georsev Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 θα ηθελα να μου πρωτεινετε καποιο τροπο καποια συσκευη που να μετατρεπει το ρευμα απο 12v σε 220v ασφαλες και να ειναι σταθερο ωστε να μην παρω στα χερια το λαπτοπ μου και να μην δουλευει 1ωρα και να σωνει την μπαταρια του αυτοκινητου.Εχει σχετικα μεγαλη μπαταρια το αυτοκινητο και το λαπτοπ ειναι ενα probook 4330s.
CmdShepard85 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μπορεις να βρεις στο Πλαισιο. Αμα θελεις κανονικη πριζα να συνδεεις τα παντα ολα δες εδω, αμα θελει συγκεκριμενα για λαπτοπ δες εδω.
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 inverter και απο εμενα... Δες π.χ. αυτό http://www.ebay.com/itm/DC-12V-to-AC-220V-Car-Auto-Power-Inverter-Converter-CHARGER-Adapter-200W-USB-/360503472844?pt=US_Power_Inverters_&hash=item53efae72cc Κ εγω πηρα ενα ρε παιδια απο ebay σαν το απο πανω με 10-12 ευρω αλλα δεν εχει γειωση... να βαζω το λαπτοπ ή θα εχει θέμα; (sorry για το spoiling)
georsev Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ειναι δοκιμασμενα αξιοπιστα η το λαπτοπ θα μου μινει στο χερι;χωρις μπαταρια θα το δουλευω η δεν θα ειναι σταθερο και θα σβυνει;
CmdShepard85 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Εχεις εγγυηση απο το inverter αρα οτι συμβει στο αντικαθιστουν. Αλλα δεν νομιζω να συμβει κατι. Το μονο που θα κανεις ειναι να πας καμια βολτα με το αμαξι να μη σου αδειασει καμια μπαταρια και εχεις αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα