Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

trans.gifiMac 21.5-inch: 2.7GHz €1.499,00

• 2.7 GHz Quad Core Intel Core i5/ 6MB shared L3 cache
  • 1TB 5400 rpm
  • 8GB DDR3 στα 1600MHz
  • NVIDIA GeForce GT 640M με μνήμη 512MB GDDR5

iMac 21.5-inch: 2.9GHz €1.699,00

• 2.9GHz quad-core Intel Core i5 με 6MB L3 cache
  • 1TB 5400 rpm
  • 8GB DDR3 στα 1600MHz
  • NVIDIA GeForce GT 650M με μνήμη 512MB GDDR5

iMac 27-inch: 2.9GHz €2.099,00

• 2.9GHz quad-core Intel Core i5 με 6MB L3 cache
  • 1TB 7200 rpm
  • 8GB DDR3 στα 1600MHz
  • NVIDIA GeForce GTX 660M με μνήμη 512MB GDDR5

iMac 27-inch: 3.2GHz €2.299,00

• 3.2GHz quad-core Intel Core i5 με 6MB L3 cache
  • 1TB 7200 rpm
  • 8GB DDR3 στα 1600MHz
  • NVIDIA GeForce GTX 675MX με μνήμη 1GB GDDR5

Δημοσ.

Ο high-end 27'' κοστίζει 1699 στερλίνες στην Αγγλία .. Άρα όπως θα δείτε πιο κάτω υπάρχει μια διαφορά 200 ευρώ από την Ελληνική τιμή .. Επίσης αν λάβει κανείς υπόψη το ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί και φοιτητική έκπτωση της τάξεως των 15%-20% στην Αγγλία, τότε η διαφορά τιμής είναι περίπου 400-450 ευρώ .. Ε, δεν τα λές και λίγα :P

post-81996-0-92798700-1354121048_thumb.png

Δημοσ.

είσαι σίγουρος οτι θες να μαθεις;

Ρωτησα,γι'αυτο:

Δεν έχει κανένα νόημα υπολογιστής εν έτη 2012/13 χωρίς SSD.

Δημοσ.

Στην ουσια εκει ειναι ολο το ζουμι στο "υβριδικο " ssd ,αν γνωριζει καποιος τιμη να μας ενημερωσει ,εκτος αν δεν εχουν ανακοινωθει ακομα για Ελλαδα.Ασε που τους εχω ικανους να μην τα εισαγουν καν...Να εικασω πως για την τοπ εκδοση 8α ειναι 2500+

Δημοσ.

Καλά παίδες από golden-i θα πρέπει η τσέπη να είναι βαθιά. Καλύτερα να περιμένει κάποιος να τους φέρουν και άλλα καταστήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξέρω ρε παιδια,αλλα όταν βλέπω τις τιμες στα Mac, αμέσως μου έρχεται στο μυαλό τι PC θα έφτιαχνα (ονειρική συνθεση) και θα μου έμεναν και λεφτά να φώναζα το φίλο μου με το ZZR να φτιάχναμε ενα dual boot με windows και OsX

Επεξ/σία από veider
Δημοσ.

Δεν έχει κανένα νόημα υπολογιστής εν έτη 2012/13 χωρίς SSD.

η μήλο το ξέρει αυτό;

η τηλεόραση που θα βγάλουν του χρόνου άραγε θαχει κανα πεντοχιλιαρο;

Δημοσ.

Στην ουσια εκει ειναι ολο το ζουμι στο "υβριδικο " ssd ,αν γνωριζει καποιος τιμη να μας ενημερωσει ,εκτος αν δεν εχουν ανακοινωθει ακομα για Ελλαδα.Ασε που τους εχω ικανους να μην τα εισαγουν καν...Να εικασω πως για την τοπ εκδοση 8α ειναι 2500+

Στην Αμερικη το Fusion Drive(που συνδυαζει εναν 128gb ssd μαζι με τον υπαρχοντα 1TB σκληρο δισκο) κοστιζει σαν upgrade $250.

Οποτε εδω θα κοστιζει περι τα 250-300€ για να βαλεις τον 128gb ssd/fusion drive.

Πολλα χρηματα για 128gb ssd και δυστυχως δεν ειναι και user-replaceable. Αν δηλαδη σου χαλασει σε 2 χρονια ή απλα θελεις μεγαλυτερο , θα υπαρχει προβλημα γιατι δεν μπορει ο χρηστης να βαλει ενα κοινο ssd του εμποριου.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλα χρηματα για 128gb ssd και δυστυχως δεν ειναι και user-replaceable. Αν δηλαδη σου χαλασει σε 2 χρονια ή απλα θελεις μεγαλυτερο , θα υπαρχει προβλημα γιατι δεν μπορει ο χρηστης να βαλει ενα κοινο ssd του εμποριου.

Όντως είναι άπειρα πολλά τα χρήματα, αλλά το σενάριο που αναφέρεις δεν είναι κάτι που συμβαίνει.

Πρώτον, ένας SSD δεν είναι και τόόόσο εύκολο να χαλάσει ώστε να χρειαστεί αντικατάσταση.

Δεύτερον, μεγαλύτερο δύσκολα να χρειαστείς, διότι δεν έχεις αποκλειστικά SSD στο μηχάνημα και το Fusion Drive δεν είναι SSD με την "παραδοσιακή" έννοια. Το OS X θα βλέπει μόνο ένα drive του 1 TiB. Η δουλειά του flash-drive θα γίνεται "under-the-hood", δε φαίνεται σε εσένα πουθενά. Λειτουργεί περίπου όπως ένας OCZ Synapse.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...