Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, μου έβαλαν πρόσφατα τα windows 8 και έκανα install το στικάκι για το Internet της Vodafone (Vodafone Mobile BroadBand) και μου βγάζει ένα πρόβλημα στο σύστημα μόλις ανοίγω την εφαρμογή....πήρα τηλέφωνο την Vodafone και μου είπε ότι πρέπει να κατεβάσω το install για τα windows 8 και οτι το προβλημα είναι του υπολογιστή και όχι του προγράμματος....έκανα install την τελευταία έκδοση και πάλι το ίδιο πρόβλημα λέει...έβγαλα φωτογραφία από κάτω να το δείτε....μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω...

post-252559-0-67506900-1354101964_thumb.jpg

Δημοσ.
πήρα τηλέφωνο την Vodafone και μου είπε ότι πρέπει να κατεβάσω το install για τα windows 8 και οτι το προβλημα είναι του υπολογιστή και όχι του προγράμματος....έκανα install την τελευταία έκδοση και πάλι το ίδιο πρόβλημα λέει...έβγαλα φωτογραφία από κάτω να το δείτε....μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω...

Την έκδοση για Windows 8 εγκατέστησες σίγουρα; Όπως σου είπαν πρέπει να εγκαταστήσεις την έκδοση για την συγκεκριμένη πλατφόρμα που ενδιαφέρεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

για το συγκεκριμενο προβλημα δεν μπορω να σου βρω λυση αλλα στη θεση σου θα δοκιμαζα την εξης παντετα, αν εχεις αλλο στικακι ανοιχτου κωδικα που να δεχεται ολες τις εταιριες η και απο κινητο να βαλεις την καρτα sim στο στικακι να φτιαξεις ενα profile network με APN:web.session για καρτοινερνετ η internet.vodafone.gr η σκετο internet για συμβολαιο με Dial number: *99# η σε κινητο με ρυθμισεις ιντερνετ APN:web.session για καρτοιντερνετ η internet.vodafone.gr η σκετο internet για συμβολαιο ρυθμιση usb ως μοντεμ και ενα προγραμμα pc suite phone για να συγχρονιζεται η συσκευη με pc και να παιρνει ιντερνετ απο κινητο στο pc, ψαξτο λιγο με το εναν η με τον αλλον τροπο θα δουλεψει, εχω πειραματιστει με ολες τις εταιριες κινητης με mobile internet απο κινητο σε pc και δουλεψε.

Δημοσ.

μπουρτζοβλαχε, αυτη η μεθοδος dial-up που περιγραφεις δεν χρησιμοποιει GPRS?

Να υποθεσω πως δεν εχει καμια σχεση με ταχυτητες 3G και πρεπει να εχει γαμω τις χρεωσεις?

Η δεν ειναι ετσι?

Για δωσε κανα info περισσοτερο... :-)

Δημοσ.

dial number *99# γραφω και οχι dial up, που σημαινει αριθμος κλησης που το εχουν ως προεπιλογη ολες οι εταιριες, και οχι δεν εχει εξτρα χρεωση γιατι δεν ειναι κοινη καρτα αριθμου κλησης συνδεσης, οι καρτες για mobile internet ειναι αλλου ειδους καρτες και οσο για 3g ταχυτητες εφοσον η συσκευη υποστηριζει 3g δικτυο και αναλογως το φασμα που υποστηριζει η συσκευη ναι ειναι εφικτο, παντως πληροφοριακα για τους ψαγμενους στο εξωτερικο οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν τα κινητα ως μοντεμ σαν στικακι σε φορητο pc εδω στο ελλαντα οι εταιριες μαρκεντιγκ πλασαρουν τα στικακια μαζι με την καρτα sim. ;)

PS οταν πηγα σε καταστημα vodafone να παρω sim καρτοινετρνετ για το καλοκαιρι ο υπαλληλος μου εδωσε και στικακι και λεω δεν το θελω εχω ενα απο wind ξεκλειδωτο και με κοιτουσε σαν εξωγηινο :-D

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...πήγα στη vodafone σήμερα και μου είπαν ότι μπορώ να το συνδέω με το wifi στα networks και να μπαίνω και όχι με το πρόγραμμα της vodafone...

Και εγώ με το κινητό έμπαινα κάποτε άλλα είδα πρόσφατα την προσφορά για τους φοιτητές και την έβαλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...