Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ... Τον τελευταίο καιρό όταν μιλάω και ακουμπήσω λίγο τν οθόνη πατιέται μια η σίγαση την άλλη το μικρόφωνο πράγμα που έχει γίνει αρκετά εκνευριστηκό.

Το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε νομίζω από τότε που άλλαξα οθόνη χωρίς να είμαι και σίγουρος!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθώ αποπ αυτό τ εκνευριστηκό πρόβλημα εκτός από το να μιλάω με handsfree :) ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μονος σου την άλλαξες την οθόνη;

Άσχετο(ελαφρώς), όταν μιλάς στο τηλέφωνο γιατί δεν κλειδώνεις ώστε να μην πατιέται τίποτα;

Δημοσ.

Οχι δεν την άλλαξαν μόνος μου αλλά καλύτερα να το έκανα εγώ όπως φαίνεται. Restore έκανα αλλά τίποτα τώρα;

Δημοσ.

Φυσικά και αλλάζει. Είναι καλώδιο ταινία που μεταξύ των άλλων παει και στο κουμπί που κλειδώνει το τηλέφωνο αλλά και στο άνω μικρόφωνο.

Sent from my iPad using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου προτεινα να μην ξανανοιξει το κινητο μονο για το proximity sensor.Αν ειναι jailbroken υπαρχει ενα tool στο cydia που βοηθαει αρκετα. Μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη, κατι σε "call lock" ή κατι τετοιο.

Δημοσ.

Αλλάζει και κοστίζει 13 ευρώ απότι μου είπε σήμερα φίλος τεχνικός τον οποίο πήρα για αλλαγή του ακριβώς ίδιου σε τηλέφωνο μιας φίλης που θα του πάω εντός της εβδομάδας

Δημοσ.

13 ευρω σου ειπε για την αλλαγη η μονο για το ανταλλακτικο?

13 ευρώ το ανταλλακτικό και 15 εργασία χρεώνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...