DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 οχι ρε, ωραιος ειναι γενικα, καλη δουλεια κανει στα X MEN και Wolverine Γιατί λες όχι, το ίδιο είπα κι εγώ.
porco_rosso21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 κανει καλη δεδομενου το πως εχουν διαμορφωσει το χαρακτηρα...γενικα τον γουσταρω τον Τζακμαν οπου και αν παιζει, αλλα στο X Franchise παιζει ενα χαρακτηρα που πολυ μικρη σχεση εχει ουσιαστικα με αυτον που κανονικα επρεπε να παιζει, μη πω για το screening time του το οποιο το εχουν γαμησει, σε λιγο θα τον βαλουν να ηγειται X FORCE, AVENGERS, X MEN και FANTASTIC 4 μαζί!
KilliK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 αυτο το κανουν ηδη στα κομιξ εδω και χρονια.
nickmanak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Πολυ τουμπανο στα μπρατσα ηταν το παλληκαρι, τι τον ταιζαν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 κάτι που δεν τον έπιανε στα πόδια... 3
kirileman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Προχθές την είδα, την extended version, μια και άργησα. Χωρίς να έχω διαβάσει καμία κριτική, απλά θα πω ότι δε με ενθουσίασε. Την είδα γιατί "έπρεπε" να τη δω. Τίποτα περισσότερο. 1
therock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το τελευταιο που βγηκε α το δω 3D ή extended? Βασικα παντα προτιμαω το 3D, αλλα δεν ξερω μηπως τωρα χασω καποια απο τις περαιτερω σκηνες επειδη το extended δεν φαινεται να εχει βγει και σε 3D.
gavros10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Θα συμφωνησω και εγω με τον kirileman. Ειχε αθλιο cgi, η σκηνοθεσια ακομα χειροτερη και το σεναριο γεματο plot holes και βλακειες. Μονο ο hugh jackman βλεποταν. Περιμενω το days of future past μπας και δουμε κατι καλο. Μιας και τα εχουν κανει σαν τα μουτρα τους με την ιστορια και τα παραλληλα συμπαντα, αν δεν βγει καλο θα το συγχωρησω στον singer. Δεν θα φταιει αυτος
Sorath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως δεν κατάλαβα Την εγγονή ποιός και γιατί ήθελε να την σκοτώσει; Και ποιός την προστάτευτε;
Genatos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εγω δεν καταλαβα Γιατι επρεπε να το γυρισουν... Ταινια χωρις ουσια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 για την σκηνή στο τέλος ασφαλώς 3
KilliK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εγω δεν καταλαβα Γιατι επρεπε να το γυρισουν... Ταινια χωρις ουσια. κατι με incest ειχε να κανει, απο οτι καταλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα