Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως καταλαβα οτι η Microsoft θα μας χρεωνει απο εδω και περα τα Service Packs της!!!

Ε ρε γλεντια!!!

+1 like apple από δω και πέρα μου φαίνεται ότι θα δρα.........

• Like 1
Δημοσ.

Έχει μπλέξει, λίγο, το ρόλο της η MS και έχει αρχίσει να θεωρεί ότι η αγορά desktop μπορεί να συγκλίνει με τις υπόλοιπες "κλειστές" αγορές. Δυστυχώς, κάποιες πρόσφατες φήμες ότι πιθανόν να τελειώνει και η εποχή των "ανεξάρτητων" CPU και να πηγάινουμε σε embedded συστήματα (ακόμα και στα desktop), ίσως σημαίνουν ότι γενικώς σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να περιορίζονται ακόμα περισσότερο οι επιλογές μας και οι ελευθερίες μας, στο τι αγοράζουμε και πόσο το πληρώνουμε. Οπότε δε μου κάνει εντύπωση η συγκεκριμένη είδηση.

Η λογική των Updates σε κινητά και στΟ Windows (μαθαίνω να το λέω έτσι, ΤΟ Linux, TO iOS, TO Android)...

Τα άλλα είναι λογικό να είναι στον ενικό, επειδή όμως τα Windows είναι πληθυντικός, είναι λογικό να χρησιμοποιείται το αντίστοιχο άρθρο (όπως κάνει και η ίδια η εταιρεία στο δικό της site). Τυπικά, ίσως ήταν πιο σωστό να πούμε το λειτουργικό σύστημα "Windows", αλλά πρακτικά δεν είναι ατυχές το "τα Windows".

Δημοσ.
Σύμφωνα μάλιστα με πηγές του Verge νέα έκδοση του Windows SDK θα καταφθάσει με τα Windows Blue και η Microsoft θα σταματήσει να δέχεται εφαρμογές που θα είναι κατασκευασμένες και συμβατές με τα Windows 8' date=' ωθώντας έτσι τους προγραμματιστές στην δημιουργία εφαρμογών για την Blue. [/quote']

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια τί σημαίνει αυτό για τη συμβατότητα των εφαρμογών μπρος-πίσω;

Δημοσ.
To σίγουρο είναι ότι η αναβάθμιση αυτή θα τιμολογηθεί αρκετά χαμηλά ενώ σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να είναι και εντελώς δωρεάν.

Ααα, σα να μη μας τα λέει και πολύ καλά η Microsoftούλα μας!

Τι είναι αυτά;! Θα μπαίνουμε στο "τρυπάκι" τώρα να πληρώνουμε (έστω και λίγα ανά περίπτωση), κάθε φορά που η Microsoft θα "θυμάται" (και καλά) να προσθέσει κάποιες ακόμα δυνατότητες ή και να διορθώνει κάποια, τόσο από το όποια βασικά όσο και από τα μη μη βασικά της bugs;;;!!!

Γι αυτό ξεκίνησε την αγορά του τελευταίου της λειτουργικού σε τόσο χαμηλή (αρχική) τιμή;;;!!!

Δε λέω, δικαίωμά της είναι βέβαια. Θέμα "πολιτικής" της που η πορεία θα δείξει το πού θα τη βγάλει. Προφανώς θα το έχει μελετήσει για συμφέρουσα εμπορικά κίνηση - καλυμμένη παγίδα θα έλεγα εγώ.

Αν πάντως εξελιχθεί έτσι όπως αρχικά δείχνει, θα χάσω πάσα ιδέα...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

λογικα τις super major αναβαθμίσεις θα τις χρεώνει, αλλά φτηνά προφανώς...

Δημοσ.

Εγω παντως καταλαβα οτι η Microsoft θα μας χρεωνει απο εδω και περα τα Service Packs της!!!

Ε ρε γλεντια!!!

Και εγω ετσι το βλεπω.Ελπιζω παντως να μην το κανει και να συνεχισει update να τα κανει οπως τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Τα άλλα είναι λογικό να είναι στον ενικό' date=' επειδή όμως τα Windows είναι πληθυντικός, είναι λογικό να χρησιμοποιείται το αντίστοιχο άρθρο (όπως κάνει και η ίδια η εταιρεία στο δικό της site). Τυπικά, ίσως ήταν πιο σωστό να πούμε το λειτουργικό σύστημα "Windows", αλλά πρακτικά δεν είναι ατυχές το "τα Windows".[/quote']

Πάντως στα αγγλικά λένε "windows IS installing, loading κλπ.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Έπεσε η τιμή της αγοράς του προϊόντος και υπάρχει πιθανότητα να πληρώνουμε τα major updates.

Α) Είναι εικασίες μόνο, ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Β) Δεν ξέρουμε αν το κόστος του Update θα είναι μικρότερο ή ίσο με αυτό που ήταν για να αγοράσει κάποιος μία νόμιμη προηγούμενη έκδοση με τα updates δωρεάν.

Στη Β περίπτωση, πάλι πιο φτηνά θα μας έρθει. Και στην τελική, για όποιον δε θέλει να πληρώσει, υπάρχει κι άλλος δρόμος, τον ξέρουμε τόσα χρόνια.

Δημοσ.

Η λογική των Updates σε κινητά και στΟ Windows (μαθαίνω να το λέω έτσι, ΤΟ Linux, TO iOS, TO Android)... Μάλιστα. Εξακολουθώ να πιστεύω πως πρόκειται για ένα αποτυχημένο λειτουργικό για PCs στο οποίο οι κύριοι της Micro$oft επένδυσαν πολλά και μάλλον τα Feedbacks που αφορούν τα PCs κάθε άλλο παρά καλά είναι.

και ΤΑ Λινουξ να λες, δεν ειναι λαθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...