Udaba Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Προσπαθώ να κάνω φορμάτ μέσω Pc Companion σε Xperia Mini ST15i , αλλά μου βγάζει το παρακάτω : http://bayimg.com/IAGICaAeI * Έχω τον bootloader unlocked . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Ή έχεις custom ROM ή φταίει ο bootloader που είναι unlocked. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μπορώ να κάνω κάτι για να κάνω φορμάτ ; custom rom δεν έχψ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Κανεις καμιά ιδέα πως να ξανα κλειδώσω τον bootloader ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δε γίνεται αν ήταν κρυπτογραφημένος και της Sony νομίζω πως είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Οπότε δεν μπορώ να το κάνω φορμάτ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Κανένας που μπορεί να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iniohos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μεσα απο το κινητο, στις ρυθμισεις εχει μια επιλογη που λεει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Το δοκιμασες αυτο? Φανταζομαι πως πριν κανεις κατι,εχεις κρατησει backup τα δεδομενα σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα