swiftech Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 εγω που εχω την samsung 40ES7000 σου λεω παρε την LG αν δεν σε ενδιαφερει ειδικα το FullHD3D.. στα θετικα της LG και τα 0 καμμενα πιξελ εγγυηση και το πανελ της IPS 1
stefanos1711 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα και πάλι....παιδια μετά απο πολύωρη παρατήρηση απο κοντά εχω να πω ότι....sony ειναι νουμερο 1..!!!!δεν υπάρχει σύκριση.....πρ.ωτη με διαφορά..!!!ακολουθει η panasonic.....η lg δείχνει εντυπωσιακη αρχικα αλλα αν την παρατηρήσεις καλύτερα...τα κατα πολυ λιγότερα απο 400hz είναι εμφανέστατα....και δυστυχώς samsung 6100....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....η 6710 καπως καλύτερη...αλλα αγγίζει τα 989...πιο ακριβή απο ολες....πφφφφφ......
disqualified Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 ναι αλλα ποια sony και ποια panasonic; Τα μοντελα εχει σημασια να πεις. Θα βοηθησεις και αλλους
stefanos1711 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 καλημέρα dis...η sony είναι η Sony KDL-46HX750 3D LED TV 46'' και η panasonic η Panasonic TX-L47ET5E LED 3D TV 47''..παιδια καμια σχεση η εικονα τους με την 6100 και την lg την 640s...τις είχε και διπλα διπλα και η διαφορα ηταν τεραστια...απο την 6100 πηγα και στην 6710 samsung λευκη παλι δε με ικανοποιησε...και ειναι και στα 980.... τα μειον της sony ειναι πως δεν υποστηριζει mkv και δεν δινει 3d γιαλια..θα χρειαστεις δηλαδηκαι ενα media player...αλλα σε μαγευει και σε πειθει η εικονα...επισης πολυ καλη κατασκευη... η panasonic εχει καλο media player...δευτερη καλυτερη εικονα μετα τη sony...αλλα με χαλασε πολυ ο σχεδιασμοσ της...ασχημη βαση και καπωσ μαλιομοδιτικη εν συγκριση με τις αλλες/// πφφφ ακομη δε μπορω να αποφασισω.....
cabdik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 αν δεν κανω λαθος, η Panasonic φοραει το IPS panel της LG..!!! δλδ, φοραει το ιδιο πανελ με την LM640S.... παντως, θα συμφωνησω μαζι σου. κι εγω οταν εψαχνα για τηλεοραση (προσφατα, πριν 5 μηνες μιλαω..), ειχα παει σε ενα Κωτσο της περιοχης μου, την καλυτερη εντυπωση σε εικονα, την ειχα αποκομισει απο μια Panasonic PLASMA σειρας -αν ενθυμουμαι καλως- UT50! πολυ ωραια χρωματα κια ομαλοτατη κινηση!! αμεσως μετα, την καλυτερη εντυπωση, μου εκανε μια SONY ΕΧ720. αλλα παρ' ολα αυτα, δεν πηρα καμια απο τις 2, για διαφορετικους λογους!!!!
graphist83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μήπως είδες τις sony να παίζουν κανα blueray και οι αλλες κανα usb η το demo του μαγαζιού? Μήπως άφησαν την 6710 σε typical mode ενω η sony έπαιζε στο ζωντανό? Δεν εχω κάτι με την sony, αντιθέτως μια χαρά tv ειναι. Αλλα οι διάφορες που λες οτι είδες δεν υπάρχουν. Ειναι διαφορετικά καλιμπραρισμενες (με τις φετινές sony να κλίνουν προς το εντυπωσιακό) αλλα οι διάφορες είναι ελάχιστες. Τις εχω δει και εγω δίπλα διπλά, αλλα είχα την πολυτέλεια να εχω τα τηλεχειριστήρια ωστε να τσεκάρω που παίζουν. Για να γινω και ακριβής η Sony βγάζουν λίγο περισσότερο gamma αλλα χάνουν στο μαυρο τους. Μόλις αυξήσουμε λιγο το gamma και παράλληλα χαμηλώσουμε την δυναμική αντίθεση στην καρτέλα προχωρημένες ρυθμίσεις στην 6710 (ακόμα και στην 6100) το πανελ έρχεται ακριβώς στα ιδια επίπεδα με την 750. Ακομα και οι χροιές των χρωμάτων ταιριάζουν χωρις calibration. Άξιων απορίας πως συμβαίνει αυτο από δυο εταιρίες διαφορετικής φιλοσοφίας. Για την ιστορία και οι δυο tv με σωστό ρυθμισμα παίζουν πολυ καλα. Δυστυχώς οι έτοιμες μνήμες εικόνας ειναι αρκετά μέτριες και για τις 2. Η 6100 δεν συγκρίνεται με την ΗΧ750. Άλλη κατηγορία. Παρατήματα αμα ρυθμιστεί η ψαλίδα κλείνει αρκετά. Απλα η κίνηση της 750 ετσι και αλλιώς θα ειναι ανώτερη και αυτο δεν ρυθμίζεται. Άξιων απορίας επίσης η διάφορα που αναφέρεις μεταξύ 6100 και 6710?? Ναι μεν υπάρχει πολυ καλύτερη απόδοση κίνησης στην δεύτερη και μερικά κλικ στην αντίθεση, αλλα η τεράστια διάφορα που αναφέρεις με προβληματίζει για την αξιοπιστία του μαγαζιού που πήγες...Πίστεψε με αυτες τις tv τις εχω δουλέψει πάρα πολύ και τις γνωρίζω άριστα. ΥΓ Η ΗΧ 720 κατά την γνώμη μου έπαιζε καλύτερα απο την φετινή 750. Ηταν πιο ρεαλιστική και πιο αληθινή σε σχέση με την εντυπωσιακή υπερκορεσμενη 750. Βλεπετε και η Sony ακολούθησε καλως η μάλλον κακός την ταση που έφεραν οι Κορεατες. Ενω οι φετινές samsung ειναι σε σχέση με τις περσινές πιο ήπιες. 1
stefanos1711 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μήπως είδες τις sony να παίζουν κανα blueray και οι αλλες κανα usb η το demo του μαγαζιού? Μήπως άφησαν την 6710 σε typical mode ενω η sony έπαιζε στο ζωντανό? Δεν εχω κάτι με την sony, αντιθέτως μια χαρά tv ειναι. Αλλα οι διάφορες που λες οτι είδες δεν υπάρχουν. Ειναι διαφορετικά καλιμπραρισμενες (με τις φετινές sony να κλίνουν προς το εντυπωσιακό) αλλα οι διάφορες είναι ελάχιστες. Τις εχω δει και εγω δίπλα διπλά, αλλα είχα την πολυτέλεια να εχω τα τηλεχειριστήρια ωστε να τσεκάρω που παίζουν. Για να γινω και ακριβής η Sony βγάζουν λίγο περισσότερο gamma αλλα χάνουν στο μαυρο τους. Μόλις αυξήσουμε λιγο το gamma και παράλληλα χαμηλώσουμε την δυναμική αντίθεση στην καρτέλα προχωρημένες ρυθμίσεις στην 6710 (ακόμα και στην 6100) το πανελ έρχεται ακριβώς στα ιδια επίπεδα με την 750. Ακομα και οι χροιές των χρωμάτων ταιριάζουν χωρις calibration. Άξιων απορίας πως συμβαίνει αυτο από δυο εταιρίες διαφορετικής φιλοσοφίας. Για την ιστορία και οι δυο tv με σωστό ρυθμισμα παίζουν πολυ καλα. Δυστυχώς οι έτοιμες μνήμες εικόνας ειναι αρκετά μέτριες και για τις 2. Η 6100 δεν συγκρίνεται με την ΗΧ750. Άλλη κατηγορία. Παρατήματα αμα ρυθμιστεί η ψαλίδα κλείνει αρκετά. Απλα η κίνηση της 750 ετσι και αλλιώς θα ειναι ανώτερη και αυτο δεν ρυθμίζεται. Άξιων απορίας επίσης η διάφορα που αναφέρεις μεταξύ 6100 και 6710?? Ναι μεν υπάρχει πολυ καλύτερη απόδοση κίνησης στην δεύτερη και μερικά κλικ στην αντίθεση, αλλα η τεράστια διάφορα που αναφέρεις με προβληματίζει για την αξιοπιστία του μαγαζιού που πήγες...Πίστεψε με αυτες τις tv τις εχω δουλέψει πάρα πολύ και τις γνωρίζω άριστα. ΥΓ Η ΗΧ 720 κατά την γνώμη μου έπαιζε καλύτερα απο την φετινή 750. Ηταν πιο ρεαλιστική και πιο αληθινή σε σχέση με την εντυπωσιακή υπερκορεσμενη 750. Βλεπετε και η Sony ακολούθησε καλως η μάλλον κακός την ταση που έφεραν οι Κορεατες. Ενω οι φετινές samsung ειναι σε σχέση με τις περσινές πιο ήπιες. καλημέρα και πάλι...οχι graphist την εικόνα την τσέκαρα με πολλούς τρόπους...είχα μαζί μου και usb με hd video.επίσης είχα τα τηλεχειριστήρια και τις σκάλιζα 3 μέρες σε σημείο που έγινα κουραστικός...lol θέλω να πιστεύω πως ήταν η καλύτερη επιλογη ως προς την ποιότητα εικόνας...σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σασ.....
graphist83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ότι διαλέξεις λοιπόν και σου αρέσει - ικανοποιεί τα γουστα σου, αποτελεί μια καλή επιλογή. Καλές θεάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα