΙ και να λέτε, όπως το έγραψα και σε άλλο topic, το γράφω κι εδώ...

Τα Windows 8 αφήσανε ΧΡΟΝΙΑ πίσω τους όλες τις προηγούμενες εκδόσεις windows!!

Μέσα σε λιγότερο από 10" ανάβουν και σβήνουν, μέσα σε λιγότερο από 10' χρειάζονται για να εγκατασταθούν ως νέο λειτουργικό σε υπολογιστή. Σταθερότητα, απίστευτη ταχύτητα, κανένα κόλλημα, κανένα πρόβλημα συμβατότητας!

Τωρα καταλαβα πως αυτη η αηδια εχει βγαλει 40εκ αδειες σε ενα μηνα...

Δημοσ.

Βεβαιως! Αλλα αν θες δεν το χρησιμοποιεις καθολου και μενεις στο desktop UI.

Και εμενα δεν μου πολυ αρεσουν τα tiles... που και που ομως τα χρησιμοποιω (messenger, weather και κανα δυο ακομα)

η εναλλαγη παντως απο tiles σε desktop ειναι πολυ ωραια και αμεση

Δημοσ.

Τωρα καταλαβα πως αυτη η αηδια εχει βγαλει 40εκ αδειες σε ενα μηνα...

Φαντάζομαι ότι κάπου μέσα στο σπίτι σου θα υπάρχει τουαλέτα... μπορείς να ξεράσεις άνετα εκεί τη χολή σου!

ΕΔΩ θα συνεχίζουμε να έχουμε το δικαίωμα να γράφουμε ΚΑΙ εμείς μια άποψη, στην οποία ενδεχομένως να μη συμφωνείτε κάποιοι!!

Άλλωστε το insomnia είναι forum που αφορά τη τεχνολογία, κι όχι καφενείο με παππούδες που σκοτώνονται για πολιτικά...

Δημοσ.

Αν είχαν μόνο desktop,δε θα λεγοντουσαν windows 8,αλλά windows 7 plus και δε θα ασχολούμασταν μαζί τους!

Δε σαρεσει το επιπροσθετο UI που σου δίνει?Μένεις στα 7 ή το προσαρμοζεις να σε κρατά μόνο στο desktop,UI!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά πρεπει να γινει κατι και με το υπόλοιπο περιβάλλον των windows , για να είναι καλύτερα με την αφή. Καλά θα κάνει να βελτιώσει και εκει την εμπειρία χρήσης με Tablets.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...