aer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν καποιος γνωρίζει την απόδοση που θα έχει ένας i3 2ης γενιάς σε προγραμματα autocad & photoshop κυρίως. Θα ήθελα ένα λαπτοπ που να βγάλει για 2-3 χρόνια με αυτά τα προγράμματα χωρίς να αγκομαχάω και εγώ και το μηχάνημα. Αξίζει να δω κατι σε i3 ή όχι, ιδού η ερώτηση. Κάθε προσωπική εμπειρία η/και βοήθεια ευπρόσδεκτη! ΥΓ. Υπόψην ότι ο ι3 προκύπτει από το διαθέσιμο μπατζετ, και επίσης ότι χρειάζομαι φορητό αποκλειστικά και όχι σταθερό.
flea1313 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 οικονομικό και αξιόπιστο το Lenovo http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2173
trek Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 ...Αξίζει να δω κατι σε i3 ή όχι, ιδού η ερώτηση. Ένας i5 λόγω turbo boost θα βοηθήσει λίγο περισσότερο, για την χρήση που προορίζεται, αλλά το αρνητικό είναι οτι θα κοστίσει και κανα 100άρικο παραπάνω. Mια χαρά πάντως θα δουλέψεις και με i3..μην ανησυχείς.
LambisElef Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/2407433/Fujitsu-LifeBook-AH532-i5-3210M-4GB-500GB-HD-FreeDOS.html ο οποίος είναι φθηνότερος και καλύτερος σε επιδόσεις από τον lenovo με μόνο αρνητικό την οθόνη http://www.skroutz.gr/s/2493858/Samsung-300E5C-S04-i5-3210-4GB-500GB.html ένας με καλούτσικη καρτούλα http://www.skroutz.gr/s/2378816/HP-Pavilion-g6-2153-ev-A8-4500M-4GB-320GB.html πολύ καλά γραφικά και τετραπύρηνος επεξεργαστής http://www.skroutz.gr/s/2524217/Dell-Inspiron-15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB-W8.html κορυφαία επιλογή από εμένα
aer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πρώτα θα ήθελα να καταλήξω αν ενας intel i3 m θα μου κανει με άνεση τη δουλειά για 2-3 χρόνια και μετά μοντέλα βρίσκουμε. εξάλλου όσο δουλευει ο παλιός δεν βιάζομαι για αγορά εδώ και τώρα. Δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν... το μπατζετ είναι πολύ περιορισμένο με οι επιλογές μου επίσης περιορίζονται σε κατι με i3 (γιατί κοιτάω συγκεκριμένες μαρκες που έχω καλή εμπειρία με εγγυηση 2τίας+ κτλ). Ομως επειδή δεν έχω εμπειρία με τον επεξεργαστή αυτόν, ρωτάω αν καποιος από το φορουμ έχει εμπειρία με τα συγκεκριμένα προγράμματα που αναφέρω. Φίλε Trek Για i5 ηθελα και εγώ γιατί ξερω ότι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο (που λενε), αλλά αν ο ι3 τρεχει επίσης στρωτά να κοιτάξω εκεί (φυσικά ο λόγος είναι το κατοστάρικο το οποίο δεν υπάρχει). Αυτό που δεν θελω με τπτ είναι να παρω τώρα κατι και σε 1 χρόνο να μην μου τρέχει στρωτά, γιατί οκ θα τρέχει σίγουρα, εδώ ο παλιός που είναι 4-5τίας τρεχει απλά από εντολή σε εντολή και ανάλογα με το φόρτο του μπορείς να πας και για ένα καφε που λεει ο λόγος. Εσύ έχεις εμπειρία από τα προγράμματα που γράφω, γιατί εκεί θα γίνεται η δουλειά κατά 80%?
Antwni Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου εγω θα σου πρότεινα το fujitsu (που σου παρέθεσε ο lampis...αυτό έχω και εγω)...δεν θες κάτι παραπάνω...κάνε και μια επέκταση εγγύησης για να είσαι ήσυχος...παίρνει μέχρι 16gb ram (δεν θα σου χρειαστεί ποτέ αλλά στο αναφέρω) ...το αρνητικό είναι ότι δεν έχει και τέλεια οθόνη (οπως διαβάζω...εγω δεν ξέρω να σου πω...την δουλεια της την κάνει σε μενα ) και επίσης δεν έχει λειτουργικό αν σε πειράζει αυτό... Αυτά ότι άλλο θες εδώ είμαστε... Edit: Τώρα είδα οτι κοιτάς μια καλυτερη μάρκα... http://www.skroutz.g...-4GB-320GB.html πολύ καλά γραφικά και τετραπύρηνος επεξεργαστής Δεν σημαίνει οτι επειδή είναι τετραπύρηνος είναι καλύτερος απο έναν i5 που είναι διπύρηνος....
LambisElef Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου εγω θα σου πρότεινα το fujitsu (που σου παρέθεσε ο lampis...αυτό έχω και εγω)...δεν θες κάτι παραπάνω...κάνε και μια επέκταση εγγύησης για να είσαι ήσυχος...παίρνει μέχρι 16gb ram (δεν θα σου χρειαστεί ποτέ αλλά στο αναφέρω) ...το αρνητικό είναι ότι δεν έχει και τέλεια οθόνη (οπως διαβάζω...εγω δεν ξέρω να σου πω...την δουλεια της την κάνει σε μενα ) και επίσης δεν έχει λειτουργικό αν σε πειράζει αυτό... Αυτά ότι άλλο θες εδώ είμαστε... Edit: Τώρα είδα οτι κοιτάς μια καλυτερη μάρκα... Δεν σημαίνει οτι επειδή είναι τετραπύρηνος είναι καλύτερος απο έναν i5 που είναι διπύρηνος.... Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα ότι είναι ανώτερος του i5. Πάντως, για μένα αν δε θέλει παιχνιδάκια, τον fujitsu, αν θέλει παιχνιδάκια τον HP
Antwni Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα ότι είναι ανώτερος του i5. Πάντως, για μένα αν δε θέλει παιχνιδάκια, τον fujitsu, αν θέλει παιχνιδάκια τον HP Ναι το ξέρω εγω οτι δεν το εννοείς απλά έτσι όπως το γράφεις φαίνετε πολύ δελεαστικό Τώρα το fujitsu είναι πολύ vfm αλλά από ότι καταλαβαίνω προτιμάει ''καλύτερες μάρκες''
LambisElef Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Πάντως για μένα το HP δεν έχει να ζηλέψει ούτε σε μάρκα ούτε σε ποιότητα από το fujitsu
Antwni Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δεν συγκρίνεται φίλε μου!! Άλλη χρηση το ένα άλλη το άλλο...(αν λες για το hp με dual cards) Αν και εγώ προτιμάω fujitsu παρά hp...τα κατατάσω μαζί με τα τουβλο-χ (γνώμη μου φυσικά )
aer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι το ξέρω εγω οτι δεν το εννοείς απλά έτσι όπως το γράφεις φαίνετε πολύ δελεαστικό Τώρα το fujitsu είναι πολύ vfm αλλά από ότι καταλαβαίνω προτιμάει ''καλύτερες μάρκες'' Φίλε μου δεν έχω αναφερθεί σε μαρκες. Tι εννοείς "καλύτερες μαρκες"? Tο laptop θελω οπωσδήποτε να έχει win7 για να τρεχουν τα προγράμματα μου και εγγύηση 2τίας (ή επέκταση σε 2τία/3ετία). Τα υπόλοιπα είναι υπο συζήτηση. Αν παντως αναφέρεσαι σε εμένα δεν έχω κόλλημα με μάρκες και μοντέλα. Τη δουλειά του θελω να κανει. Πάντως η ερώτηση μου αφορούσε επεξεργαστές και όχι λαπτοπ. Από ότι κατάλαβα μαλλον είμαι εντάξει με το intel i3 αλλά προτιμότερο ειναι να βρω κατι σε i5.
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου δεν έχω αναφερθεί σε μαρκες. Tι εννοείς "καλύτερες μαρκες"? Ξερω γω...αν είσουν dellακιας δεν θα έπαιρνες με τίποτα ένα fujitsu θα το σνόμπαρες Eγω θα σου έλεγα τότε να κοιτάξεις το fujitsu που πόσταρε ο lampis στο post #5 εκτός και αν σου είναι μεγάλο πρόβλημα ότι δεν έχει windows....με 50 ευρώ πας στα 3 χρόνια εγγύηση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα