arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 δεν έχει Bluetooth όπως λέει το amazon.co.uk. Το αμαζον είναι σοβαρή επιχείρηση, αν μη τί άλλο ενημέρωσέ τους για να αλλάξουν τηνπεριγραφή. Καιπού ξέρεις, μαζί με τη συγγνώμη όλο και κανένα discount code θα παίξει.
john-117 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Το παρήγγειλα και μου ήρθε χθες (είχα να πάρω καινούργιο pc/laptop από το 2003!) ... πολύ ποιοτική κατασκευή, , είναι απολύτως αθόρυβο, αλλά δεν έχει Bluetooth όπως λέει το amazon.co.uk. Μπα, εγώ νομίζω ότι έχει Bluetooth και απλά δεν το βλέπεις. Άλλωστε είναι part μηδαμινού κόστους. Αν διαβάσεις τα specs...
pOLoS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 στο site της asus γράφει ότι έχει bluetooth
finikis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μπα, εγώ νομίζω ότι έχει Bluetooth και απλά δεν το βλέπεις. Άλλωστε είναι part μηδαμινού κόστους. Αν διαβάσεις τα specs... Θα χαιρόμουν πολύ αν έχω άδικο, αλλά σε Control Panel/Device manager δεν υπάρχει τίποτα για ΒΤ. Επίσης με FN+F2 ενεργοποιείται/απενεργοποείται μόνο το wireless+ ... το ΒΤ πουθενά! στο site της asus γράφει ότι έχει bluetooth Το ξέρω και για αυτό έστειλα στο support της ASUS σχετικό email ...Θα σας ενημερώσω σχετικά...
louben Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια επειδη απο χθες ηδη η τιμη ειναι στις 600 λιρες ας κλειδωθει το θρεντ η ας αλλαξει η τιμη του τιτλου.
mikegad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 όποιος πρόλαβε...πρόλαβε οι υπόλοιποι υπομονή
pOLoS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θα χαιρόμουν πολύ αν έχω άδικο' date=' αλλά σε Control Panel/Device manager δεν υπάρχει τίποτα για ΒΤ. Επίσης με FN+F2 ενεργοποιείται/απενεργοποείται μόνο το wireless+ ... το ΒΤ πουθενά! Το ξέρω και για αυτό έστειλα στο support της ASUS σχετικό email ...Θα σας ενημερώσω σχετικά...[/quote'] μηπως εχει κανα προβλημα το bluetooth?
Nick_Iommi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ξερετε μηπως ποτε ερχονται Ελλαδα τα zenbook prime?
Salvation81 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εχει απο κατω κατι που μοιαζει με "καταπακτη" για bluetooth, το κοιταξε κανεις ? Παντως σαν κατασκευη δεν ειναι και τρομερα ποιοτικη.
finikis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Και για όσους ενδιαφέρονται ακόμα ...επιβεβαιώθηκε και από την ASUS ότι το συγκεκριμένο laptop δεν έχει Bluetooth.... Αν και η amazon έχει αφαιρέσει προσωρινά το προιόν προς πώληση για να διορθώσει την περιγραφή του και να κάνει πιθανή επανατιμολόγηση ...
twistedx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Νομίζω ότι το bluetooth είναι μαζί με το wifi. Π.χ. στο Toshiba C660 που έχω υπήρχε ένα function key για να το ενεργοποιήσω παρέα με το Wifi. Μετά το upgrade σε Win 8 όμως δεν το αναγνωρίζει. BTW το Wifi είναι Atheros chipset. 1
finikis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Να όμως γιατί η amazon ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα καταστήματα ... Μετά την παραγγελία που έκανα και τα λάθη που αποδείχτηκε ότι υπήρχαν, τους απέστειλα email με το παράπονο μου αιτούμενος πιθανή πίστωση. 3 ώρες μετά (χωρίς άλλες κουβέντες όπως με άλλα Ελληνικά καταστήματα !!!!) μου απάντησαν ότι λόγω του λάθους τους θα πιστωθεί στον λογαριασμό μου επιπλέον έκπτωση 10% (περιπου δηλαδή 50€). Αυτό θα πει πραγματική εξυπηρέτηση του πελάτη .... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2012 από finikis 1
tiniakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 και γαμώ τα review έχουν αφήσει Και τι κατάλαβες. Για εμένα το amazon uk είναι στην κορυφή σε online shopping.
agriokatsiko Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/Asus-K55A-15-6-inch-Laptop-Aluminium/dp/B009REFFS2/ref=cm_cr_pr_product_top και βγήκε ξανά στη ίδια τιμή το laptop. Αξίζει λέτε να το χτυπήσω; Ξέρω βέβαια ότι θα πλήρώσω 500Gb 100 λίρες παραπάνω από το αντίστοιχο που είχε βγει αρχές Δεκέμβρη στα 510 ευρώ. Και για εκείνο δε νομίζω ότι προβλέπεται πάλι να είναι ξανά σε στοκ. Κυρίως το χρειάζομαι για ανάπτυξη εφαρμογών και να το παίρνω μαζί μου σε ταξίδια για τη δουλειά. Όσο για gaming, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτησεις, δεν το παίρνω για παιχνίδια εξάλλου, άντε κανένα wow το πολύ πολύ. Αυτή η ανάλυση της οθόνης πάντως σκοτώνει το developer, πώς να γράψεις κώδικα χωρίς να έχεις λίγη άπλα; Βέβαια, μεγαλύτερη ανάλυση = μεγαλύτερο ποσό, και δεν περισσεύουν κιόλας... ΥΓ: και κάτι ακόμα... από εγγύηση, ξέρει κάποιος να μου πεί τί γίνεται? Πόσος είναι ο χρόνος της αρχικής εγγύησης από Amazon;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα