Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :)

Ψάχνω πρόγραμμα για μοντάζ τύπου Premiere κλπ κατι ευκολοτερο η οποιαδηποτε προταση σας ευπροσδεκτη εχω στα χερια μου ενα project τωρα.

Για πείτε

Δημοσ.

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; το premiere είναι πολύ καλό πρόγραμμα και μπορείς να βρεις πολλούς οδηγούς στο youtube για βοήθεια. Μπορείς να δοκιμάσεις corel dvd moviefactory επίσης καλό και πιο απλό για μένα.

Δημοσ.

Πολυ εύκολο στη χρήση και εναρμονισμένο με την λογική του drag n drop το avid studio της pinnacle . Στο πρόγραμμα ειναι ενσωματωμένο και πλήρες tutorial.

Δημοσ.

Windows movie maker που μάλλον το έχεις ήδη ή κατέβασε την Live έκδοση. Είναι πολύ απλό και εύκολο.

Δες και το Video Pad που είναι μικρό και γρήγορα. Έχει μια έκδοση που λέει ότι είναι δωρεάν αλλά δεν ξέρω τι περιορισμούς μπορεί να έχει.

Δημοσ.

Windows movie maker που μάλλον το έχεις ήδη ή κατέβασε την Live έκδοση. Είναι πολύ απλό και εύκολο.

Δες και το Video Pad που είναι μικρό και γρήγορα. Έχει μια έκδοση που λέει ότι είναι δωρεάν αλλά δεν ξέρω τι περιορισμούς μπορεί να έχει.

οχι φιλε μου ευχαριστω. οχι και Movie maker

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; το premiere είναι πολύ καλό πρόγραμμα και μπορείς να βρεις πολλούς οδηγούς στο youtube για βοήθεια. Μπορείς να δοκιμάσεις corel dvd moviefactory επίσης καλό και πιο απλό για μένα.

το premiere ομως δεν ειναι μονο για 64bit ;

Δημοσ.

Το premiere είναι μόνο 64bit από την έκδοση cs3 (νομίζω) και μετά.

Η cs1 cs2 έχουν και 32bit έκδοση.

Η adobe έχει και μια πιο consumer έκδοση του premiere pro με το όνομα premiere elements και είναι πιο απλό στο Interface και στη χρήση του. Επίσης καλό είναι το Corel Video Studio και είναι αρκετά απλό και εύκολο στην λειτουργία του.

Δημοσ.

Το premiere είναι μόνο 64bit από την έκδοση cs3 (νομίζω) και μετά.

Η cs1 cs2 έχουν και 32bit έκδοση.

Η adobe έχει και μια πιο consumer έκδοση του premiere pro με το όνομα premiere elements και είναι πιο απλό στο Interface και στη χρήση του. Επίσης καλό είναι το Corel Video Studio και είναι αρκετά απλό και εύκολο στην λειτουργία του.

micos000 κοιτα τα pm σου

Δημοσ.

η σουίτα της adobe αν και αρκετά καλή δεν παύει να είναι ενα βαρύ πρόγραμμα που καταναλώνει το μεγαλύτερο ποσοστό μνήμης του υπολογιστή σου και επίσης έχει θέματα συμβατότητας..

πολύ καλό το premiere αλλα αν πρόκειται για ενα απλο cut to cut μοντάζ με λίγα transition μπορείς να το κάνεις ευκολότερα με πιό απλά προγράμματα και κάποια απο αυτά αναφέρθηκαν και παραπάνω.

Δημοσ.

η σουίτα της adobe αν και αρκετά καλή δεν παύει να είναι ενα βαρύ πρόγραμμα που καταναλώνει το μεγαλύτερο ποσοστό μνήμης του υπολογιστή σου και επίσης έχει θέματα συμβατότητας..

πολύ καλό το premiere αλλα αν πρόκειται για ενα απλο cut to cut μοντάζ με λίγα transition μπορείς να το κάνεις ευκολότερα με πιό απλά προγράμματα και κάποια απο αυτά αναφέρθηκαν και παραπάνω.

εσυ ποιο θα χρησιμοποιουσες με τα χαρακτηριστικα του Pc Μου;

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ακριβως θελεις αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις το windows movie maker που το εχεις ηδη; Εκτος αν το εχεις δοκιμασει και δεν σου κανει. Μια χαρα εχω κανει μονταζ πιο παλια πανω του και μετα δοκιμασα το pinnacle ετσι για να δω και κατι διαφορετικο με περισσοτερες δυνατοτητες

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα αν μπορείτε βοηθήστε με και μένα σε κάτι,

ψάχνω ένα πρόγραμμα που να κόβει αρχή και τέλος από video (από tv record) ώστε να μένει καθαρό το επεισόδιο τις εκάστοτε σειράς χωρίς διαφημίσεις κλπ κλπ,δεν με νοιάζει να το κωδικοποιεί η να καλυτερεύει την ανάλυση και τέτοια, θέλω μόνο να είναι ψιλοευκολο να κόβει τα περιττά και να μην χαλάει την ανάλυση.

υπάρχει κάτι τέτοιο???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...