tehAllantin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα, εδώ και μία βδομάδα περιπου το ledακι της Site: μητρικής μου άρχισε και τρεμοπαίζει, μία σβήνει και μία ανάβει. Ξέρει κανείς τι παίζει; Δεν έβγαλα άκρη στο γοογλε (βασικά είμαι και λιγο ζαμπό απ'την ινσόμνια hell yeah \m/ )
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Σου παρουσιάζει κάνα άλλο πρόβλημα; Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να κάηκε το λαμπάκι (λαμπάκι είναι γιατί να μην καεί άλλωστε; ) αλλά σε παρόμοιο περιστατικό ενος φίλου, το τροφοδοτικό ήταν στα τελευταία του δεν έδινε σωστά ρεύμα σε όλα τα pins της μητρικής.
tehAllantin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 όχι, κανένα πρόβλημα (προς το παρόν ελπίζω). απλά αναβοσβήνει.. Καλό θα ήταν να αλλάξω τροφοδοτικό γιατί έχω ένα noname.. Ποιος αλλάζει τα καλώδια ρε φίλε!!
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 όχι, κανένα πρόβλημα (προς το παρόν ελπίζω). απλά αναβοσβήνει.. Καλό θα ήταν να αλλάξω τροφοδοτικό γιατί έχω ένα noname.. Ποιος αλλάζει τα καλώδια ρε φίλε!! Ε δε σου είπα ότι είναι ντε και καλά χαλασμένο το τροφοδοτικό σου. Απλά σου ανέφερα τι έχω συναντήσει σε παρόμοιο πρόβλημα. Και φυσικά όταν το συνάντησα αυτό το πρόβλημα, το pc εμφάνιζε κι άλλα προβλήματα. (πότε άνοιγε πότε δεν άνοιγε...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα