aivori123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα σε όλους έχω μια ερωτήσει δεν ξέρω κατά πόσο αστεία θα φανεί .. ποσό δύσκολο είναι να αλλάξεις μια μητρική ένα ιδει έχεις την καινούργια σ χεριά και το laptop είναι ήδη ξεμονταριστώ .. γ να καταλαβαίνεται τ ενοω... τη θα χρειαστεί επιπλέον εκτός το να την βιδώσω και να συνδέσω επάνω της όλα όσα χρειάζεται??? αυτή είναι η μητρική!!!
tasos555 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 αν είναι ανηγμενο όχι και πολύ δύσκολα εγώ πρόσφατα έφτιαξα τον υποδοχέα φόρτισης που μου είχε σπάσει χρηστικέ να βγάλω ψηχτρα και κάρτα γραφικών για να τον κολησω με το κολιτιρη
aivori123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 άμα σου πω πως αυτό είναι το πρόβλημα μου.... υποδοχέας φορτιστή !!!! αλλά τον έκανα επισκευή μια φορά και μου πήρε 160 ευρώ και τώρα δεν είμαστε γ τέτοια....
tasos555 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 ειναι πανο στην μητρικη ο υποδοχεα αν μπορεις πες το λαπτοπ
tasos555 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 λιπών από ότι είδα είναι πανό στην μητρική και αυτό σημενη πως είναι κολλήσεις δυσκολότερο από τον ανεξάρτητο υποδοχέα στο να κολληθεί επίσης υπαρχή μια πιθανότητα να έχει σπάσει η μητρική. εχεις δυο επιλογες να το πας σε ηλεκτρολόγο και να του πεις να σου κολλήσει τον υποδοχέα και θα σου πει πιστεύω ένα 30-50 ή να το κανείς εσύ, εγώ στην θέση σου θα το κόλλαγα αλλά αφού έχεις την κενουργια μητρική βαλτει δεν σου χρίζετε τίποτα άλλο. α και δες αν έχει Thermal Paste ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών
aivori123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 οκ φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, μαλον θα βάλω την καινούργια γ να είμαι ήσυχος και να μην μπω σε διαδικασία κόλα ξεκολα...
doakes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καταρχας δεν κανει τετοιες δουλειες ηλεκτρολογος αλλα ηλεκτρονικος και δευτερον αν σου πηρε την προηγουμενη φορα 160 ευρω απλα για να κολλησει το βυσμα φορτισης τοτε σε κατακλεψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα