Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω φτιάξει μία εργασία σε c++ (με το geany) η οποία έχει να κάνει με Stack array και postfix. Λειτουργεί "σωστά" δηλαδή τα αποτελέσματα είναι μια χαρά απλώς η συνάρτηση Top() που επιστρέφει το πάνω πάνω στοιχείο της στοίβας με τον τροπο που έχω κάνει έιναι άχρηστη :P . Επίσης εμφανίζει exception μόνο stackoverflow και underflow αλλά όχι emptystackexception. Το πρόβλημα έιναι πως ο καθηγητής ζητάει να υπάρχουν όλες οι συναρτήσεις που χρησιμοποιεί μια στοίβα. Αν υπάρχει κάποιος να του στείλω την εργασία(λίγες γραμμές και αρκετά απλή) να μου πει πως μπορώ να βάλω στο παιχνίδι και την Top(), γιατί μετά από τόσες ώρες μου φένονται κινέζικα, θα του ήμουν πολύ ευγνώμων. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορείς να παραθέσεις δημόσια μονάχα όσα αποσπάσματα θεωρείς προβληματικά, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Σε γενικές γραμμές όμως υπάρχουν στο Ιντερνετ άπειρες υλοποιήσεις στοίβας με πίνακα. Π.χ.: http://en.wikipedia.org/wiki/Stack_%28abstract_data_type%29#Array (είναι σε C, αλλά αυτό λογικά δεν πρέπει να επηρεάζει σε κάτι το πρόβλημά σου... τσέκαρέ το μήπως σε βοηθήσει).

Δημοσ.

Το "πρόβλημα'' είναι στο πως συνδέονται όποτε πρέπει να τα ποστάρω όλα( και αν δώσει κάποιος τα ίδια μπορεί να μηδενιστώ :P ). Θα κοιτάξω αυτό που μου έστειλες ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...