Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα κάνετε έτσι ?

Πληρώνεις ένα κάρο λεφτά και δεν έχεις ούτε τα χαρακτηριστικά του μηχανηματός μου που το έφτιαξα το 2008 με πολύ λιγότερα από τα μισά λεφτά, και έχω και ssd γρήγορο σκληρό και μηχανικό και 23" οθόνη και 8gbytes ram γρήγορης και κάρτα γραφικών geforce gts 250 που παίζει όλα τα παιχνίδια σε full ανάλυση και full ποιότητα και αυτά που θα βγαίνουν για πολλά χρόνια ακόμα.

ΓΙα να σας δω να παίζεται crysis 2 ή 3 στα 1980χ1080 με full ποιότητα.

Το Adobe Cs6 dreamweaver κλπ ξεκινάνε σε κλάσματα δευτερολέπτου από την στιγμή που θα τα πατήσω τι να λέμε τώρα ;

Πάντως το Mac OSx σαν λειτουργικό το παραδέχομαι είναι το καλύτερο που υπάρχει μακάρι να το άνοιγαν ώστε να τρέχει σε όλα τα desktop pc.

Δημοσ.

Δισκοι με μηχανικα μερη ,καρτες γραφικων με λιγη ram , και τα 8gb ram ειναι λιγα επρεπε να εχουν min 12gb απο την αλλη τα χρηματα τους τα αξιζουν λογω του design που πραγματικα ειναι κορυφαιο ... Απο την αλλη οποιος θελει ενα γρηγορο μηχανημα για osx φτιαχνει ενα hakintosh και τελος...και πολυ ποιο γρηγορο θα ειναι και την δουλεια του θα κανει με τα μισα χρηματα .... και πανω απο ολα φοραει και ενα πολυ καλο ssd και.....αντε γεια !

Δημοσ.
Πλάκα κάνετε έτσι ?

Πληρώνεις ένα κάρο λεφτά και δεν έχεις ούτε τα χαρακτηριστικά του μηχανηματός μου που το έφτιαξα το 2008 με πολύ λιγότερα από τα μισά λεφτά' date=' και έχω και ssd γρήγορο σκληρό και μηχανικό και 23" οθόνη και 8gbytes ram γρήγορης και κάρτα γραφικών geforce gts 250 που παίζει όλα τα παιχνίδια σε full ανάλυση και full ποιότητα και αυτά που θα βγαίνουν για πολλά χρόνια ακόμα.

ΓΙα να σας δω να παίζεται crysis 2 ή 3 στα 1980χ1080 με full ποιότητα.

Το Adobe Cs6 dreamweaver κλπ ξεκινάνε σε κλάσματα δευτερολέπτου από την στιγμή που θα τα πατήσω τι να λέμε τώρα ;

Πάντως το Mac OSx σαν λειτουργικό το παραδέχομαι είναι το καλύτερο που υπάρχει μακάρι να το άνοιγαν ώστε να τρέχει σε όλα τα desktop pc.[/quote']

Ρε φιλος γιατι συκρινεις διαφορετικες κατηγοριες μηχανηματων; Τι σχεση εχει ενα All in one που τα χει ολα ενσωματωμενα στην οθονη με το pc σου που ξεχωριστα ειναι η οθονη κ ξεχωριστα ο πυργος;

Αν τα χε αυτα τα specs ο νεος iMac δε ταν τοσο λεπτος ουτε θαυμα μηχανικης.. Ενα τερατουργημα αντιαισθητικο με παχος τοιχου θα ταν!

Ειναι σα να συγκρινεις πορτοκαλια με μηλα.. Αλλα προσφερει το ενα κ αλλα το αλλο. Κ πιστεψε με αυτος που θα παρει iMac δε θα το παρει με κριτηριο αν παιζει Crisis αλλα πολυ απλουστατα αν τον.. βολευει! Σε design, λειτουργικο, integration μεταξυ iOS συσκευων κ.ο.κ.

Sent from my iPhone 4S using Insomnia

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...