disqualified Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Ναι μπορεις. Για περισσοτερες πληροφοριες θα πρεπει να το ψαξεις μονος σου. Το αλλο σκέλος της ερωτησης θα πρεπει να το απαντησεις μονος σου.
alan2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς μετά το ΤΕΙ να κανεις μεταπτυχιακό σε ΑΕΙ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Φιλέ timonkaipumpa , κάθεσαι και γράφεις της ίδεις αρλούμπες σε όλα τα ποστ σου . Το να λες ότι ΑΕΙ ΤΕΙ και Πολυτεχνία κάνουν τα ιδία πράγματα είσαι βαθιά νυχτωμένος . Δεν θέλω να σου ανοίξω τα μάτια καθώς πολύ προσπάθησαν αλλά μάταια , απλά μην παραπληροφορείς τα παιδιά που θέλουν να μάθουν 2 πράγματα πριν κάνουν επιλογή σχολής , γιατί από τα γραφόμενα σου είναι σίγουρο ότι δεν έχεις ιδέα για αυτά που γράφεις . φίλε on3st4b Κάνε μου μία παράθεση που να λέω ότι ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Εάν δεν το κάνεις, τότε σαφώς αυτός που λέει αρλούμπες αλλά και ψέματα είσαι εσύ. Still waiting.
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Φιλέ timonkaipumpa , κάθεσαι και γράφεις της ίδεις αρλούμπες σε όλα τα ποστ σου . Το να λες ότι ΑΕΙ ΤΕΙ και Πολυτεχνία κάνουν τα ιδία πράγματα είσαι βαθιά νυχτωμένος . Δεν θέλω να σου ανοίξω τα μάτια καθώς πολύ προσπάθησαν αλλά μάταια , απλά μην παραπληροφορείς τα παιδιά που θέλουν να μάθουν 2 πράγματα πριν κάνουν επιλογή σχολής , γιατί από τα γραφόμενα σου είναι σίγουρο ότι δεν έχεις ιδέα για αυτά που γράφεις . φίλε on3st4b Κάνε μου μία παράθεση που να λέω ότι ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Εάν δεν το κάνεις, τότε σαφώς αυτός που λέει αρλούμπες αλλά και ψέματα είσαι εσύ. Still waiting. Φίλε on3st4b Ακόμα ψάχνεις θαρρώ; Ακόμα ψάχνεις να στηρίξεις τα ψέματα που είπες; Και το χειρότερο δεν είναι ότι είσαι ψεύτης αλλά ότι μέσα από τα ψέματά σου προσπαθείς να χαρακτηρίσεις κακώς κάποιους άλλους. Στο χωριό μου αυτούς τους λέμε λαμόγια και ξετσίπωτους. By the way.. φαντάζομαι ότι πλέον έγινε καθαρό ποιος λέει αρλούμπες.
Star_Light Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ο Τιμον πάει να εξισωσει τα ΙΕΚ με τα πανεπιστημια επειδη θα εχει σπουδασει σε ΙΕΚ παιδια... αυτο ειναι ολο μην τον παρεξηγειτε... και να προσεχετε πως του μιλατε επειδη θα σας κανει ιγκνορ... και μην γινεστε λαμογια τωρα και ψευτες... ο τιμον ειναι ο μεγας ηθικος διδασκαλος που θα προστατεψει τον χρονο μας και θα μας ανοιξει τα ματια οταν οι καθηγητες πανεπιστημιου μας κοροιδευουν..... ειναι προφητης. Λιγος σεβασμος!!!!!! ενα σωρο φοιτητες που έχουν περάσει σε ανώτατες σχολες και πολυτεχνεια πιάστηκαν κοροιδα και δεν καταλαβαν πως η μονη διαβαθμιση ειναι της Θειας Μαρικας που θα αποφανθει αν το ΤΕΙ του φοιτητου του 9 ειναι καλυτερο απο το πολυτεχνειο του φοιτητου του 19 !!!!! Ενα καρο φοιτητες ακομη αναγνωριζουν το λαθος τους... προσκυνανε την θεια σοφια του τιμον και τον αναγνωριζουν σαν ευεργετη τους!!! ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ Και τωρα σας καλω ολους να αναφωνησουμε.... Ζητω η σοφγια του Τιμον... ΖΗ-ΤΩ... ζητω το μεγαλειο του... ζη-τω.... εξακολουθήσατε!!!!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Star_Light αν και συμφωνώ στα περισσότερα που λες, η προσέγγιση που κάνεις είναι λανθασμένη. Το αν ο άλλος ήταν επιμελής μέχρι τα 18 του και έγραψε 19 στις πανελλήνιες της παπαγαλίας δεν λέει απολύτως τίποτα, ούτε εξασφαλίζει ότι θα είναι πετυχημένος στη ζωή του, ούτε σημαίνει ότι είναι πιο ευφυής η πιο εύστροφος απο αυτόν που έγραψε 9. Ούτε βέβαια θα έπρεπε ο βαθμός που γράφει κανείς σε αυτές τις εξετάσεις να καθορίζει δια παντώς την πορεία που θα έχει κάποιος στη ζωή του. Το θέμα είναι κατα πόσο ο καθένας επενδύει χρόνο και κόπο στην εξειδίκευση που θέλει να πάρει. Απο εκεί και πέρα, σε γενικές γραμμές σαφέστατα και η διαφορά του επιπέδου ΙΕΚ - ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι μεγάλο και σε ότι αφορά τη διδακτέα ύλη αλλά και συνήθως το επίπεδο των σπουδαστών. Αυτό που μένει τελικά είναι τι γνώσεις αποκόμισες μέσα απο την προσωπική σου προσπάθεια. Όταν ο απόφοιτος της οποιαδήποτε σχολής πάει μεθαύριο σε συνέντευξη ο εργοδότης θα τον ρωτήσει τι ξέρει να κάνει...όχι τι βαθμό έβγαλε στις πανελλήνιες.
Star_Light Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Star_Light αν και συμφωνώ στα περισσότερα που λες, η προσέγγιση που κάνεις είναι λανθασμένη. Το αν ο άλλος ήταν επιμελής μέχρι τα 18 του και έγραψε 19 στις πανελλήνιες της παπαγαλίας δεν λέει απολύτως τίποτα, ούτε εξασφαλίζει ότι θα είναι πετυχημένος στη ζωή του, ούτε σημαίνει ότι είναι πιο ευφυής η πιο εύστροφος απο αυτόν που έγραψε 9. Ούτε βέβαια θα έπρεπε ο βαθμός που γράφει κανείς σε αυτές τις εξετάσεις να καθορίζει δια παντώς την πορεία που θα έχει κάποιος στη ζωή του. Στο boldarismeno θα διαφωνησω φιλε. Για μενα λεει..... προσηλωση στον στοχο... προγραμμα ... οργανωση και μεθοδικοτητα. Αν ηταν οντως παπαγαλιες στα μαθηματικα κατευθυνσης θα γραφανε ολοι απο 17 και πανω.... τωρα το αν σνομπαρεις τις πανελλαδικες και αναδειχθεις μετα αυτο ειναι αλλο θεμα. Οι καλοι - αριστοι μαθητες στις πανελλαδικες ειναι εξυπνοι. Δεν ξερω αν ειναι εξυπνοτεροι απο αυτους που λες... αλλα το οτι ειναι ηδη εξυπνοι για μενα δεν πρεπει να αμφισβητειται επειδη υπάρχει μια σοβαρη διαδικασια που πιστοποιει την επιτυχια τους στις εξετασεις. Δεν μπορεις να γραφεις 19 Εκθεση και να λες μετα παπαγαλιες... πως εμαθες την εκθεση παπαγαλια.... τα αρχαια το αγνωστο κειμενο το εμαθες και αυτο παπαγαλια? εγω σε αυτα διαφωνω. Αν το παμε ετσι και σε μερικες συνεντευξεις εταιρειων μπορεις να μαθεις παπαγαλια πως να γραφεις μια λιστα σε C και να σε προσλαβουν αμεσως !!!!!! Το θέμα είναι κατα πόσο ο καθένας επενδύει χρόνο και κόπο στην εξειδίκευση που θέλει να πάρει. Απο εκεί και πέρα, σε γενικές γραμμές σαφέστατα και η διαφορά του επιπέδου ΙΕΚ - ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι μεγάλο και σε ότι αφορά τη διδακτέα ύλη αλλά και συνήθως το επίπεδο των σπουδαστών. Ναι σε αυτο συμφωνω αρκετα!!!! Αυτό που μένει τελικά είναι τι γνώσεις αποκόμισες μέσα απο την προσωπική σου προσπάθεια. Όταν ο απόφοιτος της οποιαδήποτε σχολής πάει μεθαύριο σε συνέντευξη ο εργοδότης θα τον ρωτήσει τι ξέρει να κάνει...όχι τι βαθμό έβγαλε στις πανελλήνιες. Εμενα παντως στο στρατο ζητησαν αναλυτικη βαθμολογια απο τα μαθηματα της σχολης μου. Για να ξερουν με ποιον εχουν να κανουν... απο ενα σημειο και μετα δεν καθονται να ακουσουν τι εκανες και αν εγραψες συναρτησεις και αλλα τετοια.... δεν τους ενδιαφερει επειδη αυτοι δεν ειναι προγραμματιστες να σε κρινουν.... αυτοι ζητανε γνωματευσεις απο αλλους εμπειρους... πχ απο ενα πανεπιστημιο επομενως Ο αλλος σε θεωρει απευθειας μορφωμενο..και με δυνατοτητες αν του δειξεις το χαρτι. Ποσα να εχεις περασει με αντιγραφη πια??? Και τα 60 ??? Με λιγα λογια μετρανε αρκετα οι συστασεις.... οχι το πως θα παρουσιασεις εσυ τον εαυτο σου. Ο καθενας μπορει να παρουσιαζει τον εαυτο του οπως θελει... το θεμα ειναι πως σε κρινουν οι αλλοι. Με τους αλλους θα συνεργαστεις οχι με τον εαυτο σου. Το οτι πρεπει να ξερεις τι κανεις εννοειται και αυτο...... πρεπει να γνωριζεις το αντικειμενο. Ολα μετρανε φυσικα. Κοιτα για εταιρειες δεν ξερω... δεν εχω παει ακομα... αρα αυτο που λες για τις συνεντευτξεις δεν το ξερω στις εταιρειες πρεπει να χεις γνωστο φιλε.... αλλιως ή πρεπει να εισαι διανοια ή δεν ξερω και εγω τι... καθε μερα τους στελνουν 500 βιογραφικα ουτε που τα βλεπουν..... δεν σου κρυβω οτι με τις εταιρειες στην Ελλαδα δεν τα ακξουω καλα τα πραγματα.... προτιμω οταν τελειωσω με το στρατο να σκιστω να φτιαξω κατι δικο μου και να το δουλευω οποτε και οπως θελω.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Στο boldarismeno θα διαφωνησω φιλε. Για μενα λεει..... προσηλωση στον στοχο... προγραμμα ... οργανωση και μεθοδικοτητα. Αν ηταν οντως παπαγαλιες στα μαθηματικα κατευθυνσης θα γραφανε ολοι απο 17 και πανω.... τωρα το αν σνομπαρεις τις πανελλαδικες και αναδειχθεις μετα αυτο ειναι αλλο θεμα. Οι καλοι - αριστοι μαθητες στις πανελλαδικες ειναι εξυπνοι. Δεν ξερω αν ειναι εξυπνοτεροι απο αυτους που λες... αλλα το οτι ειναι ηδη εξυπνοι για μενα δεν πρεπει να αμφισβητειται επειδη υπάρχει μια σοβαρη διαδικασια που πιστοποιει την επιτυχια τους στις εξετασεις. Δεν μπορεις να γραφεις 19 Εκθεση και να λες μετα παπαγαλιες... πως εμαθες την εκθεση παπαγαλια.... τα αρχαια το αγνωστο κειμενο το εμαθες και αυτο παπαγαλια? εγω σε αυτα διαφωνω. Αν το παμε ετσι και σε μερικες συνεντευξεις εταιρειων μπορεις να μαθεις παπαγαλια πως να γραφεις μια λιστα σε C και να σε προσλαβουν αμεσως !!!!!! Ναι σημαίνει όλα αυτά για μια δεδομένη χρονική περίοδο. Το ότι έγραψες 19 στις πανελλήνιες δεν συνεπάγεται ότι θα είσαι το ίδιο επιμελής, μεθοδικός κτλ και στη συνέχεια των σπουδών σου η και αργότερα στη δουλειά σου. Σαφως και κάποιοι θα συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, άλλοι όμως γίνονται αιώνιοι φοιτητές, κομματόσκυλα και αργότερα φυσικά ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ κτλ. Πολλοι απο τους Δ.Υ. που βλέπεις να τα ξύνουν καθημερινά κάποτε υπήρξαν και αυτοί μαθητές του 19. Θα σε στενοχωρήσω αλλά η επίδοση στις πανελλήνιες ναι είναι θέμα παπαγαλίας. Στην Έκθεση θα γράψεις 19 επειδή έχεις μάθει παπαγαλία την σωστή δομή - η οποία είναι τα 2/3 του βαθμού και το υπόλοιπο επειδή έχεις γράψει καμια 100αριά εκθέσεις στο φροντιστήριο και έχεις μάθει παπαγαλία τόσα θέματα απο το φροντιστήριο, άρα λογικά σε κάποιο θα πέσεις μέσα. Στα μαθηματικά, φυσικοχημεία, έχεις μάθει παπαγαλία την ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ λύσης συγκεκριμένων ασκήσεων χωρίς απαραίτητα να γνωρίζεις για ποιό λόγο χρησιμοποιείται η μεθοδολογία. Εδώ κάνουν ΜΠΑΜ περιπτώσεις που σε μια άσκηση απλά αλλάζουν το ονομα μιας μεταβλητής (αντι για Χ - Ω) και όλοι τα ΧΑΝΟΥΝ! Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι χρειάζεται ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ για αυτή την μέδοθο εκμάθησης, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται εξυπνάδα. Οποιονδήποτε να βάλεις να λύσει 1000 ασκήσεις μαθηματικών θα του μείνει η μεθοδολογία. Το θέμα είναι να έχει τη διάθεση να κάτσει να το κάνει. Σε μια συνέντευξη σε εταιρεία, θα σε πληροφορήσω ότι δεν είναι χαζοί. Κανείς δεν θα σου πεί φτιάξει μου μια λίστα...αυτό πιθανότατα ένας πρωτοετής που το έχει μάθει παπαγαλία θα το κάνει καλύτερα και απο έναν Senior Developer ο οποίος έχει εκγλωβιστεί στο Χ framework το οποίο δουλεύει τα τελευταία 10 χρόνια. Αλλά θα σε ρωτήσει ποιά Δομή Δεδομένων θα χρησιμοποιήσεις στην Χ περίπτωση και θα πρέπει να εξηγήσεις για ποιό λόγο εσύ επέλεξες την Χ και όχι τη Ψ. Αυτό δεν μαθαίνεται παπαγαλία. Εμενα παντως στο στρατο ζητησαν αναλυτικη βαθμολογια απο τα μαθηματα της σχολης μου. Για να ξερουν με ποιον εχουν να κανουν... απο ενα σημειο και μετα δεν καθονται να ακουσουν τι εκανες και αν εγραψες συναρτησεις και αλλα τετοια.... δεν τους ενδιαφερει επειδη αυτοι δεν ειναι προγραμματιστες να σε κρινουν.... αυτοι ζητανε γνωματευσεις απο αλλους εμπειρους... πχ απο ενα πανεπιστημιο επομενως Ο αλλος σε θεωρει απευθειας μορφωμενο..και με δυνατοτητες αν του δειξεις το χαρτι. Ποσα να εχεις περασει με αντιγραφη πια??? Και τα 60 ??? Με λιγα λογια μετρανε αρκετα οι συστασεις.... οχι το πως θα παρουσιασεις εσυ τον εαυτο σου. Ο καθενας μπορει να παρουσιαζει τον εαυτο του οπως θελει... το θεμα ειναι πως σε κρινουν οι αλλοι. Με τους αλλους θα συνεργαστεις οχι με τον εαυτο σου. Και ο στρατός αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος; Κανείς δεν θα σου ζητήσει βαθμολογία...ίσως η MS και η Google αλλά απο το πανεπιστήμιο. Θα σου πεί φιλαράκι γράψε μου ένα απλό loop με μια IF μέσα και αν τα σκατώσεις αντε σπίτι σου. Αφου ξεμπερδέψεις με την χαζή άσκηση θα σου βάλει κάτι ποιό advanced. Τι θα του πείς εσύ; Μεγάλε εγώ έγραψα 19 πανελλήνιες και έχω 9 βαθμό απολυτηρίου τα έχω ήδη άνετα αυτά, δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα; Θα πας σπίτι σου πριν το καταλάβεις. Ναι φυσικά βλέποντας το χαρτί ο άλλος σκέφτεται ότι πιθανότατα είσαι πολύ καλός και έχεις σαφώς καλύτερες πιθανότητες να βρεθείς σε μια συνέντευξη. Όμως μέχρι εκεί. στις εταιρειες πρεπει να χεις γνωστο φιλε.... αλλιως ή πρεπει να εισαι διανοια ή δεν ξερω και εγω τι... καθε μερα τους στελνουν 500 βιογραφικα ουτε που τα βλεπουν..... δεν σου κρυβω οτι με τις εταιρειες στην Ελλαδα δεν τα ακξουω καλα τα πραγματα.... προτιμω οταν τελειωσω με το στρατο να σκιστω να φτιαξω κατι δικο μου και να το δουλευω οποτε και οπως θελω. Εντάξει σαφώς πρέπει να έχεις γνωστό και αυτό γίνεται παντού. Αλλά για να εκμεταλλευτείς την γνωριμία σου πρέπει να έχεις και γνώσεις. Λίγοι θα εκθέσουν τον εαυτό τους να σε βάλουν σε μια θέση απλά επειδή είσαι φιλαράκι. Πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τους βγάλεις ασπροπρόσωπους. Οπότε σαφώς και απαιτείται γνώση.
Star_Light Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Προφανως και πρεπει να ακολουθησει μια μεθοδολογια κάποιος και να την μαθει... αλλιως θα ηταν ολοι Νεύτωνες και Einstein απο τα 16 τους ΤΙ εννοεις δεν ξερει για ποιο λογο χρησιμοποιειται η μεθοδολογια? ΑΝ πχ εχω μια συναρτηση με ριζες ξερω απο μεθοδολογια οτι πρεπει να θέσω και να λυσω τις υποριζες ποσοτητες μεγαλυτερες ή και ισες απο το 0 αλλιως δεν έχω λυσεις στο πραγματικο συνολο αλλα στο φανταστικο αυτο δεν φτανει να το ξερει καποιος που δεν θα σπουδασει μαθηματικος???? !!!!!! Στα αοριστα ολοκληρωματα τα ιδια... ηξερες πως ειναι η αντιστροφη διαδικασια της παραγωγου επειδη ψάχνεις την αρχικη συνάρτηση ... η παραγωγος επισης ξερεις πως ειναι ο ρυθμος που μεταβαλλεται κατι ως προς κατι αλλο ειναι δηλαδη και αυτο μια συναρτηση... η διαδικασια της συναρτησης επισης γνωστη ... 1-1 απεικονιση απο ενα συνολο προς ενα αλλο αν θυμαμαι καλα.... Ο καθενας διδασκεται καποια πραγματα και ειναι μετα στην δικη του ευχερεια αν θα τα μαθει ή οχι παπαγαλια.... εγω σου ειπα παντως... με παπαγαλιες πανω απο 12 μαθηματικα κατε. δεν ειχε γραψει ΟΥΔΕΙΣ! Tωρα αν εσενα δεν σου ειχε κατσει καλα το συστημα τι να πω.... Ουτε στην ιστορια ειναι παπαγαλια η δουλεια !!! Επειδη σου ζητανε κομματι απο ξεχωριστο σημειο του βιβλιου και καμια φορα και συνδυαστικα. Αν σου ζητησουν για παραδειγμα να γραψεις ποια ηταν η ηγεσια της στρατιωτικης επανασταστης το 1922 και εσυ πας και γραψεις για την ηγεσια της πολιτικης τοτε την πάτησες.... επειδη ειναι απλα πιο μπροστα στο βιβλιο. ΤΗν ειχα πατησει ετσι σε ενα διαγωνισμα και απο τοτε σταματησα να διαβαζω παπαγαλια την ιστορια..... για αυτο και σε καθε παραγραφο στο πλαι βαζαμε πλαγιοτιτλους... και για αυτο επισης σε καθε ερωτηση απο κατω στην Β ομαδα ζητανε εμπλουτισμο της απαντησης απο στοιχεια που ενυπάρχουν στις πηγές. Αυτο για μενα θελει εξυπναδα. Δηλαδη το να απαντας σε αυτα που σε ρωτανε και οχι να γραφεις τα δικα σου. Η εξυπναδα φιλε ειναι πολυ απλη ιδιοτητα.... αλλοι την εχουν θεοποιησει και σκεφτονται πολυπλοκα κ στο τελος απλα μπερδευονται και δεν πετυχαινουν κιολας.... καμια φορα η εξυπναδα ειναι μια απλη σκεψη. Και στην ΕΚθεση αμα σου πεσει κανα βαρβατο θεμα..... ασυνηθιστο θα δουμε μετα αν θα σε βοηθησει η παπαγαλια. Η MS και η Google προφανως τα ζητανε αυτα επειδη θελουν να εχουν ολοκληρωμενη εικονα του ποιον προσλαμβανουν και με βαση το παρελθον του....... και αν ο φοιτητης του 19 παει και μπλεξει με κομματοσκυλα και παρατησει την σχολή του ειναι μ***κας.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Η πλειοψηφία των μαθητών λυκείου μαθαίνουν τις λύσεις των ασκήσεων "τυφλοσούρτη". Δεν γνωρίζουν ΓΙΑΤΙ λύνονται έτσι, απλά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα προβλήματα και να ακολουθούν συγκεκριμένο αλγόριθμο για την επίλυσή τους. Κάτι σαν τα PC. Αυτή είναι η λογική και των φροντιστηρίων. Θα κάνουμε 10.000 ασκήσεις και θα έχουμε πιάσει το 95% των πιθανών θεμάτων. Γι'αυτό και όταν πέφτει το βαρβάτο θέμα που λές (το οποίο δεν είχε προβλεφθεί απο το φροντιστήριο) όλοι παίρνουν το μπούλο και κλαίγονται μαθητές και γονείς μαζί. Τώρα, εντάξει, προφανώς και μέσα σε αυτούς υπάρχουν και πολύ έξυπνα άτομα που καταλαβαίνουν τι κάνουν. Προφανώς και όσοι έγραψαν 10 δεν είναι όλοι χαμηλότερης ευφυίας αλλά μάλλον απροετοίμαστοι και ίσως αδιάφοροι. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν αργότερα στη ζωή τους να πετύχουν. Τώρα για την MS και τη Google...όπως σου είπα ζητάνε συνήθως βαθμό πτυχίου. Όχι βαθμό εισαγωγικών εξετάσεων η απολυτήριο λυκείου. Τέλος πάντων. Όταν με το καλό πας σε καμια συνέντευξη να πεις στον τύπο ότι δεν γουστάρεις να του λύσεις τον χαζό αλγόριθμο που θα σου βάλει γιατί είσαι πτυχιούχος ΑΕΙ και είχες περάσει με 19 πανελλήνιες και έτσι είναι αυταπόδεικτα τα προσόντα σου...
Star_Light Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ενταξει ZAKKWYLDE επειδη έγραψες 10 στις πανελληνιες ΔΕΝ σε θεωρουμε χαμηλοτερης ευφυιας. Εγω παντως δεν εγραψα 19.... μην επιμενεις αλλο ομως... τυπακια που γράψανε 19 αυτη τη στιγμη ειναι σε καποια στρατιωτικη σχολη αξιωματικοι με ειδικοτητα ιατρικης ή οικονομικου και δεν χρειαζεται καν να τους τσεκαρει καποιος εργοδοτης. Έκαναν την εξυπνη κινηση και την εκαναν μια φορα. Ο βασικος και στανταρ μισθος ειναι 1200-1300 τα οποια δεν βρισκεις πουθενα αυτη τη στιγμη σε ιδιωτικη στην Ελλαδα δουλευοντας κατω απο 15 ωρες την ημερα οσο καλος και αν εισαι... απο εκει και περα ανοιγουν κ κατι δικο τους τα απογευματα με τον απλετο χρονο διπλασιαζουν το εισοδημα τους και τελειωνει εκει το ζητημα. Eσυ σε μια ιδιωτικη θα πας και τελος εκει... 800 με το ζορι και ανασφαλιστος και 20 ωρες την ημέρα... Για μενα λοιπον ανθρωπος που εγραψε τοσα στις πανελλαδικες και εκανε αυτη την επιλογη κινηθηκε εξυπνα στην ζωη του ως προς αυτο. Εσυ δεν θεωρεις οτι ειναι εξυπνοι και οτι ειναι παπαγαλοι... νταξει μαγκια σου... εσυ ψαχνεις για δουλεια ομως κτυπωντας πορτες και σε χέζουν κιολας χωρις να το εχουν σε τιποτα.... αυτοι περνανε και τα φανταρια τους βαράνε προσοχες. Ειναι απλα μια κατηγορια καποιων που επιασαν 19 και ηταν και λιγο πονηρακηδες!!!! Επισης ένας οδοντιατρος... έγραψε 17-18 .... εσυ τον θεωρεις παπαγαλο.... αυτος στα παιρνει ομως με 80αριες σε καθε επισκεψη... εσυ δεν μπορεις να το κανεις αυτο σαν τεχνικος επειδη θα ψαχθει ο αλλος απο το google και επειδη υπαρχουν ενα καρο ανθρωποι που εχουν προσφερει εθελοντικα αρκετες λυσεις πριν απο εσενα και στο τσαμπα. Αμα εχεις μυαλο στο κεφαλι σου απο νωρις λοιπον δεν πεφτεις ουτε σε περιεργους εργοδοτες ουτε σε κακοτοπιες.... Αν τωρα πας σε καποιον εργοδοτη οπως λες.... πρεπει να εισαι βλακας για να κανεις τετοια εξηγηση που εγραψες οτι και καλα θα κανω εγω παραπανω.... τον έχεις αναγκη θεωρητικα για να πας να ζητησεις δουλεια και σαν κ εσενα ξέρουν αλλοι 500 προγραμματισμο ή υπολογιστες. Για αυτο και ειπα πιο πανω οτι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα με τις ιδιωτικες στην Ελλαδα... δεν θ πλουτισει κανεις ετσι. Οσες γνωσεις και αν εχει... αρα δεν εχει νοημα να τσακωνομαστε για αυτο Τι θα κανεις? θα ανοιξεις μαγαζι πληροφορικης? θα σε φαει το πλαισιο..... εκτος και αν πας καπου οπου δεν εχει κανεναν αλλον και θα εχεις το μονοπώλιο εκει οντως μπορει να αναδειχθεις πολυ εξυπνοτερος τοτε οκ.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 μην επιμενεις αλλο ομως... τυπακια που γράψανε 19 αυτη τη στιγμη ειναι σε καποια στρατιωτικη σχολη αξιωματικοι με ειδικοτητα ιατρικης ή οικονομικου και δεν χρειαζεται καν να τους τσεκαρει καποιος εργοδοτης. Έκαναν την εξυπνη κινηση και την εκαναν μια φορα. Ο βασικος και στανταρ μισθος ειναι 1200-1300 τα οποια δεν βρισκεις πουθενα αυτη τη στιγμη σε ιδιωτικη στην Ελλαδα δουλευοντας κατω απο 15 ωρες την ημερα οσο καλος και αν εισαι... απο εκει και περα ανοιγουν κ κατι δικο τους τα απογευματα με τον απλετο χρονο διπλασιαζουν το εισοδημα τους και τελειωνει εκει το ζητημα. Eσυ σε μια ιδιωτικη θα πας και τελος εκει... 800 με το ζορι και ανασφαλιστος και 20 ωρες την ημέρα... Αν έγραψαν 19 και το καλύτερο που βρήκαν να κάνουν είναι στρατιωτική σχολή με οροφή τα 1500...στα 60 τους, μάλλον δεν πάνε και τόσο καλά απο εξυπνάδα. Αν εγώ που δεν έγραψα ούτε 10 αλλά ούτε και 19 μπορώ να το χτυπάω άνετα το 1200, αυτοί οι φοβεροί και τρομεροί πανέξυπνοι τύποι έπρεπε να μου ρίχνουν στα αυτιά μισθολογικά. Επισης ένας οδοντιατρος... έγραψε 17-18 .... εσυ τον θεωρεις παπαγαλο.... αυτος στα παιρνει ομως με 80αριες σε καθε επισκεψη... εσυ δεν μπορεις να το κανεις αυτο σαν τεχνικος επειδη θα ψαχθει ο αλλος απο το google και επειδη υπαρχουν ενα καρο ανθρωποι που εχουν προσφερει εθελοντικα αρκετες λυσεις πριν απο εσενα και στο τσαμπα. Ένας οδοντίατρος έχασε 10 χρόνια να πάρει ειδικότητα, αγόρασε μηχανήματα και πληρώνει βαρβάτα πάγια έξοδα (ενοίκιο ιατρείου, γραμματέα, ασφαλιστικές εισφορές κτλ). Ασε που τελευταία φορά που έκανα καθαρισμό 30 μου πήρε...όχι 80. Τα 30 λοιπόν που πληρώνεις είναι στη πραγματικότητα πολύ λιγότερα.Ε όσο για το τεχνιλίκι...δόξα τω Θεό έχω αρκετά περισσότερες δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία απο έναν τεχνικό που κάνει φορμάτ (και ας μην έγραψα 19). Αμα εχεις μυαλο στο κεφαλι σου απο νωρις λοιπον δεν πεφτεις ουτε σε περιεργους εργοδοτες ουτε σε κακοτοπιες.... Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις βγεί ακόμα στην αγορά εργασίας....έχεις να βρεθείς προ πολλών εκπλήξεων. Για αυτο και ειπα πιο πανω οτι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα με τις ιδιωτικες στην Ελλαδα... δεν θ πλουτισει κανεις ετσι. Οσες γνωσεις και αν εχει... αρα δεν εχει νοημα να τσακωνομαστε για αυτο Ενώ αν πας στην Αγγλία και τους δείξεις το πτυχίο απο Ελληνικό ΑΕΙ θα πέσουν γονατιστεί για να δουλέψεις γι'αυτούς έτσι;
Star_Light Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν έγραψαν 19 και το καλύτερο που βρήκαν να κάνουν είναι στρατιωτική σχολή με οροφή τα 1500...στα 60 τους, μάλλον δεν πάνε και τόσο καλά απο εξυπνάδα. Αν εγώ που δεν έγραψα ούτε 10 αλλά ούτε και 19 μπορώ να το χτυπάω άνετα το 1200, αυτοί οι φοβεροί και τρομεροί πανέξυπνοι τύποι έπρεπε να μου ρίχνουν στα αυτιά μισθολογικά. ZAKKWYLDE αυτη τη στιγμη ο περισσοτερος σπουδαγμενος κοσμος στην Ελλαδα ειναι άνεργος. Το 2014 η ανεργια θα ακουμπησει το 30% Μισθοι οπως αυτοι των στρατιωτικων/αξιωματικων ειναι απο τους καλυτερους και δεν τους ακουμπαει και κανεις . Αν τωρα βγαζουν 1200 πριν τις περικοπες έβγαζαν 1500-1600 και αυτα τα λεφτα ειναι ΧΩΡΙΣ αγχος.... Μην λεμε τωρα οτι θελουμε. 1200 κτυπας ναι... και εγω κτυπαω 3200. Που δουλευεις και κτυπας τοσα για πες μας να μαθουμε και εμεις.... Ένας οδοντίατρος έχασε 10 χρόνια να πάρει ειδικότητα, αγόρασε μηχανήματα και πληρώνει βαρβάτα πάγια έξοδα (ενοίκιο ιατρείου, γραμματέα, ασφαλιστικές εισφορές κτλ). Ασε που τελευταία φορά που έκανα καθαρισμό 30 μου πήρε...όχι 80. Τα 30 λοιπόν που πληρώνεις είναι στη πραγματικότητα πολύ λιγότερα.Ε όσο για το τεχνιλίκι...δόξα τω Θεό έχω αρκετά περισσότερες δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία απο έναν τεχνικό που κάνει φορμάτ (και ας μην έγραψα 19). Ποσα ηθελες να σου παρει για εναν απλο καθαρισμο??? 500? αμα πας για απονευρωσεις... η 100αρα ειναι η λιγοτερη.... 3 τετοιες να εχει την ημέρα το έβγαλε το 300αρι. Ενα μισο μηνιάτικο δηλαδη σε μια ιδιωτικη επιχειρηση αυτη τη στιγμη που ο βασικος μισθος ειναι 586 αν εισαι πανω απο 25 και 516 αν εισαι κατω.... εσυ για πες μας ξαναρωταω.... που δουλευεις και αν εχεις κατι δικο σου ποσα εδωσες στον εξοπλισμο.... Στην Αγγλια δεν σε παιρνουν καν αν εισαι Ελληνας φιλε... δεν στα ειπανε αλλα δεν εχεις δημιουργησει καλη φημη καταλαβαινουν οτι φευγεις απο την ΕΛλαδα επειδη τα εκανες μανταρα και πας αλλου δεν ειναι χαζοβιοληδες. Γιατι οι περισσοτεροι γυριζουν μετα τα μεταπτυχιακα.... Και οσο για αυτο με την αγορα εργασιας... ενταξει αμα εσυ θες να πεφτεις στις κακοτοπιες.... τραβα.... και σε καμια τηλεφωνικη που δουλευει με ποσοστα και τρωγε ωρες για να μαθεις μετα πως ειναι η αγορα εργασιας (εγω οταν ειχα παει και εμαθα τι παιζεται επειδη αρχικα στα λενε αλλιως επειδη ειναι απατεωνες σηκωθηκα και εφυγα με την μια παντως στα 20 μου) ή δεξου να δουλεψεις ανασφάλιστος επειδη εισαι παρτάκιας και δεν παιρνεις χαμπαρι οτι αυτος ο ΑΛΗΤΗΣ που σε εχει στην δουλεψη του ανασφαλιστο κλεβει και εσενα και το κρατος και μετα βγες να κλαφτεις οτι χρεωκοπησες γιατι στην Ελλαδα εχουμε γεμισει ΑΛΗΤΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ εργοδοτες δεν χρειαζεται να παω για να το μαθω σε πολλες το εχω παρει πρεφα απο πριν !!!! Οποτε προτιμω να κατσω σπιτι άνεργος ή καλυτερα να παω στο χωριο να μαζεψω ελιές .... που το σνομπαρουν οι περισσοτεροι ελληνες την τελευταια δεκαετια επειδη θελουν να δουλευουν στα γραφειακα.... και παιρνουν οι αλλοδαποι ολη την δουλεια. Δουλειες υπάρχουν στην επαρχια..... ενω η Αθηνα δεν αντεχει αλλους υπαλληλους και διευθυντες..... απο τους 650 που κανονικα ηθελε η Ολυμπιακη.... εφτασαν να εχουν βολευτει 25.000 !!!! Και μετα τους ακους να σου κλαιγονται !!!!! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2012 από Star_Light
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ZAKKWYLDE αυτη τη στιγμη ο περισσοτερος σπουδαγμενος κοσμος στην Ελλαδα ειναι άνεργος. Το 2014 η ανεργια θα ακουμπησει το 30% Μισθοι οπως αυτοι των στρατιωτικων/αξιωματικων ειναι απο τους καλυτερους και δεν τους ακουμπαει και κανεις . Αν τωρα βγαζουν 1200 πριν τις περικοπες έβγαζαν 1500-1600 και αυτα τα λεφτα ειναι ΧΩΡΙΣ αγχος.... Μην λεμε τωρα οτι θελουμε. 1200 κτυπας ναι... και εγω κτυπαω 3200. Που δουλευεις και κτυπας τοσα για πες μας να μαθουμε και εμεις.... Ένας junior programmer άνετα χτυπάει το 1000άρικο, και δεν εννοώ "programmer" που φτιάχνει σελιδούλες στο Joomla. Ενας mid-level programmer χτυπάει στο χαλαρό 1200 ακόμα και σήμερα. Anyway...κάποιος με τόσες υποτιθέμενες γνώσεις είναι ξεφτίλα να παίρνει ακόμα και 1500 όταν μπορούν να πάρουν τα τριπλάσια έξω. Ιδιαίτερα σε ειδικότητες όπως Ιατρική κτλ. Η λοιπόν δεν είναι τόσο ευφυής για να μη καταλαβαίνει ότι τα υποτιθέμενα προσόντα του πάνε χαμένα εδώ. Η όντως δεν έχει προσόντα έτσι ώστε να καταφέρει κάτι καλύτερο και απλά "πουλάει αέρα"...δηλαδή απλά βασίζεται στην φήμη του πτυχίου του. Ποσα ηθελες να σου παρει για εναν απλο καθαρισμο??? 500? αμα πας για απονευρωσεις... η 100αρα ειναι η λιγοτερη.... 3 τετοιες να εχει την ημέρα το έβγαλε το 300αρι. Ενα μισο μηνιάτικο δηλαδη σε μια ιδιωτικη επιχειρηση αυτη τη στιγμη που ο βασικος μισθος ειναι 586 αν εισαι πανω απο 25 και 516 αν εισαι κατω.... εσυ για πες μας ξαναρωταω.... που δουλευεις και αν εχεις κατι δικο σου ποσα εδωσες στον εξοπλισμο.... Σιγά μη κάνει κάθε μέρα απονεύρωση (η οποία δεν κάνει 100άρι). Η απονεύρωση είναι η ύστατη λύση συνήθως. Επίσης, ένα οδοντιατρείο, και γενικότερα ένα οποιοδήποτε ιατρείο έχει σοβαρότατα πάγια έξοδα. Η 300άρα που εσύ νομίζεις ότι είναι πολλά είναι στη πραγματικότητα πολύ λιγότερα. Έχεις ρωτήσει τι ενοίκια πληρώνουν τα ιατρεία; Τα 500/μηνα ασφαλιστικές εισφορές; Η γραμματεία; Εξοπλισμός; Για βάλτα κάτω όλα αυτά και θα δείς πόσα βγαίνουν. Στην Αγγλια δεν σε παιρνουν καν αν εισαι Ελληνας φιλε... δεν στα ειπανε αλλα δεν εχεις δημιουργησει καλη φημη καταλαβαινουν οτι φευγεις απο την ΕΛλαδα επειδη τα εκανες μανταρα και πας αλλου δεν ειναι χαζοβιοληδες. Γιατι οι περισσοτεροι γυριζουν μετα τα μεταπτυχιακα.... Στην Αγγλία δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ. Αν αξίζεις κάνεις καριέρα ακόμα και χωρίς τπυχίο, ότι εθνικότητα και αν είσαι. Οι περισσότεροι Έλληνες γυρνάνε πίσω γιατί δεν αντέχουν τη μαυρίλα. Ήμουν 1 χρόνο και πεθύμησα όσο δεν μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα