Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν απο κανα μηνα πηρα ενα εξωτερικο. που μαλλον βιαστικα επειδη ειλικρινα τον πειρα για backup και δεν ξερω τιποτα για το αν εχει χρησιμοτητα

θελω να μου εξηγησετε πως γινετε να χαθουν τα αρχεια απο το σκληρο μου δισκο

δηλαδη πως γινετε να σβηστουν τα αρχεια εαν δεν δωσω εγω εντολη και εκτος απο το σεναριο του ιου αφου οσο αφορα για τους ιους ειμαι αρκετα "συντηρητικός" :P

Δημοσ.

Αφού βρήκες την σωστή κατηγορία δεν γίνεται να μην είδες και το σωστό(για την ερώτηση σου) θέμα

Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery

καλό διάβασμα....

Πραγματικά δεν το κάνω από κακία αλλά υπάρχουν τόσα πολλά γεγονότα που μπορούν να προκαλέσουν απώλεια δεδομένων που δεν αξίζει να φτιάξουμε λίστα.

Δημοσ.

αρκει να μου φερεις λιγα παραδειγματα αμα ειναι τοσα πολλα

και επισης δεν βρηκα τιποτα στο θεμα που μου εδειξες - εκει μιλαει για διαφορετικο θέμα

Δημοσ.

Το πιθανοτερο σεναριο για να χασεις τα παντα ειναι να χτυπησει ο δισκος , να τα φτυσει δηλαδη , μπορει και απο το πουθενα.Μετα αν καταλαθος τα σβησεις εσυ .Οσο περισσοτερα backup , τοσο λιγοτερες πιθανοτητες να την παθεις.Αν στον εξωτερικο κανεις backup αυτα που εχεις ηδη στον εσωτερικο παει καλα.Αν εκει σκοπευεις να μαζευεις τα πολυτιμα αρχεια σου , πχ τα τραγουδια , φωτογραφιες κλπ κλπ , τοτε οσο και να προσεχεις , αν δεν εχεις backup και του εξωτερικου , κατα προτιμηση εκτος pc, sigoyrow den eisai.

Δημοσ.

πριν απο κανα μηνα πηρα ενα εξωτερικο. που μαλλον βιαστικα επειδη ειλικρινα τον πειρα για backup και δεν ξερω τιποτα για το αν εχει χρησιμοτητα

ΜΕΧΡΙ εδω δεν καταλαβαινω τιποτα, αν μπορεις γινε ποιο σαφης οσον αφορα τη χρηση του δισκου.

δηλαδη πως γινετε να σβηστουν τα αρχεια εαν δεν δωσω εγω εντολη και εκτος απο το σεναριο του ιου αφου οσο αφορα για τους ιους ειμαι αρκετα "συντηρητικός" :P

Απο μονος του ο δισκος δεν κανει τιποτα

Τον δισκο τον πηρες καινουργιο;,μεταχειρισμενο;τον δουλευεις καθημερινα;

Και τελος τσεκαρισε το δισκο σε linux να δεις τι παιζει.

Δημοσ.

Παίδες νομίζω ότι ο δίσκος του παιδιού δεν έχει πρόβλημά.. άπλα τον αγόρασε για back up και πιστεύει ότι ήταν ανούσια η αγορά διοτι δεν κατανοεί για πιο λόγο είναι αναγκαίο το back up.

Δημοσ.

Μάλλον έχεις δίκιο. Αυτό πρέπει να εννοεί.

Θα θεωρεί ότι ο σκληρός που χρησιμοποιεί δεν πρόκειται ποτέ να πάθει κάτι, με εξαίρεση ίσως κανέναν ιό.

vaiosgtr ρίξε μια ματιά στα άλλα νήματα στην ενότητα που είμαστε και δες πόσα ξεκινούν με την φράση: "βοήθεια, ο σκληρός μου ξαφνικά δεν δουλεύει".

Φιλική συμβουλή, κράτα αντίγραφα των αναντικατάστατων αρχείων σου.

Πολλοί την έχουν πατήσει και άντε μετά να βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Παίδες νομίζω ότι ο δίσκος του παιδιού δεν έχει πρόβλημά.. άπλα τον αγόρασε για back up και πιστεύει ότι ήταν ανούσια η αγορά διοτι δεν κατανοεί για πιο λόγο είναι αναγκαίο το back up.

Noμίζω ότι εκφράζω όλους αν πω ότι κερδίζεις το βραβείο "Σουαχίλι" από το ίδρυμα αποκρυπτογραφήσεων "Μάντης Κάλχας".

δηλαδη πως γινετε να σβηστουν τα αρχεια εαν δεν δωσω εγω εντολη

Με σειρά πιθανοτήτων :

α) Μπορεί να δώσει εντολή ο αρχηγός τους, και να στα απαγάγουν εξωγήινοι (τα ΟΥΦΟ, υπάρχουν άλλωστε. Το λέει κι ο Χάρρυ Κλυνν : Link http://tinyurl.com/ckj3ryb). (...Αν ποτέ τα δεις, να προσέχεις την πόρτα.)

β) Μπορεί να δώσει εντολή ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, και να στα πάρουν φαντάρο : Link http://tinyurl.com/cn6v32g.

γ) Μπορεί να πέσει μετεωρίτης πάνω στον υπολογιστή σου. Link http://tinyurl.com/caxpdp8

δ) Μπορεί να χαλάσει ο σκληρός δίσκος (μπορεί να χαλάσει η πλακέτα του, οι κεφαλές του, τα platter του).

ε) Μπορεί να χαλάσει η θήκη του εξωτερικού (μπορεί να χαλάσει ο disk controller της, η USB υποδοχή της, τα μικροηλεκτρονικά της).

( ...βρε συ, τί είναι ένας σκληρός δίσκος, και νομίζεις ότι θα "ζει" αιωνίως...; Μια συσκευή είναι, και μάλιστα πολύ λεπτοφτιαγμένη και συνεπώς εξαιρετικά ευαίσθητη. Πρακτικά, ας πούμε ότι δεν πολυδιαφέρει από κάποια κασσέτα καταγραφής ήχου, ή video. Ε την εμπιστεύεσαι μια κασσέτα, για πάντα;

Για την ιστορία, επίσης, το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που έχει να σ' ανησυχεί είναι οι "ιοί". Είτε είσαι "συντηρητικός", είτε...ρηξικέλευθος)

• Like 3
Δημοσ.

Noμίζω ότι εκφράζω όλους αν πω ότι κερδίζεις το βραβείο "Σουαχίλι" από το ίδρυμα αποκρυπτογραφήσεων "Μάντης Κάλχας".

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Καθόλου μη γελάς. Εγώ που υποτίθεται πως είμαι πολύ προσεκτικός με τις αναγνώσεις και συνήθως καταφέρνω να συντονιστώ με το πνεύμα του κάθε ποιητή, δεν θα το έπιανα με τίποτα αυτό που έπιασες...

Δημοσ.

Αρχικό μήνυμα....

Μεταφρασμένο μήνυμα...

:P :lol: :lol:

Δημοσ.

Χαχ. Ρησπέκτ μεθ' υποκλίσεως...

(...όντως, ένα κακό που έχω εγώ, είναι πως δίνω σημασία σε Ο,ΤΙ διαβάζω, και ΜΕΤΑ προσπαθώ να ξεσκαρτάρω...Δεν το 'χω αυτό το να "δω" τη...φύρα με τη μία, και να μη της δώσω σημασία... Ξέρει ο Αντώνης που με λαΐκεψε λίγο πιο πάνω τί λέω...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...