Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Mozilla κυκλοφόρησε μια νέα δοκιμαστική έκδοση του δημοφιλούς φυλλομετρητή της, μια έκδοση η οποία φέρει την κωδική ονομασία Firefox 18 beta[/b] για Windows, Mac και Linux. Η συγκεκριμένη έκδοση προσθέτει ένα πλήθος χαρακτηριστικών και βελτιώσεων υποσχόμενων να αυξήσει την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγησή του στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει δυνατότητες δημιουργία διαδικτυακών java script εφαρμογών ενώ τα διάφορα παιχνίδια πλέον τρέχουν σαφώς καλύτερα χάρη σε ένα νέο χαρακτηριστικό γνωστό ως IonMonkey.Συγκεκριμένα το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει στον Firefox να διαχειρίζεται με πιο αποτελεσματικό τρόπο διεργασίες της java script ενώ είναι εφικτή η διενέργεια ρυθμίσεων που δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με το JagerMonkey. Τέλος μπορεί να παραλείψει την μετάφραση κώδικα των λειτουργιών της java script σε 32 και 64 bit ΑRM αρχιτεκτονικές.

Όσοι χρήστες διαθέτουν συσκευές Mac, η Mozilla βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να τους ανακοινώσει ότι η νέα έκδοση του φυλλομετρητή της θα υποστηρίζει πλέον και οθόνες Retina ενώ υπάρχει και ενσωματωμένος PDF viewer. Για την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Mozilla.

Link.png Site: Techspot

Επεξ/σία από z4rx07
Δημοσ.

Σημασία έχει ότι προσφέρει ταχύτητα αλλά και σταθερότητα, αυτό μας ενδιαφέρει άμεσα...

• Like 3
Δημοσ.

Το IonMonkey ειναι η νεα Javascript engine του Firefox, η οποια συμπληρωνει (δεν αντικαθιστα) την παλια JagerMonkey.

Mην περιμενετε ακομη τρελες διαφορες στην ταχυτητα των javascript εφαρμογων, η μηχανη ειναι ακομη υπο εξελιξη και γεματη bugs ενω της λειπουν καιρια χαρακτηριστικα οπως το GGC.

Περιμενετε να δειξει τα πραγματικα της δοντια γυρω στην εκδοση 23-24 του Firefox, οποτε θα εχει ολοκληρωθει πληρως η μεταβαση στην νεα engine.

• Super Moderators
Δημοσ.

κάθε τρεις και λίγο νέα έκδοση

beta είναι, κάθε δευτερόλεπτο να βγάζει νέα έκδοση δεν μπορείς (κανονικά) να της πεις κάτι...

• Like 1
Δημοσ.

E όχι ρε μάγκες! Κάθε λίγο και λιγάκι update... Να βγάζουνε μια καλή έκδοση κάθε 4-5 χρόνια να είμαστε ήσυχοι, τι αηδίες είναι αυτές τώρα...Και με το linux έχω ξενερώσει. Θα γυρίσω σε dos 6.22 που δεν έρχονται καθόλου update να μου σπάνε τα νεύρα ασταδιάλα κάθε λίγο και λιγάκι...

• Like 2
Δημοσ.

καλοδεχούμενες οι βελτιώσεις αλλά αυτό το κάθε τρεις και λίγο ανανέωση μου θυμίζει Windows Update!!! :P

• Like 2
Δημοσ.

καλοδεχούμενες οι βελτιώσεις αλλά αυτό το κάθε τρεις και λίγο ανανέωση μου θυμίζει Windows Update!!! :P

Προφανώς ο browser σου ΔΕΝ είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα σου στο οποίο ΔΕΝ κάνεις σημαντικές εργασίες όπως για παράδειγμα επικοινωνία επαγγελματική και προσωπική, e-banking κτλ και το οποίο ΔΕΝ είναι ο αποδέκτης ένα σορό κακόβουλων παρεμβάσεων και μάλλον στον δικό σου κόσμο οι web/cloud εφαρμογές ΔΕΝ είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος τομέας της τεχνολογίας με όλους τους παίκτες να είναι σε συνεχή αγώνα δρόμου... Αν δεχτούμε αυτά, ναι , έχεις δίκιο, δε χρειάζονται τα τόσο συχνά updates. (Δεν απαντάω σε σένα προσωπικά,απλά στη γενική γκρίνια με αφορμή το ποστ σου). Φιλικά!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

E όχι ρε μάγκες! Κάθε λίγο και λιγάκι update... Να βγάζουνε μια καλή έκδοση κάθε 4-5 χρόνια να είμαστε ήσυχοι, τι αηδίες είναι αυτές τώρα...Και με το linux έχω ξενερώσει. Θα γυρίσω σε dos 6.22 που δεν έρχονται καθόλου update να μου σπάνε τα νεύρα ασταδιάλα κάθε λίγο και λιγάκι...

τη λέξη beta την βλέπεις?

Δημοσ.

Κάποιες φορές μας αξίζει το χειρότερο. Οι συχνές ενημερώσεις γίνονται για εμάς. Για ένα καλήτερο browser. To να γκρινιάζεις γτ τον ενημερώνουν γρήγορα είναι χαζό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...