Προς το περιεχόμενο

Asus 15.6-inch Laptop (Aluminium) - (Intel Core i7 3610QM 2.4GHz Processor, 6GB RAM, 1TB HDD, Windows 8) - 635€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Asus-K55A-15-6-inch-Laptop-Aluminium/dp/B009REFFS2/ref=cm_cr_pr_product_top

και βγήκε ξανά στη ίδια τιμή το laptop. Αξίζει λέτε να το χτυπήσω; Ξέρω βέβαια ότι θα πλήρώσω 500Gb 100 λίρες παραπάνω από το αντίστοιχο που είχε βγει αρχές Δεκέμβρη στα 510 ευρώ. Και για εκείνο δε νομίζω ότι προβλέπεται πάλι να είναι ξανά σε στοκ.

Παρτο μωρε απο εδω περα και θα σου βγει και πιο φθηνα.. :P

http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/115378-asus-k55a-156-inch-intel-core-i7-3610qm-6gb-ram/

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δε βλέπω όμως το λόγο να πάρω το ίδιο μηχάνημα από αγγελία με διαφορά 10 ευρώ (και ούτε ίσως) για 500 Gb δίσκο μικρότερο...  :-)

Περισσότερο ίσως αυτή τη στιγμή με καίει το θέμα της διάρκειας της εγγύησης, δε μπόρεσα να βρω κάτι στη σελίδα του amazon...

Δημοσ.

Περισσότερο ίσως αυτή τη στιγμή με καίει το θέμα της διάρκειας της εγγύησης, δε μπόρεσα να βρω κάτι στη σελίδα του amazon...

η εγγύηση είναι συνήθως 2 χρόνια είτε με δωρεάν μεταφορικά σε αυτούς είτε πηγαίνοντας στην εδώ αντιπροσωπεία, ρώτα τους όμως με ένα μέιλ για να είσαι σίγουρος

ΥΓ φορτσα πανιωνάρα !!

Δημοσ.

Μίλησα με amazon και με πληροφόρησαν ότι καλύπτεται από ένα χρόνο εγγύηση δική τους. Μου είπε επίσης ο Balamurugan με τον οποίο μίλησα στο live chat ότι δεν καλύπτεται από διεθνή εγγύηση, αν και δε μου φάνηκε τόσο σίγουρος... Έστω, ένας χρόνος είναι ένας χρόνος έτσι όπως έχουμε καταντήσει... Παίρνω και ένα extension πριν λήξει ο χρόνος και καθαρίζω...

ΥΓ φορτσα πανιωνάρα !!

Μοιραζόμαστε το ίδιο μικρόβιο ή απλά συμπαθείς; :-)

Δημοσ.

και βγήκε ξανά στη ίδια τιμή το laptop. Αξίζει λέτε να το χτυπήσω; Ξέρω βέβαια ότι θα πλήρώσω 500Gb 100 λίρες παραπάνω από το αντίστοιχο που είχε βγει αρχές Δεκέμβρη στα 510 ευρώ. Και για εκείνο δε νομίζω ότι προβλέπεται πάλι να είναι ξανά σε στοκ.

625€!

Δημοσ.

Το πήρα πριν από κανά μήνα που το έβγαλε το amazon.co.uk στην ίδια προσφορά. Σύμφωνα με τη σελίδα του προιόντος στο amazon.co.uk αλλά και στο κουτί του laptop γράφει:

Warranty: 1 year global (amazon.co.uk page)

Warranty: 12 months (Laptop box:)

Πολύ ποιοτικό, με μοναδικές ελλείψη το bluetooth - επίσης έχει αγγλικό keyboard, για όσους δεν ξέρουν που είναι χαρακτήρες όπως "@" και "|" ...  :fear:

//finikis

Δημοσ.

Καλημέρα finikis, ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Είχα διαβάσει και την κριτική που έχεις αφήσει στο amazon για το λαπτοπ, οπότε αυτά που αναφέρεις και τα ήξερα και δε με προβληματίζουν ιδιαίτερα. Ούτως ή άλλως, δουλεύω πολύ καιρό τώρα στο desktop μου με πληκτρολόγιο που έχει αγγλικό layout...

Από ταχύτητα πώς τα πάει γενικότερα? το θέλω για ανάπτυξη εφαρμογών κυρίως, για κανένα application server και κανένα photoshop. Θα μπορώ λες να κάνω τη δουλειά μου ικανοποιητικά;

Δημοσ.
Καλημέρα finikis, ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Είχα διαβάσει και την κριτική που έχεις αφήσει στο amazon για το λαπτοπ, οπότε αυτά που αναφέρεις και τα ήξερα και δε με προβληματίζουν ιδιαίτερα. Ούτως ή άλλως, δουλεύω πολύ καιρό τώρα στο desktop μου με πληκτρολόγιο που έχει αγγλικό layout...

Από ταχύτητα πώς τα πάει γενικότερα? το θέλω για ανάπτυξη εφαρμογών κυρίως, για κανένα application server και κανένα photoshop. Θα μπορώ λες να κάνω τη δουλειά μου ικανοποιητικά;

Νομιζω ειλικρινα οτι θα εισαι μια χαρα. Αν θυμαμαι στο windows index σχετικα χαμηλη τιμη εχει μονο η καρτα γραφικων, η οποια ισως φανει σε extreme και νεα παιχνιδια Επισης το λαπτοπ φαινεται να μην ζεσταινεται ευκολα σε καθημερινη χρηση.

//finikis

Δημοσ.

Νομιζω ειλικρινα οτι θα εισαι μια χαρα. Αν θυμαμαι στο windows index σχετικα χαμηλη τιμη εχει μονο η καρτα γραφικων, η οποια ισως φανει σε extreme και νεα παιχνιδια Επισης το λαπτοπ φαινεται να μην ζεσταινεται ευκολα σε καθημερινη χρηση. //finikis

Πιο συγκεκριμένα!!!! (Ο Primary hard disk αφορά το main partition των Win8 ... ο δίσκος είναι κανονικά 1ΤΒ.)

Windows_Experience_Index.jpg
Δημοσ.

Όσο κι αν έχω ψάξει πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει τί παίζει με την εγγύηση της Asus στην Ελλάδα.  ΟΚ το συγκεκριμένο το στέλνεις άμαζον αν πάθει κάτι, αλλά αν θέλεις πχ να πάρεις μια επέκταση εγύησης τί γίνεται; Από πού την παίρνεις και ποιός σε καλύπτει;

Δημοσ.

παιδια για μενα επεκτασεις δεν υπαρχουν

γιατι αν εχει κατι το λαπτοπ το βγαζει κατευθειαν

επισης μετα απο 2 χρονια ποιος ενδιαφερεται

πλεον το λαπτοπ ειναι παλιο

Δημοσ.

Κάνεις μεγάλο λάθος, δεν βγάζει πάντα κατευθείαν τις ζημιές. Αν και έχω πολλές πιθανές πριπτώσεις στο μυαλό μου, μόνο τον σκληρό δίσκο να αναφέρω που χαλάει όποτε του τη βαρέσει, από την πρώτη ώρα λειτουργίας μέχρι και πολλά χρόνια μετά. 

Δημοσ.

εμενα σκληρος δεν μου εχει χαλασει ποτε

το μονο που μου εχει χαλασει ειναι λαπτοπ λογω καρτας nvidia

που ηταν προβληματικες

Άσχετο αν θελει κανεις το συγκεκριμενο λαπτοπ δινω το ιδιο με 500GB

στα 550 ευρω μεχρι την παραμονη πρωτοχρονιας για να παω να κανω κατι ψωνια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...