Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω με php να εμφανίσω έναν πίνακα από mysql αλλά κάποιες από τις κολόνες του θέλω να μην φαίνονται σε ένα βήμα (θέλω δηλ. να είναι hidden). O πίνακας εμφανίζεται με τον παρακάτω κώδικα:

> $query = array(
'sql'=> "SELECT Username, Email, concat(FirstName, ' ', LastName), αβψ, abc, abce, abcd, abcde
FROM clients a
where 1=1 $cond",
'order'=>"id desc",
'titles'=>array('Username','Email','Ονοματεπώνυμο', "αβψ", "abc", "abce", "abcd", "abcde",),

θα ήθελα λοιπόν οι κολόνες "αβψ", "abc", "abce", να μην εμφανίζονται αλλά να καλούνται από το sql query. Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει;

Δημοσ.

Το ότι τράβηξες κάποια δεδομένα από τη βάση, δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να τα εμφανίσεις κιόλας. Που είναι ο υπόλοιπος κώδικας (με έμφαση στο σημείο όπου φίνεται το echo στη σελίδα);

Δημοσ.

Το ότι τράβηξες κάποια δεδομένα από τη βάση, δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να τα εμφανίσεις κιόλας. Που είναι ο υπόλοιπος κώδικας (με έμφαση στο σημείο όπου φίνεται το echo στη σελίδα);

Δεν γίνεται εκεί που κάνει titles=>array() να κάνω απόκρυψη κάποια από αυτά τα στοιχεία. Δεν ξέρω πώς μπορεί να συναχθεί αυτό που λέω και γι αυτό ρωτάω.. Αν γίνεται έτσι όμως θα με βόλευε πολύ!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο κώδικας που μας δίνεις δεν εμφανίζει από μόνος του τίποτα. Είναι απλά το query που ΘΑ γίνει στη βάση για ΝΑ επιστρέψει αποτελέσματα για ΝΑ τα εμφανίσεις στη σελίδα σου. Γι' αυτό σε ρωτάω για τον υπόλοιπο κώδικα, να δούμε που ακριβώς πρέπει να γίνει η αλλαγή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...