Προς το περιεχόμενο

Asus 15.6-inch Laptop (Aluminium) - (Intel Core i7 3610QM 2.4GHz Processor, 6GB RAM, 1TB HDD, Windows 8) - 635€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως γίνεται να είναι 2.4GHz ενώ κι εγώ στο Macbook μου έχω 3610QM 2.3? Overclocked?

http://ark.intel.com/products/64899

Πάντως το laptop το βρίσκω σούπερ σε αυτά τα λεφτά. Ακόμη και με HD 4000. Και εγώ αυτήν έχω στο Macbook. Σπάνια χρησιμοποιείται η δεύτερη GeForce 650M.

P.S.

Specification/details: 15 Inch Laptop / Notebook / Series: Asus K55 / Processor: Intel Core i7-3610QM / RAM: 6 GB / Hard Disk Memory: 1,000 GB / Display: 15.6 Inch / Graphics Card: Intel GMA HD Graphics 4000 / Operating System: Microsoft Windows 8 64Bit / Clock Speed: 2,400 Mhz / Hard Drive Type: SATA Hard Disk Drive / Display Resolution: HD ready (1366 x 768) / Display Types: 16:9 Widescreen Display, LED Backlight Display / Graphics Memory: Shared Memory / Optical Disc Drives: DVD Writer / Networking: LAN 10/100/1000, W-LAN 802.11b, W-LAN 802.11g, W-LAN 802.11n, Bluetooth 4.0 / Connections: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0 / Video Outputs: HDMI, VGA D-Sub (HD-15) / Card Reader: 2in1 Card Reader / Webcam: 0.3 Megapixel / Special Features: Multi-Gesture / Multitouch Touchpad, Number Pad / Integrated Security: Kensington Lock Support / Design: Bronze / Battery: 6 Cell, Lithium-Ion / Weight: 2.6 kg / Design: Clamshell / Common Terms: LED, Intel, Windows 8

Source: idealo.co.uk

Δημοσ.

Αλλά αυτή η HD 4000 που πρέπει να φοράει καταστρέφει τα πάντα.

στο checkout υπολογίζεται με ελληνικό φπα

F4USz.png

Δημοσ.

Αλλά αυτή η HD 4000 που πρέπει να φοράει καταστρέφει τα πάντα.

αν και ενσωματωμενη πρεπει να ναι καλη στην αξιολογηση τον windows βγαζει καλα νουμερα απο οτι εχω δει
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρήγγειλα και μου ήρθε χθες (είχα να πάρω καινούργιο pc/laptop από το 2003!) ... πολύ ποιοτική κατασκευή, , είναι απολύτως αθόρυβο, αλλά δεν έχει Bluetooth όπως λέει το amazon.co.uk.

Επεξ/σία από finikis
Δημοσ.

Το παρήγγειλα και μου ήρθε χθες (είχα να πάρω καινούργιο pc/laptop από το 2003!) ... πολύ ποιοτική κατασκευή, αλλά δεν έχει Bluetooth όπως έχει το amazon.co.uk.

Η πρίζα είναι ευρωπαϊκή;

Δημοσ.

αλλά δεν έχει Bluetooth όπως έχει το amazon.co.uk.

δηλαδη το οτι γραφει για Bluetooth ειναι ανακρίβεια ???

Δημοσ.

Η πρίζα είναι ευρωπαϊκή;

Όχι δε είναι, είναι UK και θέλει adapter...

δηλαδη το οτι γραφει για Bluetooth ειναι ανακρίβεια ???

Ναι δυστυχώς είναι ... πιθανόν λάθος του amazon.co.uk...
Δημοσ.

ειναι πολυ καλη τιμη μιας και γω πριν 6μηνες πηρα αυτο της υπογραφης μου το k53sd με 680€ απ τα multirama..

οντως η γραφικων για εξοικονομηση ενεργεις δουλευει μονο σε παιχνιδια.

Και μενα με ξετρελανε,οντως πολυ καλη κατασκευη, του βαλα εγω αλλα 4 γιγα ραμ μιας που ηταν ξεφτιλα οι τιμες, και φυσαει......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...