Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους.Πρόκειται να αγοράσω tv.Διαθέτω εώς 1000 ευρώ.Έχω καταλήξει σε αυτές τις δύο: Samsung UE46ES6100 3D LED TV 46'' ή LG 47LM640S 3D LED TV 47''.

καμιά βοήθεια..?

Η αλήθεια είναι πως πήγαινα για την samsung αλλά στο κατάστημα βλέπωντας και τις δύο μπορώ να πω πως η lg είχε κάπως πιο καλή εικόνα.Το 3d δε με απασχολεί και τόσο....αλλά έχω ακούσει και πως η samsung έχει θέμα clouding ενώ η lg έχει κάποιους έντονους φωτισμούς στα άκρα....λίγη βοήθεια γιατί η τιμή τους είναι περίπου στα 1000 ευρώ και δνε είναι και μικρό το ποσό....

Δημοσ.

αφου σου αρεσε η LG παιρνεις την LG

σαν εικόνα ήταν νομίζω πιο καλη....αλλα΄έχω ακούσει και περιπτώσεις που το κατάστημα έχει επίτηδες μέτριες ρυθμίσεις προκειμένου να πλασάρει το προιόν που θέλει..αποκει και πέρα δεν έχει εγγραφή σε usb η lg...και γενικα αν και μεγάλες πωλήσεις τισ χαρακτηρίζουν ως μέτριες τις lg kai samsung σε σύγκριση με μια sony,panasonic...

Δημοσ.

Όποια και απ τις δύο να πάρεις, θα έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή.

Όσο για το 3d ενημερωτικά η μια έχει active και η αλλη passive.. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις.

Δημοσ.

σαν εικόνα ήταν νομίζω πιο καλη....αλλα΄έχω ακούσει και περιπτώσεις που το κατάστημα έχει επίτηδες μέτριες ρυθμίσεις προκειμένου να πλασάρει το προιόν που θέλει..αποκει και πέρα δεν έχει εγγραφή σε usb η lg...και γενικα αν και μεγάλες πωλήσεις τισ χαρακτηρίζουν ως μέτριες τις lg kai samsung σε σύγκριση με μια sony,panasonic...

Μπορεις να ζητησεις να τις βαλουν σε αντιστοιχες ρυθμισεις επι τοπου αν εχεις ορεξη. Οντως η LG φαινεται πως δεν εχει PVR. Πιστευα πως θα ειχε. Εγω θα ημουν ευχαριστημενος με την samsung, αλλα εσυ πρεπει να σταθμισεις τους παραγοντες της αγορας σου.

Δημοσ.

Όποια και απ τις δύο να πάρεις, θα έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή.

Όσο για το 3d ενημερωτικά η μια έχει active και η αλλη passive.. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις.

bakas ευχαριστω΄για τη λεπτομέρεια...η lg έχει παθητικό αλλα δε ξέρω ποιο είναι καλύτερο...όπως ανέφερα παραπάνω δεν με απασχολεί πολύ το 3d....

Μπορεις να ζητησεις να τις βαλουν σε αντιστοιχες ρυθμισεις επι τοπου αν εχεις ορεξη. Οντως η LG φαινεται πως δεν εχει PVR. Πιστευα πως θα ειχε. Εγω θα ημουν ευχαριστημενος με την samsung, αλλα εσυ πρεπει να σταθμισεις τους παραγοντες της αγορας σου.

disqualified thanx..σήμερα θα τισ ψάξω κααλύτερα...σπίτι έχω ηδη 2 samsung και όντως η εικόνα είναι κάπως σκοτεινή

Δημοσ.

Για τι χρηση προοριζεται η τηλεοραση?

κυρίως κανάλια...συχνά ταινίες μέσω pc ή usb...και φυσικα δε με χαλάει η ιδέα του smart για internet....

Δημοσ.

κοιτα.... οποια κι απο τις 2 να παρεις, για να δεις "σωστη" εικονα. πρπει να κανεις ρυθμισεις (= calibration). στις εκθεσεις σχεδον παντα τις εχουν σε εντονες ρυθμισεις για να φαινονται πιο ζωηρη η εικονα.

αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και οι σωστες..!!!

αν τις ειδες και τις 2 και σου αρεσε η LG, παρε την LG. αν σου αρεσε η Samsung, παρε αυτην..!! αλλα να τις δεις και τις 2 πρωτα!!

παρε και σε ενα φλασακι καποιο βιντεο HD, ωστε να κανεις τη συγκριση και μονος σου..!

και η μεν και η δε παντως, παιζουν τα παντα με τον Media Player!

αλλα... εδω να κανω και μια αλλη ερωτηση. αφου η χρηση θα ειναι TV και ταινιες, εχεις σκεφτει καθολου τις PLASMA?

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα.... οποια κι απο τις 2 να παρεις, για να δεις "σωστη" εικονα. πρπει να κανεις ρυθμισεις (= calibration). στις εκθεσεις σχεδον παντα τις εχουν σε εντονες ρυθμισεις για να φαινονται πιο ζωηρη η εικονα.

αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και οι σωστες..!!!

αν τις ειδες και τις 2 και σου αρεσε η LG, παρε την LG. αν σου αρεσε η Samsung, παρε αυτην..!! αλλα να τις δεις και τις 2 πρωτα!!

παρε και σε ενα φλασακι καποιο βιντεο HD, ωστε να κανεις τη συγκριση και μονος σου..!

και η μεν και η δε παντως, παιζουν τα παντα με τον Media Player!

αλλα... εδω να κανω και μια αλλη ερωτηση. αφου η χρηση θα ειναι TV και ταινιες, εχεις σκεφτει καθολου τις PLASMA?

cabdic αυτό θλω να κάνω αλλα επειδή μέχρι τώρα κατέβαζα απλα avi και δε ξέρω..εννοείς να κατεβάσω ταινία με hd ένδειξη για να τισ συκρίνω?

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να βαλεις ολοκληρη ταινια..!! θα εχεις και θεμα χωρου!!

βρες ενα βιντεο κλιπ απο τραγουδι. αρκει να ειναι 1080p!

στο κατω κατω, βαλε διαφορετικες μορφες βιντεο, ωστε να δεις πως συμπεριφερεται η καθεμια, και σε διαφορετικα ειδη βιντεο. και οταν λεω ειδη, εννοω και αναλυσεις. να δεις σε mp4, σε avi, σε mkv (720p-1080p), τι scaling εχει!

και προσεξε τα HD βιντεο, να ειναι μεγαλου μεγεθους. δλδ, μια ταινια για παραδειγμα, μπορεις να την βρεις σε 1080p με μεγεθος 1,5gb, αλλα μπορεις να βρεις και την ιδια σε 10-12-15gb. αυτο σημαινει οτι εχουν διαφορετικο bitrate, δλδ το 1,5gb ειναι σαφως λιγοτερο πλουσιο σε πληροφοριες, απο οτι το 15αρι!! τα λεω οσο πιο απλα μπορω, για να καταλαβεις!

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να βαλεις ολοκληρη ταινια..!! θα εχεις και θεμα χωρου!!

βρες ενα βιντεο κλιπ απο τραγουδι. αρκει να ειναι 1080p!

στο κατω κατω, βαλε διαφορετικες μορφες βιντεο, ωστε να δεις πως συμπεριφερεται η καθεμια, και σε διαφορετικα ειδη βιντεο. και οταν λεω ειδη, εννοω και αναλυσεις. να δεις σε mp4, σε avi, σε mkv (720p-1080p), τι scaling εχει!

και προσεξε τα HD βιντεο, να ειναι μεγαλου μεγεθους. δλδ, μια ταινια για παραδειγμα, μπορεις να την βρεις σε 1080p με μεγεθος 1,5gb, αλλα μπορεις να βρεις και την ιδια σε 10-12-15gb. αυτο σημαινει οτι εχουν διαφορετικο bitrate, δλδ το 1,5gb ειναι σαφως λιγοτερο πλουσιο σε πληροφοριες, απο οτι το 15αρι!! τα λεω οσο πιο απλα μπορω, για να καταλαβεις!

κατάλαβα φίλε μου...αυτό θα κάνω...βασικά όταν ζήτησα να ούμε κανάλια κάπως δυσαρεστήθηκαν αλλα για μια αγορά 1000 ευρώ θα το απαιτήσω...κ όμως η lg είχε πιο καλή εικόνα αλλα παντού βλέπω πως πραγματικά έχει 50 hz...

Δημοσ.

Εφοσον μιλαμε κυριως για ταινιες στα ιδια λεφτα μπορεις να πας σε πλασμα και σε μεγαλυτερες ιντσες

π.χ. http://www.skroutz.gr/s/1563778/Samsung-PS51E6500ES.html#prices

http://www.skroutz.gr/s/331001/Samsung-PS51D6900-51.html#prices

και μια πιο φθηνη αλλα δεν εχω διαβασει πολλα για το συγκεκριμενο μοντελο οποτε δεν εκφερω αποψη

http://www.skroutz.gr/s/1563767/Samsung-PS51E550D1K.html

Δημοσ.

κατάλαβα φίλε μου...αυτό θα κάνω...βασικά όταν ζήτησα να ούμε κανάλια κάπως δυσαρεστήθηκαν αλλα για μια αγορά 1000 ευρώ θα το απαιτήσω...κ όμως η lg είχε πιο καλή εικόνα αλλα παντού βλέπω πως πραγματικά έχει 50 hz...

υπαρχουν αρκετες διαφωνιες επ αυτου. αν ειναι η δεν ειναι 50-100HZ.

αλλα το ιδιο ισχυει για ολες αυτης της κατηγοριας!! γι αυτο σου ειπα, αν εχεις σκεφτει τις PLASMA! εχουν το πλεονεκτημα σε αυτο! 600HZ πανελ και καλυτερα χρωματα για ταινιες!!!

εσυ παντως, απλα δοκιμασε τες και παρε οποια σου αρεσει

Δημοσ.

υπαρχουν αρκετες διαφωνιες επ αυτου. αν ειναι η δεν ειναι 50-100HZ.

αλλα το ιδιο ισχυει για ολες αυτης της κατηγοριας!! γι αυτο σου ειπα' date=' αν εχεις σκεφτει τις PLASMA! εχουν το πλεονεκτημα σε αυτο! 600HZ πανελ και καλυτερα χρωματα για ταινιες!!!

εσυ παντως, απλα δοκιμασε τες και παρε οποια σου αρεσει[/quote']

100HZ πραγματικά στο πάνελ θες να πεις. Οι πλάσμα όλες μέχρι εκει πανε. Τα 600 προκύπτουν με frame interpolation.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...