demotapa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Γειά , έχω μία στήλη στο excel που περιέχει ΑΦΜ και θέλω να βάλω μπροστά το μηδέν αλλά να είναι σε μορφή text . Ξέρω πως βάζοντας την απόστροφο μπροστά απο το 8ψήφιο νούμερο βάζει αυτομάτως το μηδέν και μετά μπορείς να το μετατρέψεις σε text . Πώς όμως μπορώ να το κάνω αυτό σε 500 κελία αυτομάτως ; Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Off topic Φιλοδοξείς και εσύ να καταγράψεις τα στοιχεία των Ελλήνων φορολογουμένων ή και των πολιτών και ξεκινάς από τους πρώτους 500; Αστειεύομαι, φυσικά. On topic
iniohos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Βαζεις σε μια κενη στηλη μονο την αποστροφο (πχ στηλη Α). Την κατεβαζεις μεχρι την γραμμη που τελειωνουν τα ΑΦΜ. Σε μια αλλη κενη στηλη βαζεις τον τυπο "=trim(A)&trim(" με την παραδοχη πως στην Β στηλη εχεις τα ΑΦΜ και τραβας και αυτο το κελι μεχρι κατω. Μετα μαρκαρεις την στηλη που εχει τον τυπο και αρα την σωστη μορφη του ΑΦΜ και κανεις αντιγραφη και στην ιδια στηλη κανεις επικολληση μονο τα δεδομενα. Αλλα θα πρεπει να λαβεις υποψιν σου και τα ΑΦΜ που δεν αρχιζουν απο 0 αλλα απο 1 πχ. Οποτε καλο θα ηταν να κανεις και εναν ελεγχο με το ποσα ψηφια υπαρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα