Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro Fans II.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ξανακάνει θέμα σχετικά με τους ανεμιστήρες των mbp. Εχω ενα mbp 13.3" (2012) και ακουω συνεχως τον θορυβο απο τους ανεμιστηρες. Καθως χάζευα λοιπον στο Fan Control είδα πως ο αριστερος πηγαινει με 2000rpm ενω ο δεξιος με -1! ισως αυτο να προκαλει τον θορυβο? τι ειναι αυτο? υπαρχει καποια βλαβη? Αν ξερει καποιος να μου απαντησει κατι περα απ'το "ειναι πολυ αθορυβα, ολα ειναι στην φαντασια σ" ευπροσδεκτο!! (δεν θελω να τρεχω στις εταιριες για service!) Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Εμπειρια :

Ειχα πεταξει μια φορα το air στο κρεβάτι και με το που το ανοιξα μετά ακουγα ενα τικ τικ τικ .Πηγα στο fun control και ειδα 0 στροφές .

Το ταρακουνησα λιγο ,εκανα reboot , εφαγε και μια δυο ελαφριες σφαλιαριτσες και ολα οκ . Θελω να πω , μηπως εχει σταματησει αυτο με τις -1 ?

Δημοσ.

Είχα ξανακάνει θέμα σχετικά με τους ανεμιστήρες των mbp. Εχω ενα mbp 13.3" (2012) και ακουω συνεχως τον θορυβο απο τους ανεμιστηρες. Καθως χάζευα λοιπον στο Fan Control είδα πως ο αριστερος πηγαινει με 2000rpm ενω ο δεξιος με -1! ισως αυτο να προκαλει τον θορυβο? τι ειναι αυτο? υπαρχει καποια βλαβη? Αν ξερει καποιος να μου απαντησει κατι περα απ'το "ειναι πολυ αθορυβα, ολα ειναι στην φαντασια σ" ευπροσδεκτο!! (δεν θελω να τρεχω στις εταιριες για service!) Ευχαριστω!!

Τα 13αρια MACBOOK PRO έχουν έναν ανεμιστήρα, οπότε δεν υπάρχει αριστερό και δεξί fan όπως λες.

Το να ακούς θόρυβο από τον ανεμιστήρα στις 2000 rpm είναι εφικτό μόνο με το να κολλήσεις (κυριολεκτικά) το αυτί σου πάνω στο πληκτρολόγιο. O θόρυβος αρχίζει και γίνεται αισθητός μετά τις 3500-4000 στροφές και για ανέβει σε αυτές τις στροφές θα πρέπει να το πιέσεις αρκετά.

Τρία είναι τα ενδεχόμενα επομένως:

1) Ζορίζεις το μηχάνημα σου και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς δεν μετράει σωστά τις στροφές των ανεμιστήρων

2) Υπάρχει πρόβλημα στον ανεμιστήρα σου και πρέπει να αντικατασταθεί

3) Έχεις υπερευαίσθητο αυτί :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...