G10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά ... Τον τελευταίο καιρό όταν μιλάω και ακουμπήσω λίγο τν οθόνη πατιέται μια η σίγαση την άλλη το μικρόφωνο πράγμα που έχει γίνει αρκετά εκνευριστηκό. Το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε νομίζω από τότε που άλλαξα οθόνη χωρίς να είμαι και σίγουρος! Υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθώ αποπ αυτό τ εκνευριστηκό πρόβλημα εκτός από το να μιλάω με handsfree ; Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Μονος σου την άλλαξες την οθόνη; Άσχετο(ελαφρώς), όταν μιλάς στο τηλέφωνο γιατί δεν κλειδώνεις ώστε να μην πατιέται τίποτα; Sent from my iPhone using Insomnia
G10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Οχι δεν την άλλαξαν μόνος μου αλλά καλύτερα να το έκανα εγώ όπως φαίνεται. Restore έκανα αλλά τίποτα τώρα; Sent from my iPhone using Insomnia
G10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ... Γνωρίζουμε αν αλλάζει? Sent from my iPhone using Insomnia
matman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Φυσικά και αλλάζει. Είναι καλώδιο ταινία που μεταξύ των άλλων παει και στο κουμπί που κλειδώνει το τηλέφωνο αλλά και στο άνω μικρόφωνο. Sent from my iPad using Insomnia
athlios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα σου προτεινα να μην ξανανοιξει το κινητο μονο για το proximity sensor.Αν ειναι jailbroken υπαρχει ενα tool στο cydia που βοηθαει αρκετα. Μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη, κατι σε "call lock" ή κατι τετοιο.
iMarilina Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αλλάζει και κοστίζει 13 ευρώ απότι μου είπε σήμερα φίλος τεχνικός τον οποίο πήρα για αλλαγή του ακριβώς ίδιου σε τηλέφωνο μιας φίλης που θα του πάω εντός της εβδομάδας Sent from my iPhone using Insomnia
athlios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 13 ευρω σου ειπε για την αλλαγη η μονο για το ανταλλακτικο?
iMarilina Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 13 ευρω σου ειπε για την αλλαγη η μονο για το ανταλλακτικο? 13 ευρώ το ανταλλακτικό και 15 εργασία χρεώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα