Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εδω και 1,5 χρονο το HP G72-B15 sv με on board ati radeon hd 5470.παω σημερα να ανοιξω το λαπτοπ και με το που βλεπω την οθονη boot των 7,στη συνεχεια αντι να δειξει το desktop συνεχιζε να δειχνει μαυρη οθονη.εκανα απειρα restart αλλα τπτ.μπικα safe mode την απενεργοτποιησα απο στις συσκευες κανω restart μπηκε αλλα λογω οτι χρησιμοποιουσε τα γραφικα της intel (intel graphics).Παω απο το μενου εναλλαξιμων γραφικων,να επιλεξω τα γραφικα της ati με το που τα παταω,μαυριζει η οθονη και μενει εκει!

τι μπωρω να κανω?τα κακαρωσε η ati??

Δημοσ.

Λογικά ναι, τα κακάρωσε, μπορείς όμως να δεις μπας και έγινε κάνα update τώρα τελευταία και άλλαξε ο driver και δημιουργεί πρόβλημα,πέρασε δηλαδή δοκίμασε να περάσεις κάποιον παλιότερο.

Δημοσ.

Λογικά ναι, τα κακάρωσε, μπορείς όμως να δεις μπας και έγινε κάνα update τώρα τελευταία και άλλαξε ο driver και δημιουργεί πρόβλημα,πέρασε δηλαδή δοκίμασε να περάσεις κάποιον παλιότερο.

εχω την τελευταια εκδοση των drivers συμφωνα με το site της HP. Γιατι ρε πουστη μου να τα κακαρωσε??δικαιολογειται.μολις 2 χρονια το εχω το λαπτοπ!και δεν το ζοριζω απο αποψω οτι δεν παιζω παιχνδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...